erken regl olduğum için gittim ultrasonda az gözüküyor yumurtalar dedi hormonlae ve amh istedi amh 0,92 çıktı fsh tsh vs normal sınırlar içindeydi doktor çok düşük işte kesinlikle olmaz 1 seneyi geçirme hemen tüp bebek vs dedi zaten psikolojik olarak çok kötü bir dönemydim yıkıldım resmen hemen sonra ki ay başka doktora gittim tekrar tahlil orada 0,44 çıktı inanamadım bir ayda nasıl böyle olur diye akşam özel laba gidip tekrar yaptırdım 0,43 çıktı sonra doktora tekrar gittiğimde sonuçlar için o çok iyi konuştu 0,03 ile doğal yolla hamile kalan hastam var benim bu değer evet düşük ama olmaz denilemez kesinlikle dedi ve hiç denmemiştik biz denemeden bilemeyiz dedi bir süre takip edelim dedi. Sonrasında spora yapamasamda yürüyüşe başladım günde en az 7-8 bin adım şeklinde bu yürüyüşler en az 15 dk olacak şekilde yapıyorum. Çölyak var ben de o yüzden glutensiz besleniyorum zaten ama vitamin eksikliği oluyordu hepsini ölçtürüp takviyelere başladım. Abur cuburu azalttım. Ve en önemlisi su bu hücrelerin su dolu olduğunu okudum ve ben çok az su içerdim suyu arttırdım bir de kahve vs vücudu bazik yaptığını okumuştum ama asidik olması gerekiyormuş bunun için suyu limonlu içtim genelde aynı zamanda c vitamini sağlıyor ve gripte olmadım bu sürede bir de bağırsak sağlığı hem stresi azaltmak hem doğrı emilim için çok önemli probiyotik takviyeleri çok sevmediğim için turşu kefir yoğurt vs artırdım ve bir ayda 0,44 den 0,51 e çıktı değerim sonraki ayda hamile olduğumu öğrendim şimdi 6 haftalık. Amh kesinlikle artmaz diyenler olmuştu ama inanmayın artıyor özellikle genç yaşlarda iyi beslenme, su, spor ve bağırsak salığınıza dikkat edin bir de negatif doktorlardan ve insanlardan uzak durun yumurta sayısı kadar kaliteside önemli ve bunlar bizim elimizde