AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Çok iyi yapmışsın canım ağrı kesici almayarak ben en son ağrımda birşey yapmadım ama çok kıvrandım iyi olduğu böyle bir konuyu açmam
Ah keşke canım ah keşke daha fazla dayanabilseydim..Çok kıvrandım yoruldum dayanamadım senin doktorun önerdiği gibi buscopan aldım...Nafile 2 saat bekledim geçmedi hatta şiddeti bile azalmadı..Bunun üzerine yine majezik aldım (ama yarım). 3 saat geçti yine ağrım geçmedi...Nane kaynattı annecim sağolsun onu içtim...Bekledim akşam 7 gibi geçmeye başladı...Uyumuşum o rahatlamayla..Ya ağrılara dayanamıyorum ya da şiddetli ağrıyor...

Ah keşke canım ah keşke daha fazla dayanabilseydim..Çok kıvrandım yoruldum dayanamadım senin doktorun önerdiği gibi buscopan aldım...Nafile 2 saat bekledim geçmedi hatta şiddeti bile azalmadı..Bunun üzerine yine majezik aldım (ama yarım). 3 saat geçti yine ağrım geçmedi...Nane kaynattı annecim sağolsun onu içtim...Bekledim akşam 7 gibi geçmeye başladı...Uyumuşum o rahatlamayla..Ya ağrılara dayanamıyorum ya da şiddetli ağrıyor...
Sanırım seninki şiddetli ağrıyor ben zaman zaman böbrekden taş düşürüyorum onun ağrısı çok daha kötü anlatamam

Canım bugün o kadar çok ağrıdıki gün boyu hiç geçmedi...Ben de mecburen ilaç aldım...İlaçsız nafile geçmiyor...Yapabileceğim hiçbirşey yok...İlaç aldığım halde uzun süre geçmedi anca kendime geldim...Hayatım boyunca hep aldım o nedenle belki de artık yumurtlamam bozuk ya da kistlerim var..Söylediğin ilacı kullanacağım.
Senin ağrın fazla canım ben başım ağrıdığında eşim vicks ile ovuyor kaşıklarımızı vicks ile ovsak geçer mi kızlar

Doğum kontrol hapım Çarşamba günü bitti henüz reglim gelmedi umarım ptesi gününe kadar gelir birde sanırım bu konuyu çok düşündüğümden rüyamda gebelik testi gördüm potizif çıkıyordu :KK53:

Sanırım seninki şiddetli ağrıyor ben zaman zaman böbrekden taş düşürüyorum onun ağrısı çok daha kötü anlatamam
tahmin edebiliyorum
..kasıkla ilgili ağrılar ister adet ağrısı ister böbrek ağrısı olsun başka hiçbirşeye benzemiyor. Allahım daha beter agrilardan korusun bizi...

Amh degerim 1 malesef gebe kalamiyorum...sogan kurunu 2gun deneyebildim mideme dokundubu cok isime yaradi diyebileceginiz neler var ilk tedavim negatif ve ustelik genetikte yaptirmak zorundayim umudum evet var kaldiki 0.16ile hamile kalan insanlar duydukca dahada umutlaniyorum umarim hepimiz cabamizin karsiligini aliriz
Q10 plus kullanın. Yumurta kalitesini arttırıyor

Mrb arkadaşlar. Bişey sormak istiyorum. Tüp bebek tedavisinde yumurtaların çabuk büyümesi mi iyidir yoksa normal gelişimi mi? Bilgisi olan var mı?
Benim yumurtamda hızlı büyümüştü 5 gün ilaç kullanmıştım sonra 3. Günden sonra kalitesi bozulup beşe gitmedi doktorum hızlı büyüdüğünde kalitesiz yumurta demişti doğru çıktı

Benim yumurtamda hızlı büyümüştü 5 gün ilaç kullanmıştım sonra 3. Günden sonra kalitesi bozulup beşe gitmedi doktorum hızlı büyüdüğünde kalitesiz yumurta demişti doğru çıktı
Teşekkür ettim . Bişey daha sormak istiyorum. Bir yumurtadan bir folikül mü çıkıyor ? Yoksa bir yumurta birden fazla folikül yapabiliyor mu?

Teşekkür ettim . Bişey daha sormak istiyorum. Bir yumurtadan bir folikül mü çıkıyor ? Yoksa bir yumurta birden fazla folikül yapabiliyor mu?
sormak istediğinizi tam anlayamadım ama
Bir yumurtalıktan birden fazla çıkabilir ama sadece bir yumurta varsa her iki yumurtalıkta da bir tane çıkar.

sormak istediğinizi tam anlayamadım ama
Bir yumurtalıktan birden fazla çıkabilir ama sadece bir yumurta varsa her iki yumurtalıkta da bir tane çıkar.
Benim sol yumurtalığımda iki yumurta görüldü. Şimdi onları geliştiriyorlar. Büyük ihtimal yumurta toplamada iki yumurta alacaklar. Bu yumurtaların her birinden bir folikül mü çıkıyor? Merak ettiğim bu şimdi. Hayırlısı bakalım

Benim sol yumurtalığımda iki yumurta görüldü. Şimdi onları geliştiriyorlar. Büyük ihtimal yumurta toplamada iki yumurta alacaklar. Bu yumurtaların her birinden bir folikül mü çıkıyor? Merak ettiğim bu şimdi. Hayırlısı bakalım
Anladım benim ilk tedavimde 5 yumurta toplanıp 3 döllenip iki embriyo olmuştu ikinci tedavimde iki yumurta toplandı bir embriyo oldu.bu örnekleri verdim çünkü olgun yumurta olması döllenmesi önemli. Belki ikide ikisi olgun çoksa sorunsuz döllenir belki de biri olgun çıkar döllenir hayırlısı.

Anladım benim ilk tedavimde 5 yumurta toplanıp 3 döllenip iki embriyo olmuştu ikinci tedavimde iki yumurta toplandı bir embriyo oldu.bu örnekleri verdim çünkü olgun yumurta olması döllenmesi önemli. Belki ikide ikisi olgun çoksa sorunsuz döllenir belki de biri olgun çıkar döllenir hayırlısı.
Teşekkür ettim. Hepimiz için hayırlısı.

ters söyledin sanırım. Folikulden yumurta çıkıyor diye biliyorum. Doktorlar 15 mm vs oldu derken Folikulu kastediyorlar. yani Folikulden mutlaka yumurta çıkacak diye birşey de yok. inşallah böyle birşey olmaz kimseye :dua:. Boş Folikul sendromu deniyor. bunları internette okumuştum...

Hangi merkeze gidiyorsunuz? Merkezin politikası mutlaka 5. güne gitmesi yönünde mi? mesela benimkileri hep 3. günde dondurdular...yanlışi yapiyorlar?

Hangi merkeze gidiyorsunuz? Merkezin politikası mutlaka 5. güne gitmesi yönünde mi? mesela benimkileri hep 3. günde dondurdular...yanlışi yapiyorlar?
Benmde 5.gun ama bunun gunle degil yumurta ve spermin dollendikten sonra blasta erismesiyle ilgili bi durum diye biliyorum.ahh su kafamizdaki sorular bi son bulsa bir minik bizi bi telasa soksa ondan baska hicbisey dusunemez olsak...

Benmde 5.gun ama bunun gunle degil yumurta ve spermin dollendikten sonra blasta erismesiyle ilgili bi durum diye biliyorum.ahh su kafamizdaki sorular bi son bulsa bir minik bizi bi telasa soksa ondan baska hicbisey dusunemez olsak...
Anladım canım. İnşallah hayırlısıyla bir gelse o bebiş...Ah keşke. Bütün sıkıntılarımız bir bitse...

Lavanta_kokusu Lavanta_kokusu Ne yaptın canım? Adet oldun mu? Doktora gittin mi?
Maalesef canım olamadım bugün doktoru aradım 10. Gün gel dedi yarın 7. Gün ptesi büyük ihtimalle gideceğim birde dün gece rahatsızlandım vücûd direncim düşmüş iki serum takıldı ve doktor dinlenme tavsiye etti ki dinlenmem çok zor yoğun çalışıyorum mecburum haftanın 7 günü

Back
X