Merhabalar.. Bende Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.
arkadaşım sen o doktoru boşver, bir daha da gitme.. kendisi inanmıyor senin pozitif olmanı nasıl sağlayacak?...amh değerim 0.06 yani seninki benim değerimden neredeyse 6 kat daha fazla.. bana bazı doktorlar yumurta toplanamaz dedi ama benim ilk denememde de ilaçsız 2 yumurta oluştu 5 hücreli donduruldu ancak sonuç negatifti çünkü amh'ı öğrendiğim ay başlamıştım ve yumurta kalitesi için hiç bir şey yapmamıştım, üstelik sigara kullanıyordum. sigarayı azalltım, arı sütü bal polen kullandım, bu sefer 10 hücreli 3. gün embriyosu donduruldu.. transferi yaza bıraktım, bu ay sadece 5 günlük klomenle 22 ve 23 mm yumurta oluştu.. amh yükselmez ancak yumurta kalitesini yükseltebilirsin, yaşın da gençse olmaması için hiç bir neden yok!!!