AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bence de gidebilirsin ki adetine denk gelmesi iyi olmuş. Muayene zamanı da beklemeyeceksin. Farklı bakış açıları görmüş olursun en azından canım.
Çok teşekkür ederim D demirnisa . Aynen adet günüme denk gelmesi de bir şans oldu. Sizlerle yazısınca rahatliyorum inanin. Eşimden çok sizler daha iyi anliyorsunuz beni...

Canım ön görüşme ücretsiz ben Selen hanıma git derim çünkü ben bahçeci umutda tedavi görürken o da oradaydı ve hep hastaları çok iyi anlatırdı bir de yılların doktoru o da memnun kalmayacağını düşünmüyorum. Bir de @Londoner_ arkadaşa katılıyorum ben de çok doktorla görüşüyorum hala tedavideyken bile başka doktorlara yazıyorum instagramdaki canlı yayınlarında sorular soruyorum çünkü sen de biliyorsun hepsi farklı bir şey söylüyor birinin savunduğu ötekine ters geliyor ben hepsini dinleyip aklıma yatanları uyguluyorum sen de en azından tanışmış olursun görüş alırsın..
Sana da çok teşekkür ederim canım.. Bilgilerini bıkıp usanmadan insanlarla paylaştığın, bizlere yardımcı olmaya çalıştığın için de ayrıca teşekkür ederim..Selen hanımı da Berfu hanımı da tanımadığım için rasyonel davrandım. Yani Berfu hanımın doçent olması seçimim için kriter oldu. Yoksa eminim Selen hanım da iyidir. Belki Bahçeciye gidince Selen hanımla görüşmeyi talep edebilirim. Gitme yönüm ağır bastı artık. Eşime kalsa gerek yok. Görüşünce sizi gelişmelerden haberdar ederim..:KK54:

Sana da çok teşekkür ederim canım.. Bilgilerini bıkıp usanmadan insanlarla paylaştığın, bizlere yardımcı olmaya çalıştığın için de ayrıca teşekkür ederim..Selen hanımı da Berfu hanımı da tanımadığım için rasyonel davrandım. Yani Berfu hanımın doçent olması seçimim için kriter oldu. Yoksa eminim Selen hanım da iyidir. Belki Bahçeciye gidince Selen hanımla görüşmeyi talep edebilirim. Gitme yönüm ağır bastı artık. Eşime kalsa gerek yok. Görüşünce sizi gelişmelerden haberdar ederim..:KK54:
Tamam canım görüşmekten zarar gelmez hem vitaminlerle ve kürlerle ilgili kafana takılanları sorarsın bir de arkadaşın arkadaşı bizim durumumuzda o da rezerv azlığı var ona Berfu hanım iki ay büyüme hormonu yapacağım tedaviye öyle başlayacağım demiş bence bu konuyu da sor bizi de bilgilendirmeyi ihmal etme sevgilerle

F freedom82
Rabbim bazi tesadufleri karsimiza bosuna cikarmiyor hastayken hastanenin seni aramasi gibi bencede git gorus inan bende 5dalinda uzman dr la gorustum cok seyler ogrendim imkansiz dolu dedikleri dr tandevulari yakaladm sen icini ferah tut lutfen esin sen uzulme diye sana oyle kayitsiz davraniyordur Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Amh değerim 9.92 iyi mi kötü mü anlamadım. 4 aylık evliyim ve çocuk istiyorum :(

Merhaba hanımlar aslanpençesi bu kadar önemli mi olumlu etkiler gözlemliyor musunuz benim de adetin 2. günü folikül sayım maksimum 2. Cyclo-progynova ve Biesterol kullanıyorum başlamadı doktor tüp bebeğe. Bu ay rapor hazırlığı yap dedi bakalım insallah ilk adetimle başlayacağız

daha 4 aylık evlisiniz bu karamsarlik neden?. Amh değeriniz sanki polikistik over sendromu olabileceginizi akla getiriyor. Bir jinekologa danışın mutlaka
En kısa zamanda randevu alıp gidecem. Adetlerim de düzensiz. Çocuğum olmaz diye çok korkuyorum. Insallah Allah isteyen herkese yakin zamanda hayirli evlatlar verir

En kısa zamanda randevu alıp gidecem. Adetlerim de düzensiz. Çocuğum olmaz diye çok korkuyorum. Insallah Allah isteyen herkese yakin zamanda hayirli evlatlar verir
Tabiki fazla zaman kaybetmeden gidin..Genelde bu topikte tam tersi AMH değeri düşük olanlar var. Sizin değeriniz yüksek oysa..Çocuğum ya olmazsa korkusu hepimizde var malesef :(..

