Amh 0.64 ilk tup bebek denemesi ve pozitif sonuc

Bir ayda toplandı benim 5 tane o yüzden
gerek kalmadı canım verdikleri iğneler etkiliyor korkma. Bide ben iğneleri kullanırken her kontrole gittiğimde 2-3 gözüküyordu toplanınca 5 çıktı
Yok ben o evrede değilim umarım doğal olarak olur bekledim biraz daha 1,5 sene oldu artık yavaştan neyse tedavi istiyorum rahim filmi sprerm testi

Yumurta toplamada kaç tane gördüyse doktor hepsini topluyor benim 5 gördü mesela topladı o ay içindeki hepsini topluyor
MerhHa hayırlı olsun Allah bize de tez zamanda saglıcakla nasip etsin ben de bu soruyu cok merak ediorum 10 tane toplandı demiştiniz o ay içinde dediğiniz ne zamandan ne zamana kadr adetten diğer adete kadr mı hangi zaman içerisinde5aa ne demek sanırım cok aradtırmM gerekior

10 adet yumurta reglin 3.gunu baslanan ve 1 hafta kullandigim igne ve ilacla tam reglin 14.gunu toplandi cnm yani 14 gunde toplandi bnde ama bu herkeste farkli 5aa demek de en iyi kalitede embriyo demek

regle 10 gun kalada transfer olmustum 1 ay da tahlillerim yapildi 2.ayda da 1 hafta ilac kullandim 14.gun toplama oldu adete 10 gun kalada transfer oldu

Ne ilaclar veriolar canım takviye mi yoksa iğneleri mi kastedion ümitsiz oldum ya cok kişi tutmamıs dior anlamadım
Ben 1 aydır takviye kullanıorum gecen ayki reglimde femera verdi dr 25mm yumurtam olustu ve catlatma iğnesi vurundum 2 eylul gibi reglim beklenior ama tutmadı gibi cunku hic belirtim yok acıkcası :/ o yuzden eşimle zaman kaybetmeyelim tüp bebegi deneyelim dioruz ama kimileri de 3ay takviye vs kullandıktan sınra başlayın felan diye yazmıslar hormon degerlerim fhs lh hepsi gayet iyi amh sadece bi yerde 0.2 cıktı dıs merkezde bi yerde de özelde hemen
baktılar aynı gun cıktı sonuc 0.4cıktı

Ne ilaclar veriolar canım takviye mi yoksa iğneleri mi kastedion ümitsiz oldum ya cok kişi tutmamıs dior anlamadım
yumurta buyutmek icin igneler veriliyo ve vutamin takviyesi veriyorlar cnm amh baya dusuk cikmis sizin bncede zmn kaybetmeyin tup bebege baslayin benim ilk denemede tuttu doktor ve hastane ortami cok onemli doktorunu iyi arastirman gerek ben ozelde yaptirdim

Canım ben ve eşim 1 aydır takviye kullanıoruz 5bucuk yasında oğlum var 5ay once de dusugum oldu kimi dorktorlar bekle zaman ver dogurgan birisin daha 5-6 aydır deniosyn dior kimisi de yasın gencken zaman kaybetme dior ne yapcagımı sasırdım tüp beebk en garantili deniliodu suan bakıorum olumsuz konusan cok var işte tutmamıs para tuzagıymıs vs diye sakaryadayım 15 yıllık tüp bebek de ymus sakaryanın özel hastanesinde tek tüp benek merkezi olan bir. Hastane acıkcası dahası ne kadr iyiler bilemem sende fiyat ne dediler ben yarın fiyat için goruscem sana yinr yazarım ya Allahım nolur benimki de tutsun 4 yıl spiral taktım ben olmasın diye suan ne haldeyim başım acatlıor kafam allak bullak (((((

maddi manevi cidden cok zor bir surec cnm Allah yardimcin olsun bizim 250 bine yakin paramiz gitti halâ da ilaclara gidiyor

maddi manevi cidden cok zor bir surec cnm Allah yardimcin olsun bizim 250 bine yakin paramiz gitti halâ da ilaclara gidiyor
İlaçlar her sey dahil 150 bin diolardı kimileri transfer ettirmeyin hemen yazdık pranıza diolar suan işin içinde tam olark olmadıgım için anlamıorum ama sürecte beni ne beklior ya da dr bana sordugunda benim için ne iyi maddi manevi olark hangisini yapmam gerketiğini bilemiorum o yuzden arastırmadayım suan

Arastir cnm sen benim bu kadar gitti hastanelere gore degisiyor

0.64 ile kaç tane gördü acaba sonra 10 tane toplandı dediniz ama benim 0.94 7 gördü ilk daha iğnelere başlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…