• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMH değeri 0.25

Merhabalar.. Bende Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.

arkadaşım sen o doktoru boşver, bir daha da gitme.. kendisi inanmıyor senin pozitif olmanı nasıl sağlayacak?...amh değerim 0.06 yani seninki benim değerimden neredeyse 6 kat daha fazla.. bana bazı doktorlar yumurta toplanamaz dedi ama benim ilk denememde de ilaçsız 2 yumurta oluştu 5 hücreli donduruldu ancak sonuç negatifti çünkü amh'ı öğrendiğim ay başlamıştım ve yumurta kalitesi için hiç bir şey yapmamıştım, üstelik sigara kullanıyordum. sigarayı azalltım, arı sütü bal polen kullandım, bu sefer 10 hücreli 3. gün embriyosu donduruldu.. transferi yaza bıraktım, bu ay sadece 5 günlük klomenle 22 ve 23 mm yumurta oluştu.. amh yükselmez ancak yumurta kalitesini yükseltebilirsin, yaşın da gençse olmaması için hiç bir neden yok!!!

E erdem81 Mesajınızla umutlandım. 2.ci deneme için o kadar çok korkuyorum ki. Bulunduğum ilde tek tüp bebek merkezi var. Başka bir ile git gel nasıl olur nasıl yapılır bilemiyorum. Aklımı fazlasıyla kurcalayan şey yumurta donasyonu bir yanım direk bunu yapmak istiyor bir yanımda dini boyutunu fazlasıyla düşüyor. Çok kararsızım karışığım

E erdem81 Mesajınızla umutlandım. 2.ci deneme için o kadar çok korkuyorum ki. Bulunduğum ilde tek tüp bebek merkezi var. Başka bir ile git gel nasıl olur nasıl yapılır bilemiyorum. Aklımı fazlasıyla kurcalayan şey yumurta donasyonu bir yanım direk bunu yapmak istiyor bir yanımda dini boyutunu fazlasıyla düşüyor. Çok kararsızım karışığım
Ben de donasyon düşünmüştüm, kendi doktorum dışında bir doktor önermişti..bu kararla kendi doktoruma gittiğimde bana , " Ben senin yerinde olsam 38 yaşına kadar denerim, vücudun yumurta ürettiği sürece..şimdi donasyon yaptırırsan şansın çok daha fazla ama ilerde çocuğuna bakıp da acaba benim genlerimden olur muydu? Diye bir kez bile düşünsen bu senin için çok acı olur " dedi..donasyonun dinen sakıncası olduğuna inanmıyorum, ben şu an 36 yaşımdayım, 38'e kadar deneyip olmazsa donasyon yaptıracam.1300 km uzaktan İstanbul'a gidiyorum ben..bu bir mücadele ve elimizden ne geliyorsa onu yapmamız gerekiyor ancak psikolojik olarak bu süreci idare edemeyeceğini düşünüyorsan donasyon yaptır fakat ilerde keşke deneseydim cümlesini kurmaman lazım.

E erdem81 Ben Denizlide yaşıyorum Haziran sonu gibi Bursa ve İstanbula gidicem orda da bir kaç doktorla görüşücem kendi doktorum hiç umut vermiyor Donasyon insanın zor karar verebileceği bir durum sanırım. İnşallah sonumuz hayır olsun.

Merhaba,
Klomen kullandım. Yumurta sayım çoğalsın diye şimdi aşılama oldum. Ama bir işe yaradığını düşünmüyorum. Yarın adet olmam gerekiyor ve sancılarım başladı. Sanırım tutmadı.
Hayirlisi olsun canim Insallah tutunma sancisidir . Hayirli ay belli olmaz :))

Saol canım amin inşallah.öncelikle amh ye takılma senin değerinde olup 7,8 yumurtası embiryosu olanlar var.ben spor ve diyet yaptım kilo verme amaçlı başlamıştım ama faydası olduğunu gördüm ilk tedavilerde çok kilo almıştım.onun haricinde doktorum kaliteyi artırmak için vitaminler vermişti onları kullandım.kullandıklarım omega3,b12,biosteron,melatonin,koenzm,selenyum,c vitamini,devit3.hayıt suyu,aslanpençesi içtim.incir kürü yaptım .mücadele gerekiyo ben kolay gelmedim 7 tedavi iptaller falan derken sonunda transfere geldik bu günleri gördük sıra hayırlusıyla kucağıma almaya geldi.yaşın genç olduğu için kaliteli yumurta çıkma olasılığı yüksek.bnde 28 yasında öğrendim sorunumu ozamndan beri uğraşıyorum şimdi 32 oldum.inşallah sen çok uğraşmadan kavuşursun bebeğine
Incir kurunu nasıl yaptınız ben sadece 2 tane yiyorum zeytinyağına batırılmış

3 ayrı doktora sorduk hepsi normal yolla olur dedi. Esimin varikoseli var. Bu yüzden tüp bebek yaptırdık izmir kent hastanesinde 8 yumurta vardı 2 si döllendi ama sonuç negatif oldu.
Ben de aynı durumdayım.8 yumurta oldu 2 sonra dollendi.3. güzel teransfer yapıldı ama tutmadı maalesef.sonra denediniz mi

Back
X