Canım seninle aynı yaştayız amh en son 1.03 tü şimdi fikrim yok yıllar sonra ilk kez geçemu aylarda doğal yoldan gebe kaldım ama düştü 3 tüp bebek 3 üde kimyasal sabır diliyorum son iki embriyom var onlarıda transfer ettirip en baştan olmazsa pgt li tüp bebek yaptıracağımArkadaşlar amh değerim 0.85 çıktı yaşım 28. İki kere tüp bebek oldum ikisi de negatif çıktı. Yumurta kalitem düşükmüş. En son bende adetin 2. Günü bakıldığında sağda 9 solda 7 olmak üzere 16 tane folikül görünmüştü. Ama ilaca cevap veren 8 tane göründü bunlardan da 6 tanesi toplandı. Hatta ilk opuda 9 tane den 5 tanesi toplandı 3 ü olgun çıktı işleme alındı. Bu neden olabilir sadece amh ile ilgili mi yoksa doktor ve labaratuvarda etkili bana 2 kere 3. Gün 8 hücreli çift transfer yapıldı ama maalesef negatif oldu. İlki kimyasal olmuştu bu amh hakkında ne biliyorsunuz gelin konuşalım sizce tekrar baktırmama gerek var mı
Canım amh değerim, kanayan yaram. Benimde her şey 2 yıl önce amh 0.50 olduğunu öğrenmemle başladı (sonra 1.26 daha sonra 0.79 çıktı.)Arkadaşlar amh değerim 0.85 çıktı yaşım 28. İki kere tüp bebek oldum ikisi de negatif çıktı. Yumurta kalitem düşükmüş. En son bende adetin 2. Günü bakıldığında sağda 9 solda 7 olmak üzere 16 tane folikül görünmüştü. Ama ilaca cevap veren 8 tane göründü bunlardan da 6 tanesi toplandı. Hatta ilk opuda 9 tane den 5 tanesi toplandı 3 ü olgun çıktı işleme alındı. Bu neden olabilir sadece amh ile ilgili mi yoksa doktor ve labaratuvarda etkili bana 2 kere 3. Gün 8 hücreli çift transfer yapıldı ama maalesef negatif oldu. İlki kimyasal olmuştu bu amh hakkında ne biliyorsunuz gelin konuşalım sizce tekrar baktırmama gerek var mı
Yumurta sayısı artmaz deniyor. Ben nir türlü anlayamadım. Hem aydan aya değişir deniyor hem de yumurta sayısı değişmez deniyor. Tüp bebek dipsiz kuyu bence. Allah nasip ediyor ve oluyor.Canım amh değerim, kanayan yaram. Benimde her şey 2 yıl önce amh 0.50 olduğunu öğrenmemle başladı (sonra 1.26 daha sonra 0.79 çıktı.)
Yaşım 29.
Doktorlar her muayenemde yumurtalarının o kadarda az olmadığını ve benim amh düşüklüğün erken menapoz olmadığını söylüyor,
üç kere opu oldum 6, 2, 6, yumurta toplandı olgun ve kaliteli.
Yani sonuç olarak bence amh değeri kesinlik göstermiyor ama yumurta sayımızla doğru orantılı, kalitesini takviyeler ve sağlıklı beslenmeyle arttıracağımız söyleniyor. Son bir yıldır uzmanlığını infertilite kadınları üzerine yapmış diyetisyenle beslenme programımıda düzenledim. Buradan Impryl kullananları ve işe yaradığını öğrendim.
Yumurta sayısı artmaz deniyor. Ben nir türlü anlayamadım. Hem aydan aya değişir deniyor hem de yumurta sayısı değişmez deniyor. Tüp bebek dipsiz kuyu bence. Allah nasip ediyor ve oluyor.
Canım transfer oldun muCanım amh değerim, kanayan yaram. Benimde her şey 2 yıl önce amh 0.50 olduğunu öğrenmemle başladı (sonra 1.26 daha sonra 0.79 çıktı.)
Yaşım 29.
Doktorlar her muayenemde yumurtalarının o kadarda az olmadığını ve benim amh düşüklüğün erken menapoz olmadığını söylüyor,
Yani sonuç olarak bence amh değeri kesinlik göstermiyor ama yumurta sayımızla doğru orantılı, kalitesini takviyeler ve sağlıklı beslenmeyle arttıracağımız söyleniyor. Son bir yıldır uzmanlığını infertilite kadınları üzerine yapmış diyetisyenle beslenme programımıda düzenledim. Buradan Impryl kullananları ve işe yaradığını öğrendim.
Bugün opu oldum, her şey yolunda giderse perşembe günü transfer olacağım. İlk transferim. Daha önce başka sıkıntılarımda olduğu için yumurta toplayıp dondurduk. Hiç transfer yapmadık.Canım transfer oldun mu
Bu yazıyı görünce içime umut doğdu benim amh 0.43 . Tup bebek denenecek 1 haftaya .Hangi vitaminleri kullandirdi doktorunuz
Benim amh 0.13tu dogal gebelik oldu umudunuzu kaybetmeyin
Stres yapmamaya calisin kesinlikleBu yazıyı görünce içime umut doğdu benim amh 0.43 . Tup bebek denenecek 1 haftaya .
