- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
-
Yok ben o evrede değilimBir ayda toplandı benim 5 tane o yüzden
gerek kalmadı canım verdikleri iğneler etkiliyor korkma. Bide ben iğneleri kullanırken her kontrole gittiğimde 2-3 gözüküyordu toplanınca 5 çıktı
pazartesi gidicem cnmHayırlı olsun canım maşallahne zaman gideceksin kese görmeye
Allah razi olsun cnm Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallahYaaa çok sevindim tatlım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.
AMİNNN CANIMAllah razi olsun cnm Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin insallah
MerhHa hayırlı olsun Allah bize de tez zamanda saglıcakla nasip etsin ben de bu soruyu cok merak ediorum 10 tane toplandı demiştiniz o ay içinde dediğiniz ne zamandan ne zamana kadr adetten diğer adete kadr mı hangi zaman içerisindeYumurta toplamada kaç tane gördüyse doktor hepsini topluyor benim 5 gördü mesela topladı o ay içindeki hepsini topluyor
10 adet yumurta reglin 3.gunu baslanan ve 1 hafta kullandigim igne ve ilacla tam reglin 14.gunu toplandi cnm yani 14 gunde toplandi bnde ama bu herkeste farkli 5aa demek de en iyi kalitede embriyo demekMerhHa hayırlı olsun Allah bize de tez zamanda saglıcakla nasip etsin ben de bu soruyu cok merak ediorum 10 tane toplandı demiştiniz o ay içinde dediğiniz ne zamandan ne zamana kadr adetten diğer adete kadr mı hangi zaman içerisinde5aa ne demek sanırım cok aradtırmM gerekior
regle 10 gun kalada transfer olmustum 1 ay da tahlillerim yapildi 2.ayda da 1 hafta ilac kullandim 14.gun toplama oldu adete 10 gun kalada transfer olduMerhHa hayırlı olsun Allah bize de tez zamanda saglıcakla nasip etsin ben de bu soruyu cok merak ediorum 10 tane toplandı demiştiniz o ay içinde dediğiniz ne zamandan ne zamana kadr adetten diğer adete kadr mı hangi zaman içerisinde5aa ne demek sanırım cok aradtırmM gerekior
Hımm garip benim sag tüpte tek olusuyor ya 2-3 tane tek toplanırsa diye endişem var10 adet yumurta reglin 3.gunu baslanan ve 1 hafta kullandigim igne ve ilacla tam reglin 14.gunu toplandi cnm yani 14 gunde toplandi bnde ama bu herkeste farkli 5aa demek de en iyi kalitede embriyo demek
benimde yumurta sayim azdi cnm amh dusuk cikmisti ama ilaclarla hem sayisi hem kalitesi artmistiHımm garip benim sag tüpte tek olusuyor ya 2-3 tane tek toplanırsa diye endişem var.
Ne ilaclar veriolar canım takviye mi yoksa iğneleri mi kastedionbenimde yumurta sayim azdi cnm amh dusuk cikmisti ama ilaclarla hem sayisi hem kalitesi artmisti
Ben 1 aydır takviye kullanıorum gecen ayki reglimde femera verdi dr 25mm yumurtam olustu ve catlatma iğnesi vurundum 2 eylul gibi reglim beklenior ama tutmadı gibi cunku hic belirtim yok acıkcası :/ o yuzden eşimle zaman kaybetmeyelim tüp bebegi deneyelim dioruz ama kimileri de 3ay takviye vs kullandıktan sınra başlayın felan diye yazmıslar hormon degerlerim fhs lh hepsi gayet iyi amh sadece bi yerde 0.2 cıktı dıs merkezde bi yerde de özelde hemenNe ilaclar veriolar canım takviye mi yoksa iğneleri mi kastedionümitsiz oldum ya cok kişi tutmamıs dior anlamadım
yumurta buyutmek icin igneler veriliyo ve vutamin takviyesi veriyorlar cnm amh baya dusuk cikmis sizin bncede zmn kaybetmeyin tup bebege baslayin benim ilk denemede tuttu doktor ve hastane ortami cok onemli doktorunu iyi arastirman gerek ben ozelde yaptirdimNe ilaclar veriolar canım takviye mi yoksa iğneleri mi kastedionümitsiz oldum ya cok kişi tutmamıs dior anlamadım
Canım ben ve eşim 1 aydır takviye kullanıoruz 5bucuk yasında oğlum var 5ay once de dusugum olduyumurta buyutmek icin igneler veriliyo ve vutamin takviyesi veriyorlar cnm amh baya dusuk cikmis sizin bncede zmn kaybetmeyin tup bebege baslayin benim ilk denemede tuttu doktor ve hastane ortami cok onemli doktorunu iyi arastirman gerek ben ozelde yaptirdim
