merhaba benim de amh 0.08 1 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Çok ağır depresyon yaşıyorum. 2 yıl önce bir gebeliğim oldu 6 haftalıkken düştü. her şeyime bakıldı ve çok sağlıklı olduğum söylendi. fsh tsh smear lh herşey normaldi. çok acele etmiyorduk akışına bıraktık tabi bu arada benim adetlerim düzensizleşti, düşükten sonra olabilir dendi. Ve Ankara'nın sözüm ona en güvenilir! hastanesine gidiyordum. Sürecimi bildiği için Dr değiştirmeyi düşünmedim ara ara ona gittim adetlerim neden düzensiz diye defalarca sordum 5 dakikalık ultrason muayenesi, dünya kadar tedavi ücreti ve sonuç yine olabilir adet düzensizliğine yapacak bişey yok cevabını aldım. Artık bu işe ciddi olarak başlamaya karar verdik eşimle başlamaya aşılamaysa aşılama tüp bebekse tüp bebek. adetin 3. günü yapılan testte fsh 48 lh 32 çıkması ile dünya başıma yıkıldı. en son nisan ayında gitmiştim ve yine her şey normaldi adet düzensizliği dışında. kendimi o gün bir profun muanesinde buldum ve ilk gonal-f i vurunmuştum bile. Yaşadıklarıma hala inanamıyorum. Dr um çok uzun süreceğini havuz yöntemini uygulamaya çalışacağını söyledi. ilk denemede yüksek doz ilaca rağmen 1 folikül oluştu ama E2 değerimden dolayı alınamadı. 2. deneme yine 1 folikül bu defa opuya girebildim ama yumurta alınamadı