AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Hiç sorma moral bizim için en önemli şeyken hiç umursamadan yerle bir ediyorlar... Bugün hayıt hapına başladım arısütü bal polen karışımı aldım ceviz fındık 2 şer kilo :) bakalım bide aslan pençesi alıyım yeterki herşey normale dönsün bu bi kabus olsun ve bian önce uyanıyım
Güzel başlangıç yapmışsın çörekotu tarçın bal karışımı kullan bol balık ye ya da omega takviyesi al d vitamini de alabilirsin amh düzeyi ile ilgili kanıtlanmış etkileri varmış. İnş biran önce kabusumuz biter

Güzel başlangıç yapmışsın çörekotu tarçın bal karışımı kullan bol balık ye ya da omega takviyesi al d vitamini de alabilirsin amh düzeyi ile ilgili kanıtlanmış etkileri varmış. İnş biran önce kabusumuz biter
Tamam canım onlarıda deneyim senin durumun neydi okadar çok şey okudumki karıştı hepsi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır versin azim versin inşallah

Arkadaslar son yazışmaları okudum da Göğsen Önalan ya da Hulisi hocaya gitmeyi düşünüyordum gerçekten mi böyle dedi? Ya öve öve bitiremiyorlarda
Valla aynen dediğim konuşmalar geçti aramızda bizde bu övgülere aldanıp gittik ama benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu

Arkadaslar son yazışmaları okudum da Göğsen Önalan ya da Hulisi hocaya gitmeyi düşünüyordum gerçekten mi böyle dedi? Ya öve öve bitiremiyorlarda
Aynen öyleler canım...Hulusi beye de çok ısınamadım ben...Onunla kistlerim nedeniyle tanışmıştım bekardım o zaman. Laparoskopi diyen adamdır kendisi ki laparoskopi çok önerilmiyor. O zamanlar hayatında hiç ameliyat olmamış biri olarak tedirgindim. Laparoskopinin zararı var mı diye sorduğumda güya sözümona espri yaptı: "En fazla ölürsün

Aynen öyleler canım...Hulusi beye de çok ısınamadım ben...Onunla kistlerim nedeniyle tanışmıştım bekardım o zaman. Laparoskopi diyen adamdır kendisi ki laparoskopi çok önerilmiyor. O zamanlar hayatında hiç ameliyat olmamış biri olarak tedirgindim. Laparoskopinin zararı var mı diye sorduğumda güya sözümona espri yaptı: "En fazla ölürsün
Yarım kaldı devam edeyim. En fazla ölürsün dedi..Sonra vazgeçtim bu nedenle ameliyat olmaktan. Prof. Dr. Ali Ayhan yaptı. Yıllar sonra tüp bebek için bir arkadaş tavsiyesi ile Göğşen Beye gittim. Ondan da elektirik alamadım :) Zaten ağzının içinden konuşur ne dediğini anlamaz iki kez tekrarlatırsınız söylediklerini. Sen yine de dene canım...Belki bizim gibi şansı düşük olanlara böyle davranıyorlardır...

Umuda hasret. Ben senden yardım istiyorum. Şu ilaç veya kür yapma konusunda çok beceriksizim..Bazen almıyorum, düzensizleşti herşey benim için. Bazen alıyor bazen almıyorum unutuyorum veya kahvaltı yapmadan evden çıkınca almıyorum o gün ilaç. Haftasonu da malesef yatılı misafirim vardı yine düzenim alt üst oldu.Sen nasıl motive oluyorsun ilaç alma veya kürler konusunda. Sürekli nasıl dikkat ediyorsunuz beslenmenize..Hiç düzensiz beslendiğiniz zaman olmuyor mu?

Valla arkadaşlar sizin gibi yazan bi iki arkadasa daha denk geldim. 1 -2 olur dedim ama şimdi baya etkilendim. Göğsen Önalan hakkında adamına göre muamele yapıyor diye duydum. Bende sizin gruptanim 0.01......Tuhaflar ya gerçekten. Bunlarda şans vermiyor devlette vermiyor bu hormonlarla cunku gittim. Rapor hakkımı bile kullanamıyorum direk kestirip atiyorlar. Artık o kadar rahatsız oldumki bu durumdan resmen bizi tüp ticarethanelre atiyorlar. Değerlerimi değil dr. kabul etmez diye düşünür oldum.

