AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

kizlar benim amh de 0.34 gecen senetuo bebek yaotirdigim yerde bir daha olculdu 1.81 cikti tup bebek doktorum bile sasirdi ilk deneme negatif ikinci denemedi icinde suanda teatrio diye bir vitamin omega3 ari sutu bal polen kullaniyorum insaallah faydadi olur subatta ikinciye basliayacagim
Hangi merkeze gidiyorsunuz

kizlar benim amh de 0.34 gecen senetuo bebek yaotirdigim yerde bir daha olculdu 1.81 cikti tup bebek doktorum bile sasirdi ilk deneme negatif ikinci denemedi icinde suanda teatrio diye bir vitamin omega3 ari sutu bal polen kullaniyorum insaallah faydadi olur subatta ikinciye basliayacagim
Benimde amh 0,34 adet zamanında kaç folikül gözükmüştü merak ettim

Benimde amh 0,34 adet zamanında kaç folikül gözükmüştü merak ettim

zaten seninki normal yolla bile olur. Çünkü AMH epey yüksek eğer doğru ölçüldüyse...kullandığın vitamin ve ilaçların markasi nedir? öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? ben hep erteledim hiç başlamadim...

zaten seninki normal yolla bile olur. Çünkü AMH epey yüksek eğer doğru ölçüldüyse...kullandığın vitamin ve ilaçların markasi nedir? öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? ben hep erteledim hiç başlamadim...
ahhh hic umudum yok canim subatta ikinciye basliycam istee teatrio diye bir vitamin bide pharmax diyede omega 3 kullaniyorum cnmm

canim bu mesajını görmedim hiç. Önceki mesajlara bakarken dikkatimi çekti....inşallah inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bize de umut olursun...çok sevindim...ama doktorun dediği gibi çok dikkatli ol sakin stres üzüntü yapma :)))..dualarımiz seninle
Teşekkür ederim benim 6 haftalık gebeliğim varmış bu gün kalp atışını duyduk inşaallah devamı olur Allah size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize

Teşekkür ederim benim 6 haftalık gebeliğim varmış bu gün kalp atışını duyduk inşaallah devamı olur Allah size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize
İnşallah devamı gelir...Hamilelerin duası kabul olurmuş. Dualarında bizleri de eksik etme :))

bu mesaji da görmemişim. Fsh konusunda yazışıyorduk. Fsh:11 için verdigi abartılı geldi...ooooo çok yüksek denecek düzeyde değil..20-30 lu rakamlar bence yüksek ki daha yüksek görenler de var. Mesela ben 60 gördüm bir ara
Orada tedavi gormemi istemediler sanirim cunku zaten sirada yuzlerce hasta var. Universiteden ne beklenirki.

Back
X