ben de bahçeci gurubunu düşünüyorum. bahçeci oldukça başarılıymış bu konuda[/QUOTE
Evet canım bende bahceciye gidiyorum su an ve çok çok memnunum. Allah razı olsun onlardan henüz tedaviye baslamadik ama şimdiden inanıyorum güveniyorum.
Nasıl başardınız bunu neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim. Benim amh 0.3 ama yumurta 10 çok şükür . Bazen olabiliyor böylePes etmek aklının ucundan geçmesin. Ben alternatif tedavi ile 5 olan yumurta sayımı 12 ye çıkardım. Doktır tüp beveğe bu durumda gerek yık dedi ki ben 44 yaşındayım. Sakın arkadaşım. Saçma sapan laflara inanma doktorunu değiştir. Benim amh değerim 0.25
içim de şuan kuşlar cıvıldıyor çiçekler açıyorrr bahar gibi.... bu işin sırrı inanmak ve umut etmek sanırım :)Pes etmek aklının ucundan geçmesin. Ben alternatif tedavi ile 5 olan yumurta sayımı 12 ye çıkardım. Doktır tüp beveğe bu durumda gerek yık dedi ki ben 44 yaşındayım. Sakın arkadaşım. Saçma sapan laflara inanma doktorunu değiştir. Benim amh değerim 0.25
Merhaba yazmış olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim. benim durumumda da kullanmak faydalı olurmu acaba. geçen ay 2 yumurtam vardı bu ay hiç görmedi. bu yazdıklarında marka önemli mi pekiOmega 3 6 9
B 12
ARI SÜTÜ
POLEN
PROPOLİS
COQ 10
VİTOLİZE (FOREVER) HORMON DENGESİ VE VİTAMİN
CORASPIRIN
(ANTIOXIDANT ) LİOPİC ASİT
BİOSTEREN
FOLİC ASİT
BUNLARI HERGÜN KULLANDIM. 4 İLE 5 ARASI OLAN YUMURTA EN SON 12 İDİ DOKTOR BİLE YÜP BEEĞE GEREK YOK BOŞUNA MASRAF YAPMAYIN DEDİ.. NE TAZIL Kİ EŞİMİN VARİKOSELİ ÇIKTI. ŞİMDİ AMELİYAT OLUCAK. ARKADAŞIM SAKIN KORKMA VE BOL BOL ARAŞTIR BAŞKA DOKTORA GİT. YILMA VE KULAK ASMA :)
Merhaba yazmış olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim. benim durumumda da kullanmak faydalı olurmu acaba. geçen ay 2 yumurtam vardı bu ay hiç görmedi. bu yazdıklarında marka önemli mi peki
bana da doktor sadece folio d3 bide biestorol verdi. dün biestorolu bırakabilirsin dedi. tavsiyelerine uyacağım bence denemiş biri olarak dikkate almakta fayda var. çok teşekkür ederim.Ben hepsini solar yada foreverdan aldım. Hepsi yaralı şeyler kullan yada kullanmadan önce doktoruna sor. Bazı doktorlar alternatif tedaviye karşı !! Emin ol ak istiyorsan tek tek için rahat olsun. İnternetten bak. Emin ol. Çok şaşıracak ve bunları ben daha önce niye kullanmadım diye kendine kızacaksın. Keşke ben bu besin takviyelerini tüp bebekten önce kullansaydım. beni uyarmadılar hiç bilgi vermediler. Hep kendim araştırdım. Doktorlara kendim sordum.
Benim AMH 0.25 ama ben doğal yolla hamile kaldimElimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. gerisini ALLAH bilir. :))
Merhaba hanımlar
Benimde amh 0.25
Bundan 5 ay önce hamile kaldim ama 8 aydır bebek istedik korunmadik
Sonra 2 aylıkken bebek düştü zaten kalbi de atmadı boş gebelik tabi ilk kan gelince nerede en iyi doktor dedik etrafa ödüllü bir doktor söylediler dünyanın tetkigini yaptırdı çağırdı gönderdi çağırdı gönderdi tabi bunların hepsi para
Sonra dedi ki senin amh 0.25 sen çok zor bebek sahibi olursun dedim ki ne kadar tüp bebek , her deneme 10 bin dedi , 2-3ay deneyelim olmazsa bakarız dedik adam olmaz ama siz bilirsiniz dedi menopoza her an girebilirsin dedi
Sonuç 1.5 aylık hamisim
Allah nazardan saklasın kalbini de dinledik
Ve başka doktora gittin doktora anlattım herşeyi
yeni doktor dedi ki
TÜP BEBEK KISKACINA GİRMEYİN
AMH NİN MENEPOZLA İLGİSİ YOK
bilginiz olsun kızlar
Allaha bırakın olursa olur olmazsa olmaz deyin
Rahim ağzında şeklinde problem olanlar , eşinin sperm sayısı az olanlar ayrı
Ama AMH 0.25 ile bir senede 2 defa Hamis kaldim
Bilgilerinize
Bu arada dua edin bana da hayırlısıyla doğurayim benim yaş 34 eşim 40
Dipnot : tirodin az çalışması yumurtaları çekinir bırakır dedi doktor tiroid ilacı aldım bu arada düzenli
Bilginize
Merhaba
Bu forumu yeni buldum... Benim de amh değerim 0.25 çıktı. bana dr bana bir ilaç verdi. Bunu adetin 5. günü içeceksin dedi. Bugün başladım...Hayırlısı ile..
İnşallah geçen hafta aşılama yapıldım 10 gün oldu umarım hayırlısı olur...Hadi hayırlıdı inşallah güzel haberler duyarız
Nasil bir ilac acaba, benim de ayni , belki daha da dustu. Ölçtürmedim bir dahaMerhaba
Bu forumu yeni buldum... Benim de amh değerim 0.25 çıktı. bana dr bana bir ilaç verdi. Bunu adetin 5. günü içeceksin dedi. Bugün başladım...Hayırlısı ile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?