Umuda hasret. Ben senden yardım istiyorum. Şu ilaç veya kür yapma konusunda çok beceriksizim..Bazen almıyorum, düzensizleşti herşey benim için. Bazen alıyor bazen almıyorum unutuyorum veya kahvaltı yapmadan evden çıkınca almıyorum o gün ilaç. Haftasonu da malesef yatılı misafirim vardı yine düzenim alt üst oldu.Sen nasıl motive oluyorsun ilaç alma veya kürler konusunda. Sürekli nasıl dikkat ediyorsunuz beslenmenize..Hiç düzensiz beslendiğiniz zaman olmuyor mu?
Canım kullandığım şeyleri saati saatine içemiyorum maalesef ben de çalışıyorum unutuyorum falan . Ama sabahları kahvaltımı en az dört gün yapmaya çalışıyorum yumurta bir muz peynir zeytin vs. Bazen geç kalınca simitle kaçamak yaptıgım oluyor. Şekersiz diyet yaptım on iki gün dayandım ama vücudumun dinçleştiğini hissettim. İşlenmiş şeker hiç Yok kuruyemiş meyve serbest. Haftada bir dışarda yiyorum maalesef yorgun olunca. Ama haftalık kuru bakliyat sebze ve et tüketmeye çalışıyorum salatalara birer dilim avakado rendeliyorum. Gördüğün gibi canım ben de saati saatine mükemmel titiz değilim elimden geldikçe yapıyorum.ilaçların vitamin zaten belli bir saati Yok hepsini aynı anda içiyorum gece yatmadan ☺️Krilom d vitamini coenzim omega kalsiyum takviyesi alıyorum. Akşamları çay demlemiyorum taze zencefil demliyorum hemen arkasından Aslan pençesi otunu demliyorum faydalarını bir oku Kadınlar için yaratılmış bir ot yazıyor.. yapabildiklerim bunlar. Ha bir de kansızlık için sabahları bir kaşık keçiboynuzu pekmezi ve arısütü plen bal atıveriyırum.. tavsiyem buzdolabı üstüne yaz ve as ve kullandıklarını sürekli tezgahın üstünde tut göz gördükçe zamanla işliyor insana biraz dağınık görünüyor ama önemli değil

Tamam canım onlarıda deneyim senin durumun neydi okadar çok şey okudumki karıştı hepsi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sabır versin azim versin inşallah
Benim durum dört opu bir transfer negatif iki ay oldu opudan çıkalı üçüncü gün embriyo birinci kalite oluyor beşinci güne ulaşırken duraklıyor o yüzden toparlandıkça maddi manevi opuya devam ediyorum son opumda beslenme düzeni ve az ilaçla daha sağlıklı embriyolar elde ettik hoş sonuç yine olumsuzdu ama ben bir yol katettiğime inanıyorum . Bizler zor grubuz bunu anlamamız lazım. Kör olmak mahvolmak değildir asıl mahvolmak körlüğü kabullenemeden yaşamaktır... o yüzden arkadaşım toparlan kendine bakmaya başla Karatay diyetini uygula bence sağlıklı yaşam adına her şeyi en doğru şekilde anlatıyor. Biz sayı için bir şey yapamayız fakat elimizdekini kaliteli hale getirebiliriz. Kendini bırakırsan olmaz bu işin sonu donasyona varır

