- 9 Ağustos 2014
- 146
- 27
- 18
- 38
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
canım hsg çektirdinmi eger çektirmediysen hsg iste doktorundan belki tüplerde tıkanıklık olabilir, benim eşimin kuzenininde olmuyordu hsg çektirdiği ayın ertesi ayı hemen hamile kaldı kendiliğinden, benim ilk aşılamamda doktorum hiç kan testi istemedi direk hsg ve histeroskopi çektirdi sonra aşılama yaptı ama tutmadı, şimdi ikinci aşılama için görüşünce istedi amh testini, hiç kendini üzme Allahım vereceği vakiti biliyordur buda bizim sınavımız inşallah bizde birgün o güzel duyguyu tadarız...fsh 7.47 çıktı en son
yumurtam oluşuyo büyüyo çatlatma iğnesi de vuruldum doktorum verdiği takvimede uyduk neden olmadı yine
2 kez daha 2 ay yani deneyecek aynı bu şekilde doktor
amh ye baktırmam gerektiğini söylüyolar
fsh yanıltabiliyomuş
2 tanıdığım a yapılmış
aşılama yada tüp bebekde olmaz amh düşük ise dediler
öyle mi?
Kendini çok yıpratıyorsun ben 5 yıllık evliyim tanıdığım herkesin çocuğu var dediğin gibi ama bunları sorun etme bence bende 2,5 yıldır uğraşıyorum hiç kimse sorun bulamadı 2,5 yıl sonra doktorumu değiştirdim ve troid ve polip olduğunu öğrendim şuan beklemedeyiminş cnm benden önce sonra evlenen herkes ya hamile ya doğurdu
temmuz 2014 de yapıldı hsg tüplerimin ikiside normal boyutta ve tıkanıklık yok
eşimin sonuçlarıda iyi çıktı
şubat 2015 de haşimato die bir hastalığım olduğunu öğrendim
prolaktinim normal şimdi hipofiz bezi mr ımda temiz
Allah bize de nasip eder inş
bende haşimato hastasıyım şubatta öğrendim haşimato olduğumu
troid hapı içiyorum euthrox bir gün 50 mg bir gün 25 mg
prolaktin yüksekliğimin sebebide haşimatoymuş
şimdi normal seyirlerde tsh t3 t4 ve prolaktinim
İnan bana bende aynı durumları yaşadımfarkında olmadan isyan ediyormuşum meğer ve isyan etmeyi bıraktığımda işlerim yoluna girdi bende 8hastane 8 kadın doğum doktoru gezdim son doktorum her şeyi fark etti her muayenem 100 tl ydi maddi manevi bizde tükendik gonal fiğnesinin kutusu 360 tl civarında 2 kutu almıştım yani aynı şeyleri fazlasıyla bende yaşadım eşim sürekli fazla mesai yapıyordu ilaçları alabilmek için ama yine de bana hiç bir şey hissettirmiyordu öncelikle yalnız olmadığı bil bir çok insan var bu durumda olan kendini psikolojik olarak rahatlat1,5 senedir tedavi görüyorum bu zamana kadar 2 kadın doğum 2 tüp bebek 2 de endokrin doktoru değiştirdim
harcadığımız para zaten yetti
insan maddi ve manevi olarak tükeniyor
AA 1 2 ayda düşer dedi sanki yanlış hatırlamıyorsamben istanbul güneşlide oturuyorum
endokrine hizmet hastanesi arif ender yılmaz a gidiyorum
tüp bebekde batı bahat fuat eserol a gidiyorum
eşim 29 ben 28 yaşındayım ne kaldı zaten
yaşım 30 olmadan gidip bilgi almak istiyorum evlat edinme konusunda
bizimde doktor hiç bişey bulamadı Allahım vermeyince olmuyo işte, benden sonra evlenenlerde hep doğurdu 2. ye hamile olan bile var ama napalım Allahım hayırlısını versininş cnm benden önce sonra evlenen herkes ya hamile ya doğurdu
temmuz 2014 de yapıldı hsg tüplerimin ikiside normal boyutta ve tıkanıklık yok
eşimin sonuçlarıda iyi çıktı
şubat 2015 de haşimato die bir hastalığım olduğunu öğrendim
prolaktinim normal şimdi hipofiz bezi mr ımda temiz
Allah bize de nasip eder inş
amh değerinizi yazmışsınız ve hamile kalmışsınız nasıl olduğunuda anlatabilir misiniz bende 3 ayda 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm.ve çok yoruldum siz kaç kez ardarda denediniz. 1 yılda hiç ara vermediniz mi ve başka bişey denemediniz mibence değerin gayet iyi. ama usg de görünen folikül sayında önemli. ben 0.13 değerle hamileyim. tabi zor oldu 1 yıldır tüp bebek tedavisi görüyordum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?