AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Ben doktoruma söylesem film çektirmek istiyorum diye kabul eder mi ki o nerden çıktı diye sormasın
benimki de istememişti..
başka bir doktora gittim o istedi.....iyiki çektirdim. en azından kafamdaki soru işaretleri gitti. Birşey diyeceğini sanmıyorum. Ben zaten biliyordum durumumu ama netleşmiş oldu. Sağ tarafımdan oldum.olası şüphelenirdim. sag tarafim agrırdi genelde. hakkaten sağ tüp tıkalı çıktı. doktorlar sağ tarafı göremiyoruz derlerdi hep...

Hanımlar hayırlısiyla bir çocuğum olsun büyük konuşmayim ama rahim, tüpler vs hepsini komple aldiracagim...Bütün o kısmı temizletecegim

benim de yaşım 26 amh 0,27 çıktı doktor yanlışlık var dedi ama başka hastaneye hulusi beye gidicem gerçekten dopruysa benim de mi tüp bebek zor olur
Sizin neden oyle cikmiski cok gencsiniz. Bir kez daha yaptirin emin olursunuz kafaniz rahatlar... ne desem yanlis olur bunu en iyi hekimler bilir.. Ben sizi yanlis yonlendirmeyeyim.

benimki de istememişti..
başka bir doktora gittim o istedi.....iyiki çektirdim. en azından kafamdaki soru işaretleri gitti. Birşey diyeceğini sanmıyorum. Ben zaten biliyordum durumumu ama netleşmiş oldu. Sağ tarafımdan oldum.olası şüphelenirdim. sag tarafim agrırdi genelde. hakkaten sağ tüp tıkalı çıktı. doktorlar sağ tarafı göremiyoruz derlerdi hep...
Tamam canım inşallah ptesi reglim gelirde giderim doktora ve söylerim

Bu gün usg yaptırdım kese gözüktü hamilelik sağlıklı ilerlese tabi Allah bilir soldaki kist rahim büyümesinden rahmin arkasına gitmiş dr çok dikkatli ol dedi yumurtalığını döndürüp kanama yapabilir dedi Allah ım inşaallah korur
canim bu mesajını görmedim hiç. Önceki mesajlara bakarken dikkatimi çekti....inşallah inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bize de umut olursun...çok sevindim...ama doktorun dediği gibi çok dikkatli ol sakin stres üzüntü yapma :)))..dualarımiz seninle

Adetimde yaptirdim 3.gunu idi. En son doktorun asistani 11 gorunce ooo cok yuksek dedi.
bu mesaji da görmemişim. Fsh konusunda yazışıyorduk. Fsh:11 için verdigi abartılı geldi...ooooo çok yüksek denecek düzeyde değil..20-30 lu rakamlar bence yüksek ki daha yüksek görenler de var. Mesela ben 60 gördüm bir ara

@Fzttuba gelismelerden haberdar et bizi ara sıra...bu arada çalışıyorsan eğer rapor al bence...hiçbirşey senin sağlığından ve inşallah taşıdığın Candan daha önemli değil şimdilik

kizlar benim amh de 0.34 gecen senetuo bebek yaotirdigim yerde bir daha olculdu 1.81 cikti tup bebek doktorum bile sasirdi ilk deneme negatif ikinci denemedi icinde suanda teatrio diye bir vitamin omega3 ari sutu bal polen kullaniyorum insaallah faydadi olur subatta ikinciye basliayacagim

Back
X