Canım kullandığım şeyleri saati saatine içemiyorum maalesef ben de çalışıyorum unutuyorum falan . Ama sabahları kahvaltımı en az dört gün yapmaya çalışıyorum yumurta bir muz peynir zeytin vs. Bazen geç kalınca simitle kaçamak yaptıgım oluyor. Şekersiz diyet yaptım on iki gün dayandım ama vücudumun dinçleştiğini hissettim. İşlenmiş şeker hiç Yok kuruyemiş meyve serbest. Haftada bir dışarda yiyorum maalesef yorgun olunca. Ama haftalık kuru bakliyat sebze ve et tüketmeye çalışıyorum salatalara birer dilim avakado rendeliyorum. Gördüğün gibi canım ben de saati saatine mükemmel titiz değilim elimden geldikçe yapıyorum.ilaçların vitamin zaten belli bir saati Yok hepsini aynı anda içiyorum gece yatmadan ☺️Krilom d vitamini coenzim omega kalsiyum takviyesi alıyorum. Akşamları çay demlemiyorum taze zencefil demliyorum hemen arkasından Aslan pençesi otunu demliyorum faydalarını bir oku Kadınlar için yaratılmış bir ot yazıyor.. yapabildiklerim bunlar. Ha bir de kansızlık için sabahları bir kaşık keçiboynuzu pekmezi ve arısütü plen bal atıveriyırum.. tavsiyem buzdolabı üstüne yaz ve as ve kullandıklarını sürekli tezgahın üstünde tut göz gördükçe zamanla işliyor insana biraz dağınık görünüyor ama önemli değil
Sen çok çok iyisin. Ben aslanpençesi vs hiç kullanmıyorum. Nerden alacağımı da bilmiyorum. Aktarlara güvenmiyorum. Kim bilir kaç yıldır bekletiyorlar dükkanlarında. Siyah çayı da sseverim yani. Kahvaltı desen pek ve kaliteli besinler yok. Bir ara ceviz yiyordum o da bitmiş. Sürekli evimde birinin bu alışverişleri yapması gerekiyor. Ben iş-ev arası hiç çarşıya gidecek zamanım olmuyor. Eşim de destek değil. O hiç ilgilenmez. Ah şu yumurtayı yiyebilsem. Çocukluğumdan beri yumurta yemem..Galiba yumoşlarım o nedenle yok biraz da..Arısütü bal polen hangi marka?..Ben sadeece arı sütü alıyorum 40 gr. O da çabucak bitiyor. Sürekli getirtiyorum. Ama bana gelene kadar geçen sürede bitmiş oluyor. Neyse bahanem çok sanırım. Taze zencefil alıcam karar verdim.

Benim durum dört opu bir transfer negatif iki ay oldu opudan çıkalı üçüncü gün embriyo birinci kalite oluyor beşinci güne ulaşırken duraklıyor o yüzden toparlandıkça maddi manevi opuya devam ediyorum son opumda beslenme düzeni ve az ilaçla daha sağlıklı embriyolar elde ettik hoş sonuç yine olumsuzdu ama ben bir yol katettiğime inanıyorum . Bizler zor grubuz bunu anlamamız lazım. Kör olmak mahvolmak değildir asıl mahvolmak körlüğü kabullenemeden yaşamaktır... o yüzden arkadaşım toparlan kendine bakmaya başla Karatay diyetini uygula bence sağlıklı yaşam adına her şeyi en doğru şekilde anlatıyor. Biz sayı için bir şey yapamayız fakat elimizdekini kaliteli hale getirebiliriz. Kendini bırakırsan olmaz bu işin sonu donasyona varır
Merak ettim ekmek yemiyor musun hiç? Karatay diyeti zor değil mi? Mesela arada hiç kaçamak bir tatlı yemiyor musun? Örneğn restoranda veya sana birşey ikram edilse kek gibi...Hiç mi yemiyorsun?

Benimki donasyona varacak sanırım bu gidişle...zaten bu işler için de geç kaldım...kalan tek yumurta için mi bunlar işe yarayacak? Kistler kaliteyi de azaltıyor. Önce ona çözüm bulmam lazım. Moralim çok bozuk...Hiçbirşey yolunda gitmiyor...Eskiden az da olsa umutluydum. Psikolojim hiç iyi değil. İlaçlar aldım ama içmiyorum düzenli olarak. Damla D vitamini aldım onu da unuttum. arada bir aldım sadece..

Allahım ne zor işler yarabbim gücüm yok bunları yapacak ne maddi ne manevi :(( dua etmekten başka çare yok gibi Allahım aklımın ucundan geçmezdi başıma böyle şeylerin geleceği tam toparlancam diyorum ama şuan o gücü bulamıyorum kendimde Allahım sen yardım et:dua:

Allahım ne zor işler yarabbim gücüm yok bunları yapacak ne maddi ne manevi :KK43:( dua etmekten başka çare yok gibi Allahım aklımın ucundan geçmezdi başıma böyle şeylerin geleceği tam toparlancam diyorum ama şuan o gücü bulamıyorum kendimde Allahım sen yardım et:dua:
Bence canım sen hamile kalacaksın hem de doğal yolla. Tüp bebeğe bile gerek kalmayacak..Allah kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermez. İçini ferah tut. Kimyasal gebelik yaşamış olman bile tuttuğunu gösteriyor. Demek hamile kalabiliyorsun. Sanırım stres var belki de yumurta günlerini iyi takip etmedin. Burada çok dua eden,çok ağlayan ve üzülenler 2. aya ay hamileyim müjdesini veriyor bize. Ben bu topikte en az dua eden, en az üzülen, en az ağlayan, en az kendine ve beslenmesine dikkat eden ayrıca en çabuk da pes eden kişiyim. Bu nedenle olacağını sanmıyorum. Bu kistleri ve AMH öğrendiğim andan itibaren keşke araştırıp kürler ilaç vitamin yapsaydım..Yapılan o transferler belki de tutardı şimdi. Hatta eşimle denemiyorum bile zaten o şekilde görev gibi yumurta gününü takip etmek bana tuhaf geliyor. Sözün özü inşallah olur canım. Senin olacağına inanıyorum ben...

Bence canım sen hamile kalacaksın hem de doğal yolla. Tüp bebeğe bile gerek kalmayacak..Allah kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermez. İçini ferah tut. Kimyasal gebelik yaşamış olman bile tuttuğunu gösteriyor. Demek hamile kalabiliyorsun. Sanırım stres var belki de yumurta günlerini iyi takip etmedin. Burada çok dua eden,çok ağlayan ve üzülenler 2. aya ay hamileyim müjdesini veriyor bize. Ben bu topikte en az dua eden, en az üzülen, en az ağlayan, en az kendine ve beslenmesine dikkat eden ayrıca en çabuk da pes eden kişiyim. Bu nedenle olacağını sanmıyorum. Bu kistleri ve AMH öğrendiğim andan itibaren keşke araştırıp kürler ilaç vitamin yapsaydım..Yapılan o transferler belki de tutardı şimdi. Hatta eşimle denemiyorum bile zaten o şekilde görev gibi yumurta gününü takip etmek bana tuhaf geliyor. Sözün özü inşallah olur canım. Senin olacağına inanıyorum ben...
Ah bide ben bukadar rahat olabilsem... Ayrıca sadece ben değil hepimiz bian önce isteğimize kavuşalım hele de şu doktorların bizim suçumuzmuş gibi davranıp bide küçümsemelerine karşı Rabbim duysun sesimizi belki daha rahat olacaktık onları duymasak ben inanın okadar aşşağlandığımı hiç hatırlamıyorum

Bende inan senin gibiyim şimdi bi gazla aldım bişeyler yapcam etcem diyorum ama en ufak bi umutsuzlukta tekrar yerle bir olacak gibiyim eşimle birlikte olmak istemiyorum sanki bi anlamı yok gibi en kötüsü de bu sanırım eşimi çok seviyorum bana çok destek anlıyo teselli etmeye çalışıyo evet ama ben ona bile tahammül edemiyorum sanki bu böyle devam ederse ben bu süreçte çok yıprancam ve bunu eşime yansıtcam ve huzurumuz kalmıycak diye korkuyorum evet eşimle severek evlendim ama bi evlat sahibi olmak hep daha ağır basıyodu offf bilmiyorum karmakarışığım

Aynen ya bende oyle telkin etmeye calisiyorum kendimi. Dr 12 gun sonra test gunun dedi ama transfer gunu vuruldugum catlatma ignesinin etkisi daha erken gecerse idrar testi yapmak istiyorum. Kac gunde geçiyor biliyor musun?
hiç bilimiyoum canm istersen baska bırıne sor bilen eden. ben de hiç idrar testi yapmayacagım direk 12.gün kan testi
agzin bal yesin arkadasim :) bugun bu olaylari hic bilmeyen bi arkadasim aradi ona sureci anlatirken bile yoruldum. Cok buyuk emekler veriyoruz Allah emeklerimizin karsiligini versin ins. Kalcama yapilan igneler yuzunden ne oturabiliyorum ne de uyuyabiliyorum her an aci icerisindeyim. Bide bunu yillarca deneyen arkadaslar var cidden cok buyuk bir sinav.