maddi manevi cidden cok zor bir surec cnm Allah yardimcin olsun bizim 250 bine yakin paramiz gitti halâ da ilaclara gidiyorCanım ben ve eşim 1 aydır takviye kullanıoruz 5bucuk yasında oğlum var 5ay once de dusugum oldukimi dorktorlar bekle zaman ver dogurgan birisin daha 5-6 aydır deniosyn dior kimisi de yasın gencken zaman kaybetme dior ne yapcagımı sasırdım tüp beebk en garantili deniliodu suan bakıorum olumsuz konusan cok var işte tutmamıs para tuzagıymıs vs diye sakaryadayım 15 yıllık tüp bebek de ymus sakaryanın özel hastanesinde tek tüp benek merkezi olan bir. Hastane acıkcası dahası ne kadr iyiler bilemem sende fiyat ne dediler ben yarın fiyat için goruscem sana yinr yazarım ya Allahım nolur benimki de tutsun 4 yıl spiral taktım ben olmasın diye suan ne haldeyim başım acatlıor kafam allak bullak (((((
İlaçlar her sey dahil 150 bin diolardımaddi manevi cidden cok zor bir surec cnm Allah yardimcin olsun bizim 250 bine yakin paramiz gitti halâ da ilaclara gidiyor
Arastir cnm sen benim bu kadar gitti hastanelere gore degisiyorİlaçlar her sey dahil 150 bin diolardıkimileri transfer ettirmeyin hemen yazdık pranıza diolar suan işin içinde tam olark olmadıgım için anlamıorum ama sürecte beni ne beklior ya da dr bana sordugunda benim için ne iyi maddi manevi olark hangisini yapmam gerketiğini bilemiorum o yuzden arastırmadayım suan
0.64 ile kaç tane gördü acaba sonra 10 tane toplandı dediniz amaMrb kizlar bnde burda yillarca gebelik belirtileri olsun nasil hamile kalirim gibi konulari takip ettim bi gun hamile kalirsam herkse yardimci olmak adina boyle bir konu açacağımı soylemistim ben 7 yillik evliyim bundan 2 yil oncesine kadar bizde hic bir sorun yokken gebelik olusmuyordu cok kez tedavi gordum 3 kezde asilama oldum ama bi turlu gebelik elde edemedik son carem tup bebek oldugunu dusunup 7.yilda tup bebek tedavisine basladik yasim 25 bu arada (erken evlilik oldu) doktorum denizli ozel saglik hastanesinde ismi Yunus Aydin oyle ilgili bir doktorki calisanlarda oyle cok ama cok memnun kalarak ayrildim ordan neyse tedaviye basladik butun tahlilerimiz yapildi bitek amh dusuk cikti 0.64 olarak cikti yasim genc olmasina ragmen dusuk cikti doktorum da şasirmisti tabi neyse igne ilaclara basladik benim yumurtaliklarim 1 hafta kullandigim ignelerle hem sayi hem kalite olarak artti doktorum boyle beklemiyordum cok guzel ilerledik dedi sonrasida yumurta toplandi ve 10 tane yumurta toplanip 4 tanesi 5AA kalitede embriyo elde edildi 1 tanesi transfer edilip 3 tanesi donduruldu transfer sonrasi hic is yapmadim aksamlari yurudum sonra gelip uzandim gunde 3 litre suyla 2 tane soda ictim bol sivi tuketmeye ozen gosterdim doktorum boyle istedi kan testi gunumse 10 agustostu ama ben dayanamayip 8.gun kan verdim degerim 117 cikti dun yani 10.gun tekrar kan verip sonucumu doktoruma attim 10.gun ise 368 cikti deger belirtilerim ise 5.gune kadar hic bisey hissetmedim 6.gun ve sonrasi aksamlari baslayan bel ve alt karin agrisi oldu daha cok batma seklinde oldu geceleri yatamiyordum ve birde progestan fitil kullaniyordum fitili yerkestirirken vajinada şişme hissettim onceden rahatlikla yerleştirdigim fitili 5.gunden sonra yerlestiremedim zor itiyordum halâ da oyle ben boyle mucizeme kavustum insallah saglicaklada kucagima alirim bu surecte olanlara Rabbim yardim etsin cok zor bir surec insallah bu surecte olanlar pozitif sonuc alarak kavusurlar mucizelerine
4 5 tane folikul oldugunu soylemisti cnm0.64 ile kaç tane gördü acaba sonra 10 tane toplandı dediniz amabenim 0.94 7 gördü ilk daha iğnelere başlamadık
Aa çok iyi o zaman 4 5 deyip iğne ile fazlalaştırmw olmuyor diye biliyorum ben demek sizin adette vajinal muayene de gözden de kaçırdı bir kaç tane daha. Adetliyken vajinal muayene oldunuz değil mi4 5 tane folikul oldugunu soylemisti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?