Canım kullandığım şeyleri saati saatine içemiyorum maalesef ben de çalışıyorum unutuyorum falan . Ama sabahları kahvaltımı en az dört gün yapmaya çalışıyorum yumurta bir muz peynir zeytin vs. Bazen geç kalınca simitle kaçamak yaptıgım oluyor. Şekersiz diyet yaptım on iki gün dayandım ama vücudumun dinçleştiğini hissettim. İşlenmiş şeker hiç Yok kuruyemiş meyve serbest. Haftada bir dışarda yiyorum maalesef yorgun olunca. Ama haftalık kuru bakliyat sebze ve et tüketmeye çalışıyorum salatalara birer dilim avakado rendeliyorum. Gördüğün gibi canım ben de saati saatine mükemmel titiz değilim elimden geldikçe yapıyorum.ilaçların vitamin zaten belli bir saati Yok hepsini aynı anda içiyorum gece yatmadan

Krilom d vitamini coenzim omega kalsiyum takviyesi alıyorum. Akşamları çay demlemiyorum taze zencefil demliyorum hemen arkasından Aslan pençesi otunu demliyorum faydalarını bir oku Kadınlar için yaratılmış bir ot yazıyor.. yapabildiklerim bunlar. Ha bir de kansızlık için sabahları bir kaşık keçiboynuzu pekmezi ve arısütü plen bal atıveriyırum.. tavsiyem buzdolabı üstüne yaz ve as ve kullandıklarını sürekli tezgahın üstünde tut göz gördükçe zamanla işliyor insana biraz dağınık görünüyor ama önemli değil