Amh 0.23, fsh 21

rachelgreengeller

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
450
199
23
29
Merhaba arkadaşlar. Dün öğrendiğim bir şeyle dünyam başıma yıkıldı desem yeridir. 7 aydır çocuk düşünüyoruz ama maalesef bir türlü kısmet olmadı. Biz de doktora gidelim dedik. Önceden de gitmiştik ama özelde olmasına rağmen doktor asla hiçbir şey söylemedi, istemedi, bakmadı. Vel hasıl hormon testi yaptırdım, ve amh değerim 0.23, fsh ise 21 çıktı.. doktor prowomen verdi ve tüp bebek önerirdim normalde ama adetinin 2.günü yine gel dedi. Benim şimdi tüp bebekten başka çarem yok mu? Hamilelik şansım yok mu? Aynı durumu yaşayan var mı? Mahvolmuş durumdayım psikolojik olarak..

Amh 0.63 ile normal yollardan hamile kaldım. Hatta şöyle söyleyim, 3 kere hamile kaldım, doktorlar "siz bayagi yatkinsiniz hamile kalmaya" dediler. 2 bebeğimi kaybettim ama onun amh ile ilgisi yok. Bana sonuçlar geldiği zaman doktorum amh çok düşük bile demedi, hatta bütün değerleriniz iyi görünüyor demişti. Ben kendim arastirinca düşük bir değer olduğunu öğrenmiştim ve çok üzüldüm ama baksana engel degilmis. Sana neden engel olsun

Kuzumsun çok teşekkür ederim en azından doktorun sana bunu dememiş iyi demiş, benimki ne kadar düşük geldiyse iki doktora göründüm normal yoldan zor tüp bebek dediler.. ne düşüneceğimi şaşırdım.. yine seninki benimkine nazaran iyi çıkmış gülüm. Bir mucizeye ihtiyacım var sanırım

Tüp bebeğe neden karşısınız pahalı ve durumunuz mu yok? Biliyorum çok üzücü ama kendinizi yıpratmayın demesi kolay biliyorum ama. çünkü stres her şeyin başı.

Tüp bebeğe neden karşısınız pahalı ve durumunuz mu yok? Biliyorum çok üzücü ama kendinizi yıpratmayın demesi kolay biliyorum ama. çünkü stres her şeyin başı.
Aslında karşı değilim kuzum ama ailem o kadar inanma kimseye doğal yolla da olur diyor ve acele ettiğimi söylüyor ki sanırım etkisinde kaldım, çok şükür karşılayacak durum da var, sanırım ailemden etkilendim acaba acele mi ediyorum diyerekten

Anlıyorum. Allahım en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah en güzeli sizi en kısa zamanda bulur

Şuan bende aynı durumu yaşıyorum amh 0.04 FSH 24 tüp bebek bile olabilme düşük yaş 26 eşime bile demedim amh sonuca bugün kendim baktım yarın doktor gelirse baktiricam ama gösterdigim kadın doktor yumurta temmeligi var dedi

ben kısmetse yarın tüp bebek için ilk görüşmeye gideceğim canım.. vakit kaybetme, 3 doktora gittim üçü de yumurtlamayla zaman kaybetme direkt tüp bebek yaptır dediler.. benim de yaşım 27.. seni çok iyi anlıyorum, yumurta tembelliği demediler bana ama rezervden dolayı kendi kendine olma ihtimali yoka yakın dediler bebişin, sen de çok beklemeden git istersen bir merkeze bilgi al, kabullenmesi zor ama buna şükür ki daha fazla geç olmadan öğrendik..

Aynen canım bugün dedi doktrk ilaç tedavisine başlamak gerek acil esimdende sperm testi istedi bende ankaraya giducsm orda serdar oral doktor buldum iyi diyorlar Mardin'de yasiyoeum doğru düzgün doktor hastane yok canım ya insallah rabbim herkese nasip eder

En iyisini yapıyorsun canım benim, erken müdahale etmek en sağlıklısı. Biz elimizden geleni yapalım en azından gerisi Allah'a kalsın.. ben de şehir değiştiriyorum tedavi için, Adana Acıbadem'de tedavi göreceğim İstanbul'da yaşıyorum, ailem orada diye oraya gidiş geliş yapacağım. İnşallah rabbim ikimize de sağlıkla devam eden hayırlı gebelikler verir..

Amin canım inşallah dualarım seninlede

8 aydır ikinci çocuğu düşünüyoruz ve bende hamile kalamadım muayene için doktora gittim ve sol yumurtaligimda 3 cm kist olduğunu öğrendim. Bat tarihimi 30 gün geçtiği için ve hala adet değilim dün hormon testi yapıldı özel doktora gittim bende. Fsh 34 cıktı yani sizinkinden de kötü bi durumdayım ama bende amh bakılmadı. Ve bu testlerin normalde fsh filan adetliyken bakılması gerekiyormus ben adet değilim dün bakıldı neden bilmiyorum bilgim de yoktu hiç itirazda edemedim eve gelip biraz araştırınca öğrendim. Benim değerim sizinkinden çok daha yüksek. Dünden beri dünyam başıma yıkıldı desem yeridir. Konu açtım burada arkadaşlar olumlu yorumları ile beni rahatlattı saolsunlar. Size tüp bebek denilmiş ama bana sanırım o bile denilemeyecek degerlerimden ötürü. Durumunuz varsa hiç üzülmeyin tüp veya normal olsun ne farkedecek neticede nasip olacaksa bebek bu da bir yoldur belki. Bol bol dua edin tüp bebek yöntemiyle de olsa anne olmak çok güzel bi duydu inanın o yüzden kendinizi üzmeyin. Bu arada doktorunuz değeri düşürebilecek bisey tavsiye etti mi ilaç veya başka bisey ? Benimde fsh yüksek henüz ben doktora göstermedim sonuçlarimi. Amh ye de bakılmadı benim