Bugün adetin 2. günü Fsh değerim yükselmiş önceye nazaran..fsh: 32 çıktı...yarın ki görüşmelerimden umutlu değilim..

Merhaba Arkadaslar.
Adet öncesi kahverengi lekelenme sorunu yasayan varmi aranizda? Doktor sebep ne dedi?
(Hamile degilim. Korunuyoruz)

F freedom82 canım sen niye tekrar baktırdın ki fsh düzeyine durduk yerde Çan’ını sıktın yeniden. Sen dondurulan embriyonu ne yaptın
bugün adetin 2. günü , yarın da doktora gideceğim için değerlerimi alıp gideyim dedim. Embriyo duruyor bir tanecik. Hani bir-iki daha embriyom olsun transfer öyle olayım istedim...Aynı anda 2-3 tanesi transfer olsun...Biri tutmazsa belki biri tutar en azından diye düşündüm

Bugün adetin 2. günü Fsh değerim yükselmiş önceye nazaran..fsh: 32 çıktı...yarın ki görüşmelerimden umutlu değilim..
Sana yardımcı olur mu bilmiyorum canım ama ben fsh ımın yükseldiğini öğrendiğimden beri en düşük değeri bu ay gördüm. Uzun zamandır beslenmeme dikkat ediyorum. Kefir içiyorum. Sabahları bal çörek otu bal polen yiyorum. Bide bu ay farklı olarak Safran yağı tükettim. Bence değere takılmayıp yemek düzenini önce sağlığın için düzeltirsen değerlerinde düzene girecektir canım.

Sana yardımcı olur mu bilmiyorum canım ama ben fsh ımın yükseldiğini öğrendiğimden beri en düşük değeri bu ay gördüm. Uzun zamandır beslenmeme dikkat ediyorum. Kefir içiyorum. Sabahları bal çörek otu bal polen yiyorum. Bide bu ay farklı olarak Safran yağı tükettim. Bence değere takılmayıp yemek düzenini önce sağlığın için düzeltirsen değerlerinde düzene girecektir canım.
İşte bu bana zor geliyor. her seferinde dikkat edemem ki..çalışan biriyim. sabah hadi kahvalti neyse halledilir..öğlen yemeği okulda. bir de malesef uzun çalışmak zorundayim..doktora yapıyorum..kür vb. bu söylenenleri yapabilmem için çalışmayan biri olmam lazim. sürekli bu konular üzerinde ugrasip durmam lazım..en basitinden bu konu ile ilgili internette geçirdiğim süre bile beni yoruyor. Ne yediğime dikkat etmek ben de stres yaratıyor malesef. Üstelik çevremdeki herkes herseyi rahatça istedikleri gibi yiyip içerken...

bak yeni yeni şeyler öğreniyorum. Şimdi bir de safran yağı çıktı..tabiki söylediklerim bahane değil ama çok yoruldum..gecelere kadar ders çalışan biriyim. evin işi gücü ayri zaten..bir de aman şunu ye aman bunu tüketme aman şu vitamini sor derken yoruluyorum...bal çörek otuna ben de başlayacagim. Önce ari sütü kullanıyordum..ama çok cabuk bitiyor..bıraktım onu. 40 gr. 120 tl (40 gr sadece 4 tatli kaşığı)

İşte bu bana zor geliyor. her seferinde dikkat edemem ki..çalışan biriyim. sabah hadi kahvalti neyse halledilir..öğlen yemeği okulda. bir de malesef uzun çalışmak zorundayim..doktora yapıyorum..kür vb. bu söylenenleri yapabilmem için çalışmayan biri olmam lazim. sürekli bu konular üzerinde ugrasip durmam lazım..en basitinden bu konu ile ilgili internette geçirdiğim süre bile beni yoruyor. Ne yediğime dikkat etmek ben de stres yaratıyor malesef. Üstelik çevremdeki herkes herseyi rahatça istedikleri gibi yiyip içerken...
Bence böyle düşünme derim. Bende çalışıyorum. Kahvaltımı muhakkak yapıyorum. Kahvaltıda bal polen çörek otu tüketmeye çalışıyorum. Eskiden çalışırken öğlen yemek yemeğe çıkmaya üşenirdim. Şimdi öğle yemeğini aksatmamaya çalışıyorum. Akşamda ya çorba içiyorum yada kuru yemiş yiyorum. Bu bile fayda etti bence canım. Külfet olarak görürsen zor gelir. Ben baştan sağlığım için dikkat etmeye çalışıyorum. Sağlığın düzeldikten sonra gerisi de gelir.

Back
X