AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

F freedom82 kist için hangi ilaçları kullanıyorsun ? Birde sancın oluyor mu ? Benim geçen hafta ctesi gece uyandım sancı ile uyutmadı dünde batma yaşadım sende de böyle oluyor mu ?

Şimdi telefonla bilgi verdim...Birşey demiyor ki...Çikolata kistini önemseyen yok...Ben yaptırıyorum baktırıyorum sürekli tahlil falan...Peki nasıl karbonatlı su? her gün 1 su bardağı karbonatlı su mu içmeliyim? Peki doktor tavsiyesi mi?
Canım benim sogan kurunun çikolata kisti ne etkisi falan yok ben geçen sene 15 gün +15 gün içtim hiçbir faydası olmadı. Karbonatli su içtim ya ondan yada adet söktürücü den 1 cm küçülmustü saraçoğlundan falan duymadım sadece 1 hafta içtim ama bu aralar gene içeceğim marketten değil eczaneden al ingiliz karbonatini

Canım benim sogan kurunun çikolata kisti ne etkisi falan yok ben geçen sene 15 gün +15 gün içtim hiçbir faydası olmadı. Karbonatli su içtim ya ondan yada adet söktürücü den 1 cm küçülmustü saraçoğlundan falan duymadım sadece 1 hafta içtim ama bu aralar gene içeceğim marketten değil eczaneden al ingiliz karbonatini
İngiliz karbonatını sanırım Migros'ta görmüştüm bugün bende bakayım olmazsa soğan kürü ile bunuda yaparım

Ben demir ilacı içiyorum ama fayda etmiyor endoskopi yaptı dr. Bakalım ona göre tedavi uygulayacak.
Demir ilacı içerken canım kafein ve gluten tüketmeyeceksin birde hemen kana karışsın diye limon yada mandalin ile birlikte kullan ben biraz etkisini gördüm

Artik kaybedecek bir şeyimiz
Demir ilacı içerken canım kafein ve gluten tüketmeyeceksin birde hemen kana karışsın diye limon yada mandalin ile birlikte kullan ben biraz etkisini gördüm
Denedim canım bi ara çayi bile tamamen kestim azcik yükseldi hoop geri düştü.kahve zaten içmem pek. Pekmez falan yerdim portakalla tüketirdim bakalım sonuç ne çıkacak. Dr. Kan naklide yapabiliriz dedi

Artik kaybedecek bir şeyimiz

Denedim canım bi ara çayi bile tamamen kestim azcik yükseldi hoop geri düştü.kahve zaten içmem pek. Pekmez falan yerdim portakalla tüketirdim bakalım sonuç ne çıkacak. Dr. Kan naklide yapabiliriz dedi
O kadar düşük senin peki saçlarım döküldü mü :KK43:birde dalak ve ciğer tüket ben haftada iki gün yiyorum

Benim merak ettiğim birşey var...Hani antral folikül kaç tane baktırıyoruz? Peki bu sayı sadece o adet döneminde var olan sayı mı? mesela 2 tane gördü diyelim bu o adet dönemi için mi? Peki rezervimiz düşükse eğer toplam kaç folikül veya yumurta olduğunu bilmiyorlar mı?
Benim anladığım şu Canım. Doktora adetimin ikinci günü gittim. Muayenede sol yumurtalığımda iki yumurta gördü. Fsh lh ve e2 istedi. Değerler normal çıkınca göbekten iğneye başladık varolan yumurtaları büyütmek için. Çarşamba kontrole gideceğim. Duruma görene tamam yada devam der. Yani her adet dönemi yumurta durumun değişebiliyor.

F freedom82 kist için hangi ilaçları kullanıyorsun ? Birde sancın oluyor mu ? Benim geçen hafta ctesi gece uyandım sancı ile uyutmadı dünde batma yaşadım sende de böyle oluyor mu ?
Kist için hiçbir ilaç kullanmadım, kullanmıyorum. Geçen adet döneminde kontrol bizde olsun diye doktor Yasmin verdi...21 gün boyunca içtim..Sonra adet oldum. Bugün 2. günü. Her adet döneminde mutlaka kan tahlili yaptırıyorum, Ca125 her seferinde baktırırım. Birşey uygulamıyorum ama bilmek gerek diye baktırıyorum...İlk defa bu kadar yükseldi CA125 değerim. Doktoruma telefon açtım...Yarın beni mutlaka görmek istiyormuş. Tekrar Yasmine başla dedi...
Sancı konusuna gelirsek "yarama tuz bastın" derler ya öyle :).Benim sancılarım olur ara sıra...Adetten bağımsız üstelik. Adet olunca da hayat durur benim için, o derecede sancı ve ağrım olur...Dün ağrıdan duramadım, malesef majezik almak durumunda kaldım...Batar gibi oluyor bazen de ağrılarım...

Back
X