Evet yumurta sayisi artmıyor yas ile beraber yumurta kalitesi düştüğünden hamilelik zorlaşıyor fakat amh değeri den çok 1 sağlam yumurta gerekiyor bize yumurta çokluğu değil mesele . İnşallah o sağlam yumurta hepimize denk gelecek .Evet yumurta rezervimiz doğuştan sayısı değişmesede, kalitesini sağlıklı yaşamla arttırabileceğimiz söyleniyor. Allah herkesin yardımcısı olsun..
Evet yumurta sayisi artmıyor yas ile beraber yumurta kalitesi düştüğünden hamilelik zorlaşıyor fakat amh değeri den çok 1 sağlam yumurta gerekiyor bize yumurta çokluğu değil mesele . İnşallah o sağlam yumurta hepimize denk gelecekEvet yumurta rezervimiz doğuştan sayısı değişmesede, kalitesini sağlıklı yaşamla arttırabileceğimiz söyleniyor. Allah herkesin yardımcısı olsun..
Size prp ve eksozom öneririm ben daha önce yaptirdim bir çok kimyasal gebelikden sonra bu işlemden 2 ay sonra hamile kaldım yıllar sonra fakat bebek down çıktı sonlandi. Bu işlem bayağı fark etti bende 1 yumurta her ay gelişirken bazı aylar 2 yumurta gelişti. Kaliteyide arttırıyormus. Vitamin çeşidi çok kullandım bir fark gormedim pek.Canım amh değerim, kanayan yaram. Benimde her şey 2 yıl önce amh 0.50 olduğunu öğrenmemle başladı (sonra 1.26 daha sonra 0.79 çıktı.)
Yaşım 29.
Yorumunuzu görmek beni çok heyecanlandırdı. Sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma da içim umutla doldu. Benim amh 0.28 ben de doğal yolla olsun diye çabalıyorum. Dilerim ben de buraya sizin gibi yazar da başkalarına umut olurum.Stres yapmamaya calisin kesinlikle
3 yil once 0.13tu simdi ne durumda daha da dusmustur sanirim ama tekrar dogal gebelik yasiyorum umudunuzu kaybetmeyin
Rabbim yuzunuzu guldursun inşallah
Yumurta kaliteni arttırmak için bir beslenme uzmanı ile görüşmeni öneririm. Düzenli spor, sağlıklı beslenme ve kaliteli uyku tavsiye ediliyor. Bence yumurta kaliteni arttırdıktan sonra tüp bebek denemelisin hatta belki kim bilir yumurta kaliten arttığı için doğal yolla gebe kalırsın.Arkadaşlar amh değerim 0.85 çıktı yaşım 28. İki kere tüp bebek oldum ikisi de negatif çıktı. Yumurta kalitem düşükmüş. En son bende adetin 2. Günü bakıldığında sağda 9 solda 7 olmak üzere 16 tane folikül görünmüştü. Ama ilaca cevap veren 8 tane göründü bunlardan da 6 tanesi toplandı. Hatta ilk opuda 9 tane den 5 tanesi toplandı 3 ü olgun çıktı işleme alındı. Bu neden olabilir sadece amh ile ilgili mi yoksa doktor ve labaratuvarda etkili bana 2 kere 3. Gün 8 hücreli çift transfer yapıldı ama maalesef negatif oldu. İlki kimyasal olmuştu bu amh hakkında ne biliyorsunuz gelin konuşalım sizce tekrar baktırmama gerek var mı
Amin inşallahYorumunuzu görmek beni çok heyecanlandırdı. Sizin adınıza çok sevindim, kendi adıma da içim umutla doldu. Benim amh 0.28 ben de doğal yolla olsun diye çabalıyorum. Dilerim ben de buraya sizin gibi yazar da başkalarına umut olurum.
İlk kez transfer oldum bakalım bi sonuçlansın inşallah tutarda farklı yollara gerek kalmaz teşekkürlerEvet yumurta sayisi artmıyor yas ile beraber yumurta kalitesi düştüğünden hamilelik zorlaşıyor fakat amh değeri den çok 1 sağlam yumurta gerekiyor bize yumurta çokluğu değil mesele . İnşallah o sağlam yumurta hepimize denk gelecek
Size prp ve eksozom öneririm ben daha önce yaptirdim bir çok kimyasal gebelikden sonra bu işlemden 2 ay sonra hamile kaldım yıllar sonra fakat bebek down çıktı sonlandi. Bu işlem bayağı fark etti bende 1 yumurta her ay gelişirken bazı aylar 2 yumurta gelişti. Kaliteyide arttırıyormus. Vitamin çeşidi çok kullandım bir fark gormedim pek.
Amin amin inşallah. Güzel haberlerini yazarsın. Seni anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz cunku . Allah kucağına almayı nasip etsinİlk kez transfer oldum bakalım bi sonuçlansın inşallah tutarda farklı yollara gerek kalmaz teşekkürler
Amin hepimizin duaları kabul olsun inşallahAmin amin inşallah. Güzel haberlerini yazarsın. Seni anlıyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz cunku . Allah kucağına almayı nasip etsin
Insallahh .Amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah
Benim ara kontrolde 7 yumurta m gözüktü umarım gelişir ve sağlıklı yumurtalar ciksr haftaya belli olacak bakalım.İlk kez transfer oldum bakalım bi sonuçlansın inşallah tutarda farklı yollara gerek kalmaz teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?