AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Merhaba arkadaslar, 3 yumurtamdan 1 tanesi dollenmis. Yarin da haber verecekler bolunme olursa sayet aksamustu transfer olabilirmis. Cok ta umudum yok yas ve dusuk amh tan oturu... olgun bir yumurta neden dollenmez mesela? Kalitesiz ici bos mu demek oluyor bu yani?

doktorunuz yada kendiniz tedavi öncesinde vitamin tarzı ek şeyler denemiş miydiniz? Rabbim o bir yumurtaya can versin ve bebek nasip etsin inş

doktorunuz yada kendiniz tedavi öncesinde vitamin tarzı ek şeyler denemiş miydiniz? Rabbim o bir yumurtaya can versin ve bebek nasip etsin inş
Kullanmak isteyebilirsin zarari olmaz ama cok faydasi olabilceginj dusunmuyorum demisti.organik beslenmemi soyledi..insallah canim.. ama pekte umudum yok acikcasi sans dusuk.. baslayacagim 3.raporu cikarmak icin tekrardan ugrasmaya

Kullanmak isteyebilirsin zarari olmaz ama cok faydasi olabilceginj dusunmuyorum demisti.organik beslenmemi soyledi..insallah canim.. ama pekte umudum yok acikcasi sans dusuk.. baslayacagim 3.raporu cikarmak icin tekrardan ugrasmaya
Bence öyle düşünme, karamsar olma lütfen..Aynen sen gibi umutsuzluğa kapılıyorum ben de...Umudu olanlar daha kolay hamile kalıyorlar...

Bence vitamin + ek kürler cok ise yariyor arkadasim denemekten zarar gelmez. Bi kere yarayacagini dusunerek o bitkileri yemek o kürleri yapmak zaten vucuda yarar sagliyor. Onemli olan yaparken bu bana yarayacak dusuncesiyle yapmak. Nacizane..
Insallah rabbim o 1 yumurtayi sana evlat yapar hergun ne mucizeler duyuyoruz.

Bir dahaki tedavi de dusunuyorum canim bilseydim yillar once baslardim bu tur vitaminlere

merhaba benim de amh 0.08 1 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Çok ağır depresyon yaşıyorum. 2 yıl önce bir gebeliğim oldu 6 haftalıkken düştü. her şeyime bakıldı ve çok sağlıklı olduğum söylendi. fsh tsh smear lh herşey normaldi. çok acele etmiyorduk akışına bıraktık tabi bu arada benim adetlerim düzensizleşti, düşükten sonra olabilir dendi. Ve Ankara'nın sözüm ona en güvenilir! hastanesine gidiyordum. Sürecimi bildiği için Dr değiştirmeyi düşünmedim ara ara ona gittim adetlerim neden düzensiz diye defalarca sordum 5 dakikalık ultrason muayenesi, dünya kadar tedavi ücreti ve sonuç yine olabilir adet düzensizliğine yapacak bişey yok cevabını aldım. Artık bu işe ciddi olarak başlamaya karar verdik eşimle başlamaya aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp bebek. adetin 3. günü yapılan testte fsh 48 lh 32 çıkması ile dünya başıma yıkıldı. en son nisan ayında gitmiştim ve yine her şey normaldi adet düzensizliği dışında. kendimi o gün bir profun muanesinde buldum ve ilk gonal-f i vurunmuştum bile. Yaşadıklarıma hala inanamıyorum. Dr um çok uzun süreceğini havuz yöntemini uygulamaya çalışacağını söyledi. ilk denemede yüksek doz ilaca rağmen 1 folikül oluştu ama E2 değerimden dolayı alınamadı. 2. deneme yine 1 folikül bu defa opuya girebildim ama yumurta alınamadı. Ve 2700 Tl ücret ödedik. yumurta alınsaydı 4500 tl olacakmış. İlaçlar hariç. İşin psikolojik yıkımı yanında bu maddi olarak nereye kadar sürdürülebilir onu da bilmiyorum. Sizin de opu ücretleriniz bu civarda mı? Allah hepimize yardım etsin 1 aydır sizler için de dua ediyorum

Evet canım OPU ücretleri bu civarda benim için de..Özele gidiyorum ve raporlu değilim uğraşmak istemedim evrak vs bürokrasi ile...Benim 2 negatifim var ve ikisine de ilaçlar dahil toplam 2o-25 bin arası gitti.. (Buna doktorun muayenesinde ödediğim paralar ve kan tahlilleri de dahil). Senin gittiğin doktor kim? Ankara'ya devam ettiğim için merak ettim...Özelden yazabilirsin..İşini iyi bilmeyenleri veya ticari kaygı ile hareket edenleri hepimiz bilelim ki kimse mağdur olmasın.

Benim yakin bir arkadasimda havuz yontemiyle uzun tedavi aonucunda bir bebegi oldu.. uzulmeyin ve umitsizlige kapilmayin. Bu arada baslamissiniz sakin tedavinizi birakmayin... her doktora cok inanmiyim. Nette arastirmalar yapin ve mucadeleyi birakmayin derim..

Canim rapor olayi cok zor degil.. bence raporlu da denemelisin. Cok karli oluyor..

Aslında gebeliğinin olması güzel birşey...Demekki tutunuyor sana..Ya da gebelik oluşabiliyor. Tekrar deneyin..Tüplerin açık sanırım.

Bu arada yasiniz kacti? Ve neden dusuk bir amh olmus sizde.kist falan olabilir mi ya da kist ameliyati?

Hayir canim o da nerden cikti? Bu sahsi ve ozel bir rapor hastane yetkilelri ve ailen disinda kinse bilemez... neden boyle bir sey sordunko
Öyle sanıyordum..Bu rapor tedavi gördüğüne dair bilgiler gidiyor vs sandım..Hatta bir hemşireye de sordum doğru düzgün yanıt vermediler ben de bunun üzerine boşverdim...Peki şimdi ne yapmalıyım? Bir üniversite hastanesindeki doktordan randevu mu alacağım?

Sen esinin ustunden raporu al.. evet direk tup bebek bplumunden randevu al islemlere baslasinlar. Ben gittim muayene belgeker vs 20 gun surdu aslinda cok kolay

Tum belgeleini e devletten cikariyorsun zaten.. kendin netten girip ciktilari alip gidiyor teslim ediyorsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…