Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta görülsede büyümeyebiliyor maalesef:/Mrb arkadaşlar amh 0.01 değerim aret beye gidiyorum. klomen verdi. ama yumurta görünmedi. benim gibi olup aret beyde sonuca ulaşan varmı acaba
Cikar o fsh an yuksektir onun icin fsh dusurmeye calis ve mumkunse hic dusunme bu tedaviyi birseylerle ugras kisada olsa tatile git mesele spor yap hobi edin kendine (kafani baska seylerle meskul et) bu o kadar onemli ki yani stres yapmamaliyim" diye dusunmek bile stres yaratir bunyede DUSUNMEangel-08 tabii ki canım birde o durum var. ama bende yumurtada görünmüyor maalesef işte
Aret beyden memnun kaldınız mı benimde rezervim az klomenle tedavi önerdi.Mrb arkadaşlar amh 0.01 değerim aret beye gidiyorum. klomen verdi. ama yumurta görünmedi. benim gibi olup aret beyde sonuca ulaşan varmı acaba
rezerv az diye kalite bozulmasın diye herhalde.Benim 6,7 yumurta oluyor ama hep döllenip devam eden 2 adet. Bana senden aylık 2,3 yumurta anca gelir klomenle tedavi edelim kaliteyi bozmaya gerek yok dedi iğne ile zaten geriden gelen küçükler büyüse de işe yaramıyor dedi.Yumurta rezerviniz bu kadar düşükken sizi klomen gibi saçma sapan bi hapla neden oyalıyor bu doktor
Ben kullandım klomen günde sabah aksam ikişer tane kullanmama rağmen benimde büyümedi klomenle
Şimdi aşılama yaptırdım sonucu beklıyorum
Yas kac sizin .insallah nasip olut.kalite açısından. evet rezerv az olanlarda iğne işe yaramıyor kaliteli yumurta gelmiyor. dün doktora gittim 9 mm bir folikül gördü. inşşş büyür. ama e2 düşük işte benimde . geçen hafta sağda 10 mm vardı o kaybolmuş dün sadece solda 9 mm var dedi. offf inşşş büyür. düşünmemeye çalışıyorum . işe gidiyorum ama bazen aklıma geliyor işte. Allahım sen büyüksün şu altın yumurtayı yakalamayı nasip et ya rabbi