- 9 Ağustos 2010
- 721
- 701
- 303
- Konu Sahibi crocus7919
-
- #3.801
0.11 amh. Üç yumurtam vardı, ikisi buyumedi biri büyüdü ama 14mm de kaldı. Nasip inşallah bir dahaki sefere daha iyi olur..Hayırlı olur inşaalllah bi dahaki sefere amh fsh değeriniz kaçtı her ay yumurtaların sayısı büyümesi farklılık gösteriyor
Ben ilk gittiğimde iki folikuldu, cuma gunu 4. Gün kontrolunde 3 göründü. Biri 14 mm idi, diğerleri 4 ve 5 mm de kalmıştı. E2 83 tü. 7. Gün kontrolunde yani bugun hepsi aynı buyuklukte kalmıştı, e2 30 a düşmüştü. Sizin sadece e2 düşük olduğu için mi iptal demişti? Benimkinden farklı olabilir durum çünkü benimkiler buyumedi. İlk olduğu için pek tecrubem yok, doktora güvendiğim için tamam dedim.Hakkınızda hayırlı olsun ama benimde sizin gibi Dr tedavim iptal edecekti ben tedaviye 3 folikülle başladım 4.gun kontrol e gittiğimde 2 folikül düşmüştü 2 gün sonra gittiğimde 1 folikül gözüküyor e2 hormon unda düşük iptal edelim dedi ben iptal etmedim iyiki etmedim 2 gün sonra gittiğimde 4 folikül gozuktu 23 18 iki tanede 12 mm vardı Dr 12 mmlerden dolu çıkmaya bilir dedi hepsinden dolu çıktı sağlıklı dollendi ikisi transfer etti ikisi donduruldu hayirlisi gerçi keşke sizde devam etseydiniz bizler için bir umut
durumunu bilmiyorum. doktor değilim ama bende aynen senin gibi e2 düşüş gösterdi...2 gün bekletti beni doktor. yani iki gün boyunca ilaç yaptırmadi...sonra başladık ve büyüdü...yumurta büyüten ilacinizin dozu neydi?0.11 amh. Üç yumurtam vardı, ikisi buyumedi biri büyüdü ama 14mm de kaldı. Nasip inşallah bir dahaki sefere daha iyi olur..
Puregon 225 doz, merional 75lik ikisini aynı anda kullanıyordum. Bana cevap vermedi yumurtalıklar dedi, bu ay adeti geçir, sonraki ay adetle başlayalım dedi sadece. İki gün ilaç kullanmadiniz, sonra büyümeye başladı yani.. istenen büyüklüğe geldi mi yumurtalar toplandı mi? Bana hiç bunlardan bahsedilmedi..durumunu bilmiyorum. doktor değilim ama bende aynen senin gibi e2 düşüş gösterdi...2 gün bekletti beni doktor. yani iki gün boyunca ilaç yaptırmadi...sonra başladık ve büyüdü...yumurta büyüten ilacinizin dozu neydi?
7.gün 150 idi e2 düşük 1 folikül var diye iptal etmek istediler ben etmedim sizinki farklıymış ama benim drum tedaviye baslamadan önce 2 ay thetrio ve biesteron kullandım onların faydası olmuş olabilir benim ilk iki tedavide sadece bir folikülle tedaviye basladim transfer oldum ama tutmadı 3.tedavim de tuttu boş kese ler oluştu kürtaj oldum şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı perşembe günü test tarihim hayirlisi olsun diyecem oki kesinlikle pes etmeyin ne olursa olsun folikül olduğu sürece vazgeçmeyin ben fazla tedavi yaptırmam yasak bu son tedavim hayirlisiyla inşallah bunda kucağıma almayi nasip eder RabbimBen ilk gittiğimde iki folikuldu, cuma gunu 4. Gün kontrolunde 3 göründü. Biri 14 mm idi, diğerleri 4 ve 5 mm de kalmıştı. E2 83 tü. 7. Gün kontrolunde yani bugun hepsi aynı buyuklukte kalmıştı, e2 30 a düşmüştü. Sizin sadece e2 düşük olduğu için mi iptal demişti? Benimkinden farklı olabilir durum çünkü benimkiler buyumedi. İlk olduğu için pek tecrubem yok, doktora güvendiğim için tamam dedim.
evet ilacin dozu yüksek olunca bazen cevap vermiyor yumurtalar...tabi doktorunuz daha iyi bilir...benim büyümedi 2 gün rahat bıraktık sonra tekrar devam ettik ve büyüdü. toplandı..transfer de oldum ama tutmadi..belki kalitesi kötüydü...seninkinin de kalitesi kötü olur diye iptal etmiş olabilir..kötü kalite zaten tutmaz. boşver transfer opu zahmeti çekmedin. bir de çekip tutmamasi daha kotuPuregon 225 doz, merional 75lik ikisini aynı anda kullanıyordum. Bana cevap vermedi yumurtalıklar dedi, bu ay adeti geçir, sonraki ay adetle başlayalım dedi sadece. İki gün ilaç kullanmadiniz, sonra büyümeye başladı yani.. istenen büyüklüğe geldi mi yumurtalar toplandı mi? Bana hiç bunlardan bahsedilmedi..
