- 15 Aralık 2017
- 683
- 521
- 103
- 37
Size de çok geçmiş olsun.sirf şu yazdıklarınızı yaşamamak için tüp bebek tedavi istemiyorum açıkçası.sukurler olsun benim de bir oğlum var.bizde ikinci için uğraşıyoruz.benim eşimde sizin eşiniz gibi düşünüyor.rabbim bir tane verdi doğal yolla olursa olsun diyor.Çok geçmiş olsun inşallah tekrar nasip olur. Adetiniz düzenli mı ? Yaşınız kaç?
Aşılama malesef olmuyor çok dusuk rezerved tutmuyor hiç denemeyin derim. Tup bebek için istemiyor olabilirsiniz ama bi süre deneyin olmazsa gidin derim geç olmadan çünkü rezerviniz çok düşük her an 00 lara inebilir. Benimde çünkü doktorlar bişey yok dedi olur dedi 2 senedir doğaldan gebe kalamadım hiç. Amh testi verdik 003 cıktı sonra 1 ay içinde 001 e düştü korkudan bi daha amh de vermedim en son gecen sene verdim 4 yumurtam vardı tüp bebeğe başlamaya karar verdiğimizde benimde biraz karışık eşim istemedi o yüzden 4 yumurta olduğu ay yatıramadık tüp bebek parasını harcadı arabayı değiştirdi malesef ki. Çok ağladım çok uğraştım ama yok zaten tüp bebek durumunu ve kendi durumumu kabul edene kadar 6 ay geçmişti o sürede de doğal denedik malesef olmadı. Benim doğal yolla olan bir kızım var çok şükür ben ikinci için uğraşıyorum menapoz olmadan. O da nasip olmadı o yüzden eşim olursa olur olmazsa olmaz düşüncesindeydi her ne kadar çok istesede o ay tedaviyi yatıramadık agalmaktan ben yumurtaları tüketmişim bir daha hiç 4 yumurta görülmedi üzüntü stresim yüzünden. 2 yumurta oldu hep sonra 1 ve biz 2 kere tup bebek tedavisi denemeye calistik ama 2 kere yumjrtalar gelismedi tedavi iptal oldu 1 kerede kist oldu kist operasyobuba girdum 1 senedir tüp bebekte rezil oldum group gidip geliyorum artık çok sıkıldım derken artık 2 aydır hiç yumurta yok adetimde kesildi ve doktor artık mewnpoz dedi hala soktayim. Fsh tavan yaptı rahîm duvarında sıkıntı yoktu adet olmadigim için o da incelmiş. Eşimi ikna edersem 1 kere daha son kez gitmek istiryoum
Gerci ben surecide bilmiyorum siz daha deneyimlisiniz aşılama dan ümitliyim
Yaşım bu arada 37 sizin yaş kaç