AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

arkadaşlar, ben gonal f kullandım ve yumurta kontrolune gittim domtor sadece ikş tane büyümüş yumurta gördü. ve gonal f 1 hafta daha uzattı. haftaya gel 3e cıkmışsa alıcam dedi. sizlerde de aynı şekilde az mı oldu. yine de sans oluyor degil mi boyle bir durumda??
Benim raporumda 8 kutu menopur igne vardi o kadar aldik. Ama benim 3 kutu daha almam gerekti sonradan. Benim gec buyudu yumurtalarim.13.gun opu oldum. Sansa gelince su anda 1 tanesi benimle bakalim pazartesi hala beninle mi degil mi gorecegiz zati muhteremi :)

Benim raporumda 8 kutu menopur igne vardi o kadar aldik. Ama benim 3 kutu daha almam gerekti sonradan. Benim gec buyudu yumurtalarim.13.gun opu oldum. Sansa gelince su anda 1 tanesi benimle bakalim pazartesi hala beninle mi degil mi gorecegiz zati muhteremi :)
Çok hoşsun, zati muhteremi okuyunca bir gülümseme geldi :) İnşallah hayırlısıyla sendedir bebişş..

Arkadaslar, sizdede jelin kalintilari icinde kahve ve gozle zor secilen pembe lekeler geldi mi. Bir kac gun geldi en son dun gece geldi.. Doktora sorulmalik bir durummu acaba diye sordum?

Doktoruma sorduğumda sen bilirsin dedi ama dediğim gibi bırakacağım bende. Bu ayda opu öncesi çatlasın istemiyorum.
Canim yumurtanin belli bir buyukluge gelmesinden sonra birak bence herseyi... zaten devam ederler onlar daha buyumeye.. tedavinin en basinda basla yeneye icmeye.. birde bir kuru uygulamadan once nette bir on arastirma yap.burda tecrubeli bir cok arkadas var onlara sorabilirsin.insallah bu sefer olacak canim. Moralli ol.

Arkadaslar, sizdede jelin kalintilari icinde kahve ve gozle zor secilen pembe lekeler geldi mi. Bir kac gun geldi en son dun gece geldi.. Doktora sorulmalik bir durummu acaba diye sordum?
Sormana gerek YÖK canım bence yapıyor öyle keki sıktıktan sonra evde en az on beş dakika hareket et iyice emilsin ilaç hadi güzel haberlere

Kızlar doğum kontrol hapım yeni bitti 2 gün oluyor...Hafif adet olacak gibi ağrılar var bir de patlayacak gibi hissediyorum kendimi. kasık bölgem sanki çatlayacak...Moralim de çok bozuk. Aglayacak gibiyim..İştah yok...Zoraki yiyorum. Bunlarin hepsi adet öncesi sendrom değil mi? böyle hissetmedim daha önce. Huzursuz oluyordum ama bu kadar değil..biraz da içimi dökmek istedim size

Inşallah seninledir :))...Görelim zati muhteremi :)

Canim yumurtanin belli bir buyukluge gelmesinden sonra birak bence herseyi... zaten devam ederler onlar daha buyumeye.. tedavinin en basinda basla yeneye icmeye.. birde bir kuru uygulamadan once nette bir on arastirma yap.burda tecrubeli bir cok arkadas var onlara sorabilirsin.insallah bu sefer olacak canim. Moralli ol.
Döngünün 4. Günü sağdaki yumurta 10mm olmuştu . İyi gelişmişti yani. Bende korkumdan ve duyduklarımdan bıraktım. Teşekkür ettim canım. Bundan sonrası nasip artık. İğnelerle tam gaz devam

Merhaba arkadaşlar, Size birşey danışmak istiyorum. Bahçeci Kliniği Ankara'da bir şubesini açtı..Duymuşsunuzdur belki. Ben de merakımdan onları takip ediyordum. Bugün beni aradılar.. Randevu isteyip istemediğimi sordular, ben Pazartesi için randevu istedim. Bu şubenin iki kadın doktoru var. Doç. Dr. Berfu Demir diğeri de Selen hanım...Tanımıyorum iki doktoru da...Selen hanım İstanbuldaki şubeden gelmiş. Berfu hanım ise Ankara'da sanırım Zübeyde Hanım hastanesinde çalışıyormuş. Ben Berfu hanımdan randevu aldım. Eşimde yanımdaydı telefonla konuşurken. Eşim karşı çıktı. "Zaten devam ettiğin bir doktorun var, neden başka bir doktordan randevu istedin?" dedi. "Aklını karıştırır bence gitme" dedi...Sizce ne yapayım? Ben farklı bir bakış açısı olur belki diye gitmek istiyorum. Bu arada bugün adetimin 1. günü, Pazartesi günü ise 3. günü olacak. Tesadüfen adet günüme denk geldi onların araması ve şubenin bu hafta içerisinde hizmete girmesi..

