Oda dusukmu benimki 0.37 ve benden de dusuk olanlar var bebek meselesine gelince amh si 0.20 lerde olup normal yolla hamile kalan tanıyorum ben bana gelince ben 3 tüp denedim olmadı ama sorun tek başına amh değil sorun sadece amh dusukluguyse korkmayın bence Rabbimin izniyle olurYaaa kimse yokmu
Yaaa kimse yokmu
Cevap için teşekkürler canım şimdiki doktorum normal dedi önceki doktorum yaşına göre az dedi tüp bebek deneyimi oldu ve bunca yıldırda olmayınca ister istemez korkuya kapılıyo insan rabbim hepimizinde yardımcısı olsunOda dusukmu benimki 0.37 ve benden de dusuk olanlar var bebek meselesine gelince amh si 0.20 lerde olup normal yolla hamile kalan tanıyorum ben bana gelince ben 3 tüp denedim olmadı ama sorun tek başına amh değil sorun sadece amh dusukluguyse korkmayın bence Rabbimin izniyle olur
CAnim benim arkadas dogru soylemis okadarda kotu degil benimkide 1.41 rabbim verdikten sonra 0 rin altındakilere bile veriyor kalbini ferak tut benim de hala bebegim yok rabbim en kisa zamanda guzel duyguyu herkese yasatsin inşallah(Amh) degeri düşük olanlar ahm degeri düşük olupta hamile kalan varmı ? benim degerim 1.27 morelim çok bozuk ya hiç anne olamazsam
teşekkür ederim güzel dileklerin içinCAnim benim arkadas dogru soylemis okadarda kotu degil benimkide 1.41 rabbim verdikten sonra 0 rin altındakilere bile veriyor kalbini ferak tut benim de hala bebegim yok rabbim en kisa zamanda guzel duyguyu herkese yasatsin inşallah
Bendr Bende ekimde tup bebe gidiyorym 4 olcak son olur insallah bende 6 bekliyorum rabbimin hazinesinde bol verir insallah canim nerde tedaviye baslicaksin ben memorialde baslicagim umarım guzrl sonuc alirizteşekkür ederim güzel dileklerin için11 yıldırbekliyorum ister istemez stres oluyo korku oluyo acaba bundan dolayımı diye ekimde tüp denemem olacak inşallah rabbim sanada banada isteyen herkesede hayırlısıyla nasıp eder bizleride bu sıkıntıdan kurtarır inşallah
okrBenimde amh 0,22 balalım 10 gün sonra tüp bebek tedavim başlayacak.. Herşeyin hayırlısı
inşallah rabbiim bizide güldürür bi gün... canım ben çapada başlayacagım inşallah bu arada tedavinde hayırlı olsunBendr Bende ekimde tup bebe gidiyorym 4 olcak son olur insallah bende 6 bekliyorum rabbimin hazinesinde bol verir insallah canim nerde tedaviye baslicaksin ben memorialde baslicagim umarım guzrl sonuc aliriz
evet herşeyin hayırlısın allah büyüktür çektigimiz sıkıntıları karşılıksız bırakmaz inş tedavin hayırlı olsun canımBenimde amh 0,22 balalım 10 gün sonra tüp bebek tedavim başlayacak.. Herşeyin hayırlısı
inşallah rabbiim bizide güldürür bi gün... canım ben çapada başlayacagım inşallah bu arada tedavinde hayırlı olsun
evet herşeyin hayırlısın allah büyüktür çektigimiz sıkıntıları karşılıksız bırakmaz inş tedavin hayırlı olsun canım
inşallah canım çok yorulduk hepimizde artık rabbim yüzümüzü güldürsünSağol canım.. İnşallah emeklerimiz karşılksız kalmaz
Oda dusukmu benimki 0.37 ve benden de dusuk olanlar var bebek meselesine gelince amh si 0.20 lerde olup normal yolla hamile kalan tanıyorum ben bana gelince ben 3 tüp denedim olmadı ama sorun tek başına amh değil sorun sadece amh dusukluguyse korkmayın bence Rabbimin izniyle olur
Tabiki gerçek canım hatta daha geçen gün haber aldım amh 0.01 değerle tüp bebek tedavisiyle hamile kalan bi arkadaşım in haberini aldım hiç üzülme sorun amh yse bi şekilde yoluna girer takma hiç sadece beslenmene önem vergerçek mi yaa inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?