Bende inan senin gibiyim şimdi bi gazla aldım bişeyler yapcam etcem diyorum ama en ufak bi umutsuzlukta tekrar yerle bir olacak gibiyim eşimle birlikte olmak istemiyorum sanki bi anlamı yok gibi en kötüsü de bu sanırım eşimi çok seviyorum bana çok destek anlıyo teselli etmeye çalışıyo evet ama ben ona bile tahammül edemiyorum sanki bu böyle devam ederse ben bu süreçte çok yıprancam ve bunu eşime yansıtcam ve huzurumuz kalmıycak diye korkuyorum evet eşimle severek evlendim ama bi evlat sahibi olmak hep daha ağır basıyodu offf bilmiyorum karmakarışığım
Şöyle söyleyim: Biz bu sürece girerken eşim bizi neyin beklediğini pek bilmiyordu. Hatta doğal yolla hamile kalırım sanıyordu. Tüp bebeğe şiddetle karşı çıkıyordu. Sonrasında değişti ve tüp bebekteki negatif sonuçlar eşimi olumsuz etkiledi. Şu an doktorlara güveni sıfır ve istemiyor açıkçası...Ama ben yılmıyorum. Ben uğraşıyorum. Eşimin çok ilgilendiğini söyleyemem. Bir keresinde bana şöyle dediğini bile hatırlıyorum: "Beni bu işlere bulaştırma". Muhtemelen gerginlik ve stresten dolayı bunları dedi ama sonuç olarak bu sözü söyledi. İlk negatif sonucu aldığımda hüngür hüngür ağlarken eşim başka odaya gitti. Sarılıp bana destek olmadı. Belki üzüntüsünden bunu yaptı. Yani demem o ki: Bu süreçte birbirinize anlayış göstermeli ve eşin pes etmemeli. Eş desteği çok önemli.

Sen çok çok iyisin. Ben aslanpençesi vs hiç kullanmıyorum. Nerden alacağımı da bilmiyorum. Aktarlara güvenmiyorum. Kim bilir kaç yıldır bekletiyorlar dükkanlarında. Siyah çayı da sseverim yani. Kahvaltı desen pek ve kaliteli besinler yok. Bir ara ceviz yiyordum o da bitmiş. Sürekli evimde birinin bu alışverişleri yapması gerekiyor. Ben iş-ev arası hiç çarşıya gidecek zamanım olmuyor. Eşim de destek değil. O hiç ilgilenmez. Ah şu yumurtayı yiyebilsem. Çocukluğumdan beri yumurta yemem..Galiba yumoşlarım o nedenle yok biraz da..Arısütü bal polen hangi marka?..Ben sadeece arı sütü alıyorum 40 gr. O da çabucak bitiyor. Sürekli getirtiyorum. Ama bana gelene kadar geçen sürede bitmiş oluyor. Neyse bahanem çok sanırım. Taze zencefil alıcam karar verdim.
Canım şeker iyi bir şey değil on iki gün dayandım ama cidden gark ettim kendimdeki olumlu değişiklikleri. Marketlerden alabilirsin ceviz kefir de al o da çok faydalı. Aslan pençesi aktardan alıyorsun. Mecbursun güvenmeye canım hiç almamaktan iyidir. Arısütü Eğriçayır dan almıştım şimdi değişiklik olsun diye saraçoğlundan arı sütü polen bal propolis sipariş ettim bazı şeyleri çalıştığın yere göndermek için netten alabilirsin ben de öyle yapıyorum kahvaltıda hiç ekmek yemiyorum evde yaparsam akşamları da çok ufak bir dilim denmeye başla bir süre sonra gereksiz bir besin olduğunu anlıyorsun zaten..hayat tarzı haline geliyor yavaş yavaş .. tabisi kaçamak yapıyorum arada bir sigara içerim mesela☺️

canim bak ben her gun yumurtami yiyordum fakat artik bir diyetisyene ihtiyac duymaya basladim e ay sonra tekrar tedaviye basliycam bu surecte hem biraz kilo vermez hemde saglikli beslenmeyi korumak adina basladim su sira aslan pencesi icmiyorum ama bidahaki ay basliycam sabahlari bende ari sutu bal polen karisik yiyorum her gun kahvaltimi ederim mutlaka seker falan yok zaten srtik bide sabah ilk omega 3 iciyorum ben kahvaltidan sonra biesteron aliyroum ksam yemekten oncede tetrio iciyroum gene arkasindan biesteron aliyorum yani sonucta illa 1 de olsa 2 de olsa yumurta oluyor onu kaybetmemek adina birseyler yapmak sart cnm sende dikkat et kendine

Back
X