Sonucu öğrenmeye çok az kalmış. İnşallah mutlu haberini alırsın hayırlısıyla, bizimle de paylasirsin inşallah. Ben de üç ay biesteron ve omepa kullandım tedaviden önce.7.gün 150 idi e2 düşük 1 folikül var diye iptal etmek istediler ben etmedim sizinki farklıymış ama benim drum tedaviye baslamadan önce 2 ay thetrio ve biesteron kullandım onların faydası olmuş olabilir benim ilk iki tedavide sadece bir folikülle tedaviye basladim transfer oldum ama tutmadı 3.tedavim de tuttu boş kese ler oluştu kürtaj oldum şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapıldı perşembe günü test tarihim hayirlisi olsun diyecem oki kesinlikle pes etmeyin ne olursa olsun folikül olduğu sürece vazgeçmeyin ben fazla tedavi yaptırmam yasak bu son tedavim hayirlisiyla inşallah bunda kucağıma almayi nasip eder Rabbim
Ben de kendimi öyle avutuyorum. Kaliteli olsaydı buyurdu zaten, bütün aşamaları yaşayıp olumsuz sonuç almak daha zor olurdu galiba.evet ilacin dozu yüksek olunca bazen cevap vermiyor yumurtalar...tabi doktorunuz daha iyi bilir...benim büyümedi 2 gün rahat bıraktık sonra tekrar devam ettik ve büyüdü. toplandı..transfer de oldum ama tutmadi..belki kalitesi kötüydü...seninkinin de kalitesi kötü olur diye iptal etmiş olabilir..kötü kalite zaten tutmaz. boşver transfer opu zahmeti çekmedin. bir de çekip tutmamasi daha kotu
Hayırlı olsun, Allah bize de nasip etsin.. nerede olmustunuz tedavinizi?Merhaba herkese.. öncelikle Size güzel haber vereyim ben. Ben 0.20 amh ile ilk tüp denemede hamile kaldım. Fakültedeki dr bana sağ yunurtaligimin bittiğini doku bile kalmadığını söylemişti. Hastane bahçesindeki bankta hüngür hüngür agkamistim. Raporumu aldım ve tedavime başladım. Çok şükür tuttu. Ve bugün kalp atışını duyduk.. Size demek istediğim ne olur çaresizlige kapılmayın... Allaha çok dua edin ve umutlu olun. Bir yumurta dollenmisti 2.gün embriyoşuydu. Ama moralli oldum hep.. sizde tedavinizi olun Son yumurtanizà kadar mücadele edin. Şunuda demek istiyorum. Doktorum dediki ; duşuk amh sadece az yumurta kaldığını sana söyler. Asla kalitesini bildirmez. Amh düşük diyip yumurta kalitesiz diye düşünmeyin asla. 20 yumurtasi olan hastasının tedavisi yarım kalmış mesela dün. İş sadece nasip kısmet. ALLAH der ve olur. Moral bozucu dpktorlardan uzaklaşıp Son yumurtanıZa kadar savaşın..
Herkese merhaba,
Ekim ayı başında sonuçlarımı öğrendiğimden beri hemen her gün bu sayfayı ilgiyle takip ediyorum.
30 Yaşındayım.
Eşimle Eylül ayından sonra bebek sahibi olmak istediğimize karar vermiştik.
Kilolu olduğum için önce bir doktora görünmek istedim.
Devlet hastanesinde yaptırdığım ön tahlillerde total testosteron değerim haricinde tüm hormonlarım normal değerlerdeydi. Kilom ve testosteron değerlerim polikistik over şüphesi uyandırsa da devlet hastanesindeki 2 farklı doktor ultrasonda polikistik over görüntüsü görmemişti. Her şey normal, kistik bir durumun da yok demişlerdi.
Hamile kalırsam yoluma devam etmek istediğim özel doktoruma tahlillerimle birlikte gittim.
Vajinal ultrasonda yumurtladığımı gördüğünü, belki de bi dahaki ay bebek haberiyle geleceğimi söyledi ama"yumurta rezervlerin az görünüyordu yine de bir amh tahlili yapalım" dedi. Daha ilk söylediğinde, "peki düşükse ne olacak dedim" endişeyle. O da ilk ayda hamile kalmazsın da belki 6 ayda, 1 senede hamile kalırsın dedi. Çünkü bu kadar düşük tahmin etmiyormuş sonra anladık.
Amh sonucum 0,38 olarak çıktı...
Ve yıkıldık. İnanın o günden beri bunu düşünüp içimin yanmadığı bir gün dahi olmadı.
Doktorum sonuçlarımı duyunca şaşırdığını, bu kadar da düşük beklemediğini söyledi.
6 ay normal yolla deneyin, olmazsa vakit kaybetmeyin, şansınız azalmadan tüp bebek için gelin dedi.
