- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
29 canım senin yaş kaç?cnm merhaba benimdde değerim 1,5 ne çok iyi neden çok kötü diyebilirim orta senin yaş kaç?
yok canım hiç hamile kalmadım adetlerim bile hiç gecikmez :) sen hiç hamile kaldınmı?28 benimde cnm hiç gebe kaldınmı?
yumurtalarım oluyo canım ama hiç hamile kalamadım nedeni bilmiyoruz herşey yolunda görünüyor ama olmuyor hayırlısı bakalım zamanını bekliyo sanırım, tüp bebeğin şansı daha yüksek ama 1 sene daha beklemem lazım rapordan yararlanmam için inşallah hepimizin istediği olur.bence değerin gayet iyi. ama usg de görünen folikül sayında önemli. ben 0.13 değerle hamileyim. tabi zor oldu 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyordum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah herşey yolunda gider.
inş cnm sağlıkla en kısa zamanda hamile kalırsın ben 2 kez düşük yaşadım birsürü araştırma yapıldı bişi çıkmadı eşimden hiç şüphelenmedik ona test yapılmadı şimdi daha yeni testyapıldı eşimde 3.derece varikosel çıktı tekrarlayan düüşüklere sebep oluyormuşyok canım hiç hamile kalmadım adetlerim bile hiç gecikmez :) sen hiç hamile kaldınmı?
yumurtalarım oluyo canım ama hiç hamile kalamadım nedeni bilmiyoruz herşey yolunda görünüyor ama olmuyor hayırlısı bakalım zamanını bekliyo sanırım, tüp bebeğin şansı daha yüksek ama 1 sene daha beklemem lazım rapordan yararlanmam için inşallah hepimizin istediği olur.
genelde 29 günde bi oluyorum canım ama bazen 25 gün ile 35 gün arasında olduğu oluyor ama oda normalmiş, eşine bi tedavi uygulanmıyormu peki? benim eşimin ilk aşılamada 10 milyon çıktı yıkanmış sperm şimdide ilaç aldık 400 liraya onu içiyo neofortil diye sperm sayısını artırıyomuş gebe kalmayıda kolaylaştıruyomuş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)inş cnm sağlıkla en kısa zamanda hamile kalırsın ben 2 kez düşük yaşadım birsürü araştırma yapıldı bişi çıkmadı eşimden hiç şüphelenmedik ona test yapılmadı şimdi daha yeni testyapıldı eşimde 3.derece varikosel çıktı tekrarlayan düüşüklere sebep oluyormuşkaç günde bir regl oluyorsun?
bizde ilaç aldık cnm proxeed ve evicap bende yanında başka şeylerde veriyorum yıkanmadan önceki değerler nasıldı eşininkaç kere aşılama yaptırdın peki?genelde 29 günde bi oluyorum canım ama bazen 25 gün ile 35 gün arasında olduğu oluyor ama oda normalmiş, eşine bi tedavi uygulanmıyormu peki? benim eşimin ilk aşılamada 10 milyon çıktı yıkanmış sperm şimdide ilaç aldık 400 liraya onu içiyo neofortil diye sperm sayısını artırıyomuş gebe kalmayıda kolaylaştıruyomuş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :)
1 aşılama yaptırdım canım, aşılamadan 1 ay önce yaptırmıştık 40 milyon çıkmıştı, aşılama yapılacagı günde 12 milyon du sanırım tam hatırlamıyorum ama yıkanmışı 10 milmiyondu şimdi 2. aşılamaya başladık sizin kaç çıkıyo yaptırdınızmı?bizde ilaç aldık cnm proxeed ve evicap bende yanında başka şeylerde veriyorum yıkanmadan önceki değerler nasıldı eşininkaç kere aşılama yaptırdın peki?
cnm bizimm 82 milyon sperm var ama sadece %4 ü ileri hızlı hariketli orta yavaş hareketli %17 gerisi hareketsiz1 aşılama yaptırdım canım, aşılamadan 1 ay önce yaptırmıştık 40 milyon çıkmıştı, aşılama yapılacagı günde 12 milyon du sanırım tam hatırlamıyorum ama yıkanmışı 10 milmiyondu şimdi 2. aşılamaya başladık sizin kaç çıkıyo yaptırdınızmı?
anladım canımcnm bizimm 82 milyon sperm var ama sadece %4 ü ileri hızlı hariketli orta yavaş hareketli %17 gerisi hareketsiz
doktor 3 hafta sonra tekrar test istedi cnm duruma göre ameliyat edicek yada etmicekanladım canımeşin ameliyatmı olması lazım?
hmm anladım canım keçi boynuzu pekmezi falan içir iyi olurdoktor 3 hafta sonra tekrar test istedi cnm duruma göre ameliyat edicek yada etmicek
Merhaba arkadaşlar
Ben gelecek ay aşılama yaptırcam doktorum bu ay amh testi yaptırdı yumurta rezervimi öğrenmek içinmiş sonuç 1,23 çıktı, doktoruma pazartesi göstercem sizce düşükmü yoksa normal mi merak ediyorum intnetten baktım ama anlamadım, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim...
tşk ederim canım benimki ara grup oluyo bakalım doktorum ne söyleyecek :)AMH DÜZEYLERİ
< 0.4 ng / ml Çok kötü over rezervi, tüp bebek tedavisi denenmemelidir.
0.7 – 1.0 ng / ml . Normalden az over rezervi – Gebe kalınması zamana karşı bir yarış gibi düşünülmeli, tüp bebek tedavileri denenmelidir.
1.0 – 1.96 ng / ml Ara grup. Çiftin tetkiklerine göre karar verilmeli, risk faktörleri varlığında tüp bebek ağırlıklı tedaviler ön plana alınmalıdır.
1.96 – 4.2 ng / ml. Normal over rezervi. Çiftin diğer tetkik ve özelliklerine göre tedavi seçimi yapılır (bekleme, aşılama, tüp bebek tedavisi vb).
˃ 4.2 ng / ml Muhtemel PCOS olgusu, tedavi sırasında OHSS riski vardır.
tşk ederim canım benimki ara grup oluyo bakalım doktorum ne söyleyecek :)
amiiiinn inşallah canım :)Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah
merhaba canım bende klomen iğne tedavisi aşılama denedim ama olmadı bence kendini yıpratma her şeyde bir hayır vardırmerhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?