Kuzum ilk baktıracağın şey amh olsun şimdi için. Emin ol fsh ilaçlarla düşürülebiliyor burada binlerce yorum okudum, ama amh asla oynamıyor yerinden. Sakın ama sakın moralini bozma, güven bana hamile kalabileceksin, amma normal yoldan amma tüp bebek yoluyla.. bir tane yavrun var ona sarıl onu nasıl dünyaya getirdiysen diğerini de eni sonu getireceğini düşün kuzum. Asla yalnız değilsin, bizim gibi binlerce kadın var burada.. ve çopu günün kazananı oluyor, anne oluveriyor gün sonunda bana dr bununla alakalı ilaç vermedi şu an, bugün görüşmem var bakalım o zaman ne diyecek.. sakın üzülme 133 fsh yi düşürüp hamile kalan okudum burada

Canım çok saol insallah bi umut nasip olur. Çok şükür bir kızım var hiç olmasa sanırım daha da üzülürdüm ama ekimde değil yapı gereği biraz stresli bi insanım zaten kafaya takan bi insanım. Güzel temennilerin için saol canım benim insallah bizde hamile kalabiliriz. Amh yı ölçmedi doktor benim de bilgim yoktu dün biraz araştırınca öğrendim önemli bisey olduğunu. Bugün kist için emara giricem saat 1 de emar sonucu 1 haftada çıkıyormuş o çıkınca sonucunu göstermeye gidicem doktora o zaman söylerim amh bakılmasını istiyorum diye. Canım bugün doktordan gelince bana da yazarmisin insallah güzel geçer senin için

Yazarım kuzum tabikiii

Canım dün gider gitmez doktor tedaviyi başlattı. 3 haftadır kullandığım prowomen biraz etki etmiş sanırım fsh 21'den 17ye düşmüş ne etkisi var çok bilmiyorum ama.. hemen başladık tedaviye, iğnelerimi vurulup haplarımı alıyorum çarşamba tekrar görüşeceğim çağırdı beni, duruma göre en doğru zamanda opuya alacak sanırım. İnşallah yolunda gider de istediği olgun yumurtaları toplar sen ne yaptın tatlım

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Ben 2 gün oldu bu durumu öğrenmeli o yüzden hiç bi bilgim yok bu konularda ve değerler konusunda da 2 gündür ne öğrendiysem o. O yüzden bazı terimlerin ne olduğunu anlamıyorum. Salı günü emar sonucum çıkacak dün emara girdim sol yumurtaligimdaki kist için. Bakalım ne çıkacak hiç bilmiyorum değerlerim çok kötü ama ben kendi kendime kötü olduğuna kanaat getirdim internetten bakarak doktor henüz görmedi ve yorumlamadı. En önce kist ve adeti halletmem lazım adeti sokturmek gerekiyor. Tüp bebek imkansız derse ki değerlerime göre öyle sanırım. Ona göre hareket edeceğiz direk tüp bebek dersede eşimle konuşup hızlıca hareket etmemiz lazım (esim hala bu durumu sindiremedi de hala bi sıkıntı yok sen kendini strese sokuyorsun internetten bakıp diyor ama gerçekler boule) insallah hayırlı haberleri alırız kuzum. Keşke benim fsh de biraz düşse 34 çok çok yüksek li de yüksek benim 27 cıkmış imkansız gibi bi durumdayım ama esim hala inanamıyor o yüzden sonucları dinlerken doktorun yanına eşimi de aldircam ki duysun. Duruma alışmaya çalışıyorum dua etmekten de başka çarem yok. Bi yönlendiren olsa ona gore hareket edicem ama bu durumda ne yapacağımı da bilmiyorum ve dediğim gini benim ilk kızım doğal yolla ve hemen olduğu için hiç 1 ay bile beklemeden hamile kalmıştım hic bi bilgim yok bu konularda ilk kez araştırıyorum 2 gündür öğrenmeye çalışıyorum henüz anlayamadım ne nedir ne değildir. Ne yapmam lazım bilemiyorum. O yüzden doktor randevumu bekliyorum çarşamba gününü

Kuzum imkansız diye bir şey yok bunu kendine yapma. Forumda arayabilirsin 113 fsh ile hamile kaşan var. Değerlerin çok kötü değil. Yıpratma kendini. Tüp bebek demek zaten hormon takviyesiyle sonuçları istediğin yere indirgemek demek. Sakin ol ve akışına bırak, en kötü tüp bebek var. Bırak doktor yorumlasın sen değil.

Kendimi mahvettim gercekten akisina birakmak en dogrusu. Inşallah hayırlısıyla nasip olur doktor bi yorumlasın bakalım ne diyecek

Içime ferahlattin cnm çok saol. Inşallah öyle olur. Bi doktor yorumlasın bakalım ne diyecek olmazsa başka bi doktora da giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…