AMH değeri 0.25

Nasıl başardınız bunu neler yaptınız bilgi verirseniz sevinirim. Benim amh 0.3 ama yumurta 10 çok şükür . Bazen olabiliyor böyle

Bu yadıklarımın bir kusmı doktor tavsiyesi geri kalanı da çok araştırdım yumurta kalite ve rezervi arttırmak için çok şükür hepsi iyi gelmiş. Doktor bile şaşırdı. Tüp bebeğe gerek yok dedi ki eşimin bu sefer varkoseli çıktı

Canım bu yazdıklarını kendin mi aldin eczaneden doktor vermedi mi. Bide amh düşük nu yumurta kalitesi için mi kullandın. Benim amh düşük kaliteyi arttırmak için biseyler yapmaya çalışıyorum yardımcı olursan sevinirim. Hakkında en hayırlısı olur insallah[/QUOTE]

Gün içşnde tam liste veririm canım. Şu an müsait değilim. Ama söz yazıcam

içim de şuan kuşlar cıvıldıyor çiçekler açıyorrr bahar gibi.... bu işin sırrı inanmak ve umut etmek sanırım :)

Omega 3 6 9
B 12
ARI SÜTÜ
POLEN
PROPOLİS
COQ 10
VİTOLİZE (FOREVER) HORMON DENGESİ VE VİTAMİN
CORASPIRIN
(ANTIOXIDANT ) LİOPİC ASİT
BİOSTEREN
FOLİC ASİT
BUNLARI HERGÜN KULLANDIM. 4 İLE 5 ARASI OLAN YUMURTA EN SON 12 İDİ DOKTOR BİLE YÜP BEEĞE GEREK YOK BOŞUNA MASRAF YAPMAYIN DEDİ.. NE TAZIL Kİ EŞİMİN VARİKOSELİ ÇIKTI. ŞİMDİ AMELİYAT OLUCAK. ARKADAŞIM SAKIN KORKMA VE BOL BOL ARAŞTIR BAŞKA DOKTORA GİT. YILMA VE KULAK ASMA :)

Merhaba yazmış olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim. benim durumumda da kullanmak faydalı olurmu acaba. geçen ay 2 yumurtam vardı bu ay hiç görmedi. bu yazdıklarında marka önemli mi peki

Merhaba yazmış olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim. benim durumumda da kullanmak faydalı olurmu acaba. geçen ay 2 yumurtam vardı bu ay hiç görmedi. bu yazdıklarında marka önemli mi peki

Ben hepsini solar yada foreverdan aldım. Hepsi yaralı şeyler kullan yada kullanmadan önce doktoruna sor. Bazı doktorlar alternatif tedaviye karşı !! Emin ol ak istiyorsan tek tek için rahat olsun. İnternetten bak. Emin ol. Çok şaşıracak ve bunları ben daha önce niye kullanmadım diye kendine kızacaksın. Keşke ben bu besin takviyelerini tüp bebekten önce kullansaydım. beni uyarmadılar hiç bilgi vermediler. Hep kendim araştırdım. Doktorlara kendim sordum.

bana da doktor sadece folio d3 bide biestorol verdi. dün biestorolu bırakabilirsin dedi. tavsiyelerine uyacağım bence denemiş biri olarak dikkate almakta fayda var. çok teşekkür ederim.

Merak ettim. Bu listeyi kullandıktan sonra yumurta rezervinde düzelme olan oldumu ?

Merhaba hanımlar
Benimde amh 0.25
Bundan 5 ay önce hamile kaldim ama 8 aydır bebek istedik korunmadik
Sonra 2 aylıkken bebek düştü zaten kalbi de atmadı boş gebelik tabi ilk kan gelince nerede en iyi doktor dedik etrafa ödüllü bir doktor söylediler dünyanın tetkigini yaptırdı çağırdı gönderdi çağırdı gönderdi tabi bunların hepsi para
Sonra dedi ki senin amh 0.25 sen çok zor bebek sahibi olursun dedim ki ne kadar tüp bebek , her deneme 10 bin dedi , 2-3ay deneyelim olmazsa bakarız dedik adam olmaz ama siz bilirsiniz dedi menopoza her an girebilirsin dedi
Sonuç 1.5 aylık hamisim
Allah nazardan saklasın kalbini de dinledik
Ve başka doktora gittin doktora anlattım herşeyi
yeni doktor dedi ki
TÜP BEBEK KISKACINA GİRMEYİN
AMH NİN MENEPOZLA İLGİSİ YOK
bilginiz olsun kızlar

Allaha bırakın olursa olur olmazsa olmaz deyin
Rahim ağzında şeklinde problem olanlar , eşinin sperm sayısı az olanlar ayrı

Ama AMH 0.25 ile bir senede 2 defa Hamis kaldim
Bilgilerinize

Bu arada dua edin bana da hayırlısıyla doğurayim benim yaş 34 eşim 40

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. gerisini ALLAH bilir. :))
Benim AMH 0.25 ama ben doğal yolla hamile kaldim
Tüp bebek doktoru kesinlikle tüp bebek dedi ama 3 ay deneyeceğim dedim oldu gerçi 5-6 ayda iki hamilelik oldu ilkinin kalbi atmadan düştü 2 aylikKen çok üzüldük
Şimdi yeni öğrendim hamisim yaş 34 benim
Dünyaca ünlü doktor tüp bebek kesinlikle derken
Yeni doktorum Tüp bebek kıskacına girmeyin diyor inşallah bu bebis sağlıklı dogar
Dua edin bacılar

Dipnot : tirodin az çalışması yumurtaları çekinir bırakır dedi doktor tiroid ilacı aldım bu arada düzenli
Bilginize

Rabbim sonunu getirmek nasip etsin senin adına gerçekten çok sevindim. Benim yaş 45 oldu. Geçen sene 0.25 di bu sene ne oldu bilmiyorum. Her tüp bebek tedavi başlama isteğimizde yada doktor kontrolüne gideceğim zaman bir şry oluyor gidemiyoruz. Ya maddi ya manevi engeller çıkıyor. en son yumurta sayım 12 idi doktor yaşına göre çok iyi diyordu. Bunda da hayır yokmuş deuip jendimi avutuyorum. Yoksa kafayı yiyeceğim. ...

Merhaba
Bu forumu yeni buldum... Benim de amh değerim 0.25 çıktı. bana dr bana bir ilaç verdi. Bunu adetin 5. günü içeceksin dedi. Bugün başladım...Hayırlısı ile..

Merhabalar.. Bende Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…