(AMH) degeri düşük olanlar gelin dertleşelim :(

bebegim87

Ne inatcıymışın be bebegim gel artık :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
397
421
103
(Amh) degeri düşük olanlar ahm degeri düşük olupta hamile kalan varmı ? benim degerim 1.27 morelim çok bozuk ya hiç anne olamazsam

Yaaa kimse yokmu
Oda dusukmu benimki 0.37 ve benden de dusuk olanlar var bebek meselesine gelince amh si 0.20 lerde olup normal yolla hamile kalan tanıyorum ben bana gelince ben 3 tüp denedim olmadı ama sorun tek başına amh değil sorun sadece amh dusukluguyse korkmayın bence Rabbimin izniyle olur

Yaaa kimse yokmu
Cevap için teşekkürler canım şimdiki doktorum normal dedi önceki doktorum yaşına göre az dedi tüp bebek deneyimi oldu ve bunca yıldırda olmayınca ister istemez korkuya kapılıyo insan rabbim hepimizinde yardımcısı olsun

(Amh) degeri düşük olanlar ahm degeri düşük olupta hamile kalan varmı ? benim degerim 1.27 morelim çok bozuk ya hiç anne olamazsam
CAnim benim arkadas dogru soylemis okadarda kotu degil benimkide 1.41 rabbim verdikten sonra 0 rin altındakilere bile veriyor kalbini ferak tut benim de hala bebegim yok rabbim en kisa zamanda guzel duyguyu herkese yasatsin inşallah

CAnim benim arkadas dogru soylemis okadarda kotu degil benimkide 1.41 rabbim verdikten sonra 0 rin altındakilere bile veriyor kalbini ferak tut benim de hala bebegim yok rabbim en kisa zamanda guzel duyguyu herkese yasatsin inşallah
teşekkür ederim güzel dileklerin için 11 yıldırbekliyorum ister istemez stres oluyo korku oluyo acaba bundan dolayımı diye ekimde tüp denemem olacak inşallah rabbim sanada banada isteyen herkesede hayırlısıyla nasıp eder bizleride bu sıkıntıdan kurtarır inşallah

Bendr Bende ekimde tup bebe gidiyorym 4 olcak son olur insallah bende 6 bekliyorum rabbimin hazinesinde bol verir insallah canim nerde tedaviye baslicaksin ben memorialde baslicagim umarım guzrl sonuc aliriz

Bendr Bende ekimde tup bebe gidiyorym 4 olcak son olur insallah bende 6 bekliyorum rabbimin hazinesinde bol verir insallah canim nerde tedaviye baslicaksin ben memorialde baslicagim umarım guzrl sonuc aliriz
inşallah rabbiim bizide güldürür bi gün... canım ben çapada başlayacagım inşallah bu arada tedavinde hayırlı olsun

Benimde amh 0,22 balalım 10 gün sonra tüp bebek tedavim başlayacak.. Herşeyin hayırlısı
evet herşeyin hayırlısın allah büyüktür çektigimiz sıkıntıları karşılıksız bırakmaz inş tedavin hayırlı olsun canım

Ben varım amh düşük fsh yüksek 2 tüp denemem var transfere bile gelemedik hep yarım kaldı olmuyor daha yaşım 27 bekarken 3 kez olduğum kist ameliyatları yüzünden rezervim azalmış. Olmuyor malesef doktorum bide aşılamayı deneyelim dedi dün aşılama yapıldı bekliyorum pek umudum olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…