evet canım değerin çok düşük... amh yükselen bir hormon değil maalesef... tek çaren tüp bebekBu nedemek oluyor. Yumurta rezervi bitmiş mi nasıl yükseltebilirim. Tüp bebek düşünüyoruz. Bu konuda tecrübesi olanlar lütfen bir baksın
canım kımse bırsey yazmamıs ama benımde degerım 0,49 yasım 33 düşük degerım vallaha bende bılemıyorum yukseltme sansı varmı benım usg baktıklarındada foliküler sayımda azdı 1-2 sagda 3-4 solda vardı kilomda var fsh normal duzeyde ama bende tüp bebek yaptıracam allah ızın verırse aralık başında
Benimde geçen ay tüp bebek denememiz de 8 yumurta vardı.
sonuc ne oldu pekı senındemı azdı amh yumurta rezervnınBenimde geçen ay tüp bebek denememiz de 8 yumurta vardı.
onlar ancak fsh için yararlı olabilirYa geöen ay başarısız tüp bebek denememiz old. Ama kızlar bugün arı sütü, propolis, polen, omega 3, folik asit, vitamin karışımı olan kapsül aldım. Bunlarla yükseltemezsem bu saatten sonra hiiiççç doğal yoldan şansım yok demektir.
onlar ancak fsh için yararlı olabilir
amh hormonu değişmiyor maalesef
belki bir ihtimal ama zaman alırDoktor aslında normal yolla hamile kalabilirsiniz diyor.
bu forumda araştırdım biraz, seninki kadar düşük olanlar hatta 45-50 aralığındakiler bile tüp bebek yaptırmış, çoğu da ilk denemede tutmamış.yanlış anlama umudunu kırmak istemem ama seninkinin normal yoldan olması biraz hayal gibi.Doktor aslında normal yolla hamile kalabilirsiniz diyor.
Mrb benim amh 0.01 tüp tedavisiyle hamile kaldım.yumurta ve sperm olduktan sonra hiçbişey hayal değil yeterki Allah ol desin.hiçbir sorunu yokken hiç hamile kalamayanlarda var.kullandığın vitaminler kaliteyi artırır ve önemli olanda kalite sayı çok olup hiçbiri işe yaramadıktan sonra bi anlamı yok yumurtanın çok olmasının.8 yumurta çok güzel kaliteyi artırmaya bak amh ye takılma.
o zaman bir süre bekle belki gerçekten kendiliğinden olur ama eşinde de sorun varmış, bu normal yoldan olma ihtimalini düşürüyor3 ayrı doktora sorduk hepsi normal yolla olur dedi. Esimin varikoseli var. Bu yüzden tüp bebek yaptırdık izmir kent hastanesinde 8 yumurta vardı 2 si döllendi ama sonuç negatif oldu.
senin fsh 'nin normal değerde olması yumurta rezervinin iyi olduğunu, amh değerinin düşük olması ise kalite bakımından iyi olmadığını gösteriyor. 44 yaşındasın, eşinde de problem var, eşine kulak ver ve tekrar tüp bebek dene canım... bu süreçte de moralini yüksek tut, allahın izniyle olur...44 yaşındayım. Çok şükür yaşıma göre yumurta rezervi iyi ama tabi kalite için birşey söyliyemem.. döllenen yumurta Kalite idi. Vardır bunda da bir hayır defim. Asla neden diye şikayet etmedim. Ben denemek istemiyorum ama eşim çok ısrarlı onun içşn tekrar deniyeceğim. Bakalım allah neye nasip etmiş görücez. Ama bana tavsiyeleriniz varsa dinlerim hatta çook sevinirim
senin fsh 'nin normal değerde olması yumurta rezervinin iyi olduğunu, amh değerinin düşük olması ise kalite bakımından iyi olmadığını gösteriyor. 44 yaşındasın, eşinde de problem var, eşine kulak ver ve tekrar tüp bebek dene canım... bu süreçte de moralini yüksek tut, allahın izniyle olur...
amin. cümlemiz inşallahÇok teşeklür ederim canım. İnşallah iyi haberler veririm nasip diyelim
Hayırlı olsun bebeğinizin sağlıcakla kucaginiza alırsınız inşallah. Bende tüp bebek yaptıracağım sanırım amh 0.33 yaşım 28Mrb benim amh 0.01 tüp tedavisiyle hamile kaldım.yumurta ve sperm olduktan sonra hiçbişey hayal değil yeterki Allah ol desin.hiçbir sorunu yokken hiç hamile kalamayanlarda var.kullandığın vitaminler kaliteyi artırır ve önemli olanda kalite sayı çok olup hiçbiri işe yaramadıktan sonra bi anlamı yok yumurtanın çok olmasının.8 yumurta çok güzel kaliteyi artırmaya bak amh ye takılma.
Saol canım amin inşallah.öncelikle amh ye takılma senin değerinde olup 7,8 yumurtası embiryosu olanlar var.ben spor ve diyet yaptım kilo verme amaçlı başlamıştım ama faydası olduğunu gördüm ilk tedavilerde çok kilo almıştım.onun haricinde doktorum kaliteyi artırmak için vitaminler vermişti onları kullandım.kullandıklarım omega3,b12,biosteron,melatonin,koenzm,selenyum,c vitamini,devit3.hayıt suyu,aslanpençesi içtim.incir kürü yaptım .mücadele gerekiyo ben kolay gelmedim 7 tedavi iptaller falan derken sonunda transfere geldik bu günleri gördük sıra hayırlusıyla kucağıma almaya geldi.yaşın genç olduğu için kaliteli yumurta çıkma olasılığı yüksek.bnde 28 yasında öğrendim sorunumu ozamndan beri uğraşıyorum şimdi 32 oldum.inşallah sen çok uğraşmadan kavuşursun bebeğineHayırlı olsun bebeğinizin sağlıcakla kucaginiza alırsınız inşallah. Bende tüp bebek yaptıracağım sanırım amh 0.33 yaşım 28ve pek sağlıklı birisi değilim yumurtanın kaliteli olması için neler yaptınız nasıl beslendiniz özel şeyler yaptınız mi ? Beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum . Teşekkürler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?