Tabii testosteron değerlerimin de hamile kalmama başlı başına engel olabileceği de cabası...
Ben de normal yolla olması için kendimce çaba gösterme çalışıyorum.
Sizlerden duyduğum bitkisel yöntemler, vitaminler, ovulasyon takibi vb.
Çok umut veren, ağlayarak okuduğum başarı hikayeleriniz olmuş çok şükür.
Kendimi çaresiz hissettikçe onlara tutunuyorum.
Dilerim ben de bu sayfaya güzel haberlerle gelebilirim...
Anladim.. psikolojim etkilenmesin diye yapıyorsun. Bence kurcaladigin iyi olmuş. Zaman kaybetmezsin farkindasin ve beslenmene dikkat ediyorsun. inşallah hakkinizda hayırlısı neyse o olur...benim durumum daha farklı..ben bekarken biliyordum durumumu. evlenir evlenmez başladim tedavilere..yaşınız kaç?
0,38 cok kötü bi deger degil, sadece bi uyari, elinizi cabuk tutun diyor size, ama zaten deniyorsunuz :)
Benim AMH degerim 0,2 civarindaydi, endometriosis, bi kapali tüp ve kistlerim vardi ve hala var :) 1 sene dogal denedik olmadi, suan tüp bebegimi tasiyorum :)
cokta kafani yorma, bende kendimi cok gerdim, ama kafan rahat olmali...
aslında kızlarin belli bir yaşa gelince AMH FSH gibi degerleri kontrol edilmeli. rutin bir sekildeEvet, bi tek o niyetle gerçeklerden kaçıyorum diyelim.
30 yaşındayım. 1,5 senelik evliyim.
Aslında çok haklısınız, durumumu bilsem hiç korunmazdım, hatta evlenmemizi bile hızlandırırdık... Kısmet...
Sağolun inşallah sizde en kisa zamanda olursunuz.. dua ediyorum herkese bol bol.. Bursa Eurofertil tüp bebek merkeziHayırlı olsun, Allah bize de nasip etsin.. nerede olmustunuz tedavinizi?
Amin0.11 amh. Üç yumurtam vardı, ikisi buyumedi biri büyüdü ama 14mm de kaldı. Nasip inşallah bir dahaki sefere daha iyi olur..
Hayırlı olsun neden 3. Gün beni 2. Gün çağırmıştı ve aynı gün ilaçlara başlamıştım özel bir nedeni yoksa teyit et bence. Bende transferimin 2. Günündeyim hayırlısı Allahtan inş iyi sonuç alırım sizin problem ne ididediğiniz gibi Mehmet Bey e başladım bakalım adetin 3.günü bekliyo beni
Çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın benimde amh 0.11 ama ilk defa 9 yumurtam toplan 4 tanesi döllendi ve 4 üde grade 2 idi. Sayı sorununu çözdük ama kalite sorununu çözemedik şuan grade 2 a lar içimde iki tane teste 8 günüm var bekliyirom bende sizin gibi mutlu haberler almayıMerhaba herkese.. öncelikle Size güzel haber vereyim ben. Ben 0.20 amh ile ilk tüp denemede hamile kaldım. Fakültedeki dr bana sağ yunurtaligimin bittiğini doku bile kalmadığını söylemişti. Hastane bahçesindeki bankta hüngür hüngür agkamistim. Raporumu aldım ve tedavime başladım. Çok şükür tuttu. Ve bugün kalp atışını duyduk.. Size demek istediğim ne olur çaresizlige kapılmayın... Allaha çok dua edin ve umutlu olun. Bir yumurta dollenmisti 2.gün embriyoşuydu. Ama moralli oldum hep.. sizde tedavinizi olun Son yumurtanizà kadar mücadele edin. Şunuda demek istiyorum. Doktorum dediki ; duşuk amh sadece az yumurta kaldığını sana söyler. Asla kalitesini bildirmez. Amh düşük diyip yumurta kalitesiz diye düşünmeyin asla. 20 yumurtasi olan hastasının tedavisi yarım kalmış mesela dün. İş sadece nasip kısmet. ALLAH der ve olur. Moral bozucu dpktorlardan uzaklaşıp Son yumurtanıZa kadar savaşın..
Allahım desin yeter hersey bahane aslında biliyormusunuz. Sıkma sen canını moralini yüksek tut ve hep Allaha sığın.. olacak diye düşün ve konuşun onlarlâ vucudunuzla.. Allah yardımcınız olsun.Çok mutlu oldum sağlıkla kucağınıza alın benimde amh 0.11 ama ilk defa 9 yumurtam toplan 4 tanesi döllendi ve 4 üde grade 2 idi. Sayı sorununu çözdük ama kalite sorununu çözemedik şuan grade 2 a lar içimde iki tane teste 8 günüm var bekliyirom bende sizin gibi mutlu haberler almayı
görmedim bu yazdığını...Ben Ankara HRS de olmuştum...Hayırlı olsun, Allah bize de nasip etsin.. nerede olmustunuz tedavinizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?