Merhaba arkadaşlar, Size birşey danışmak istiyorum. Bahçeci Kliniği Ankara'da bir şubesini açtı..Duymuşsunuzdur belki. Ben de merakımdan onları takip ediyordum. Bugün beni aradılar.. Randevu isteyip istemediğimi sordular, ben Pazartesi için randevu istedim. Bu şubenin iki kadın doktoru var. Doç. Dr. Berfu Demir diğeri de Selen hanım...Tanımıyorum iki doktoru da...Selen hanım İstanbuldaki şubeden gelmiş. Berfu hanım ise Ankara'da sanırım Zübeyde Hanım hastanesinde çalışıyormuş. Ben Berfu hanımdan randevu aldım. Eşimde yanımdaydı telefonla konuşurken. Eşim karşı çıktı. "Zaten devam ettiğin bir doktorun var, neden başka bir doktordan randevu istedin?" dedi. "Aklını karıştırır bence gitme" dedi...Sizce ne yapayım? Ben farklı bir bakış açısı olur belki diye gitmek istiyorum. Bu arada bugün adetimin 1. günü, Pazartesi günü ise 3. günü olacak. Tesadüfen adet günüme denk geldi onların araması ve şubenin bu hafta içerisinde hizmete girmesi..
Canim bence git derim. Iyi bir klinik onlar. Ordads basari sansi yuksek olacaktir. Birde yeni olduklari icin cok ozen gosterebilirler bence.. hani basari kriterlerini artirmak icin cok iyi ilgilenirler. Bak sgk anlasmasi var mi onuda ogren derim.

Canim bence git derim. Iyi bir klinik onlar. Ordads basari sansi yuksek olacaktir. Birde yeni olduklari icin cok ozen gosterebilirler bence.. hani basari kriterlerini artirmak icin cok iyi ilgilenirler. Bak sgk anlasmasi var mi onuda ogren derim.
Çok teşekkür ederim @Depply fikir almak istediğim kişilerden biri de sendin ama seni etiketleyemedim..Çok sağol cevabın için...

kesinlikle git derim. Ben bu surecte tam 6 tane doktora gittim (1 ay icerisinde). Hepsinin farkli bakis acilari vardi ve bu gorusler benim icin de yol gosterici oldu. En nihayetinde biriyle tedaviye basladim digerleri sayesinde farkli fikirler edindim. Bence sende gitmelisin illa orada bir tedaviye baslayacaksin diye birsey yok sadece git konus.
Bu arada Selen hanim ben bahceci umuta gittigimde orda calisiyordu baya hastasi vardi ve memnunlardi aklinda bulunsun.

Bence de gidebilirsin ki adetine denk gelmesi iyi olmuş. Muayene zamanı da beklemeyeceksin. Farklı bakış açıları görmüş olursun en azından canım.

Canım ön görüşme ücretsiz ben Selen hanıma git derim çünkü ben bahçeci umutda tedavi görürken o da oradaydı ve hep hastaları çok iyi anlatırdı bir de yılların doktoru o da memnun kalmayacağını düşünmüyorum. Bir de L Londoner_ arkadaşa katılıyorum ben de çok doktorla görüşüyorum hala tedavideyken bile başka doktorlara yazıyorum instagramdaki canlı yayınlarında sorular soruyorum çünkü sen de biliyorsun hepsi farklı bir şey söylüyor birinin savunduğu ötekine ters geliyor ben hepsini dinleyip aklıma yatanları uyguluyorum sen de en azından tanışmış olursun görüş alırsın..

kesinlikle git derim. Ben bu surecte tam 6 tane doktora gittim (1 ay icerisinde). Hepsinin farkli bakis acilari vardi ve bu gorusler benim ifcin de yol gosterici oldu. En nihayetinde biriyle tedaviye basladim digerleri sayesinde farkli fikirler edindim. Bence sende gitmelisin illa orada bir tedaviye baslayacaksin diye birsey yok sadece git konus.
Bu arada Selen hanim ben bahceci umuta gittigimde orda calisiyordu baya hastasi vardi ve memnunlardi aklinda bulunsun.
çok teşekkür ederim yanıtın için. Sizlerin fikir ve tecrübeleri yol gösterici benim için...Evet tedaviye başlamasam bile farklı bir fikir edineyim. Ben aynı zaman içerisinde hiç farkli doktora gitmedim. Sadece negatif alınca doktor değiştirdim. Ancak memnun kalmayınca bıraktığım doktora tekrar geri döndüm. Şu anda onda devam ediyorum. O nedenle kararsiz kaldım. Eşime göre gerek yok hepsi aynı tedaviyi uygulayacak düşüncesinde..sizlerin deneyimlerini öğrenince rahatladim. 1 ay içerisinde 6 doktor bravo gerçekten.

Back
X