AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

yapma canım ya çok üzüldüm...inan çok üzüldüm. seviniyorduk burda 3 kişi doğal yolla hamile kaldi diye. biri sendin düşündüğüm kişi..
Kısmet Canım aslında ben 5 ay doğal yolla denedim o da 3 ayı histereskopi öncesiydi kistler hamileliğimin devamını engelledi asıl sorun devam etmesiymiş ama herkestefarklıdır tabi ben de böyle oldu

Kanser şüphesi olunca çikolata kisti olsun diye dua ettim canım hiçbirşeye niye bende diye çok üzülmemek gerekiyormuş düşünsene inşaallah çikolata kisti olsun diye dua ettim

bu kistler başa bela...hamileliği de engeliyorlar. umudum kalmamaya başladı
ben ılk kez 8 sene evvel bekarken tanıstım kendısyle... 8 cm olmustu ınnılmz agrılar cektım. amelıyat denıstı doktorum ve oldum. sene sonra tekrar nüksetti.. hala da benle yasıyor.. sagolsun cok vefalıdır hıc bırak maz beni...eger gunun bırınde hamıle kalıp doğurusam onuda sezeryan sırasında aldırırım dıye hayaller kuruyorum...

Kanser şüphesi olunca çikolata kisti olsun diye dua ettim canım hiçbirşeye niye bende diye çok üzülmemek gerekiyormuş düşünsene inşaallah çikolata kisti olsun diye dua ettim
canım tüp bebek ilacları yuzunden oyle pat diye bir kist kanser yapmaz... gecen ay kullandın bu ay kanser yaptı dıye bısı hıc sanmam.. sanki bıraz senı doktorun ürkütmüş diye düşünüyorum. mr tahlıl dunya kadar seyle uğrsmıssın.üzme kendını gayet saglıklısın zaten..doktorun cok detaycı sadece

3 doktor şüphelendi kanserden iki kadın doğumcu bir radyolog

Ca125 900 oldu ve usg de kalınlaşma kanlanma ve dobbler usg de kist çeperinde kanlanma ve ses dalgası değişikliği olmuş

bende bu konuyu kendı doktorum ile görüseceğim.. neden böyle oldugu hakında fıkır alamk istiyorum..
Herkeste farklılık gösterir ben de sağlıkçıyım herkeste hastalık aynı şekilde ilerlemiyor ben çikolata kistinin hamilelikte sorun çıkardığını hiç duymamıştım Burda o kadar hikaye okudum ama benim başıma geldi herkesin bünyesi çok farklı

Yarin transferim vardi. Tabi embriyom bolunurse... cok istiyordum ama su an sogudum valla canim sanki olmasa hic uzulmeyecegim. Korkusu bile yeter ya

Kor
Yarin transferim vardi. Tabi embriyom bolunurse... cok istiyordum ama su an sogudum valla canim sanki olmasa hic uzulmeyecegim. Korkusu bile yeter ya
Korkmayın burda çikolata kisti hiçkimsede rüptür olmadı ben de oldu sadece kısmet işte Sağlıklı olduğum için şükrediyorum ben bebek kısmet işi

Kor

Korkmayın burda çikolata kisti hiçkimsede rüptür olmadı ben de oldu sadece kısmet işte Sağlıklı olduğum için şükrediyorum ben bebek kısmet işi
Aynen canım, iyiki kanser degilmişsin...bence de sükredelim halimize. hem tekrar hamile kalırsın dert etme. önemli olan senin sağlığın...Benim de geçen sefer 464 gibi çıktı ca125 değerim. Doktorum da korktu...ben de neden korktunuz dedim, kanserden mi suphelendiniz dedim...o da Allah korusun gibi bir tepki gösterdi..Öyle olmasi icin 1000-2000 ler olmasi gerekmiyor mu degerin dedim :)..doktoru ben teselli ettim nerdeyse :) Halbuki Ca125 değerim bence yüksek bile degildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…