AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bende eczaneden 116 tl ye aldım. Bide netten 73tlye ama kutu farklı idi karşılaştırdim eczanenin kutu renk belli idi hapta daha parlakti ama Nette ki bunun zitti bide arkasında bilmem ödül alan damga yada onaylayanlarin damga mi nedir eksikti acaba sahtemi netteki
canım bence hiç internete bulaşma...parası çok olsa bile eczane en mantıklısi..muhatabın var bir sorun olsa. nasıl muhafaza ettikleri de önemli...ben nete güvenmiyorum kendi adıma...

canım bence hiç internete bulaşma...parası çok olsa bile eczane en mantıklısi..muhatabın var bir sorun olsa. nasıl muhafaza ettikleri de önemli...ben nete güvenmiyorum kendi adıma...
Haklisin kuzum bende güvenmedim eczanedekine benzemiyor. Bu bitsin almayacagim canım bi daha

Hanımlar doktordan geliyorum şimdi. CA 125 değerine tekrar bakalım dedi. güvenemedi tahlil yaptirdigim hastaneye...ultrasonda 2,5 cm lik çikolata kisti gördü. bu boyut CA 125 i artıracak kadar büyük değil dedi...karbonatli sudan bahsettim...çok güldü..biz onlara kocakari ilacı muamelesi yapıyoruz dedi..ben yine de kullanacagimi söyledim..
Çok iyi haber canım bu umarım karbonatlı su işe yarar

inşallah düşük çıkar Ca125 sonucum. yarin alinca sonuçu size söylerim
Yarından itibaren başlayacaksın canım karbonatlı suya vakit kaybetmeden başla ki hemencecik faydası olsun vakit kaybetmemiz lazım evet canım mutlaka yaz

Sogan kürü denedinizmi kistler icin
Benim Ağustos ayında oldu ilk kez kist Bu yaşıma kadar hiç olmamıştı tam tüp bebeğe başladık kist oluştu bu ay adetim gelmedi yarın son Doğum kontrol hapı kullanacağım reglim gelsin ikinci gün başlamayı düşünüyorum soğan kürünü sonra bu karbonatlı suyu yapıcam

O diyeti duydum ama nasil birsey bilmiyorum. Nodülleri kücültürmü
Evet onun kitabı var iki tane gaps destek ve gaps diyeti Gonca zeybek birde badenin şekeri ,gaps mutfağı ve diyetisyen Melis Gürkan var instgramdan onları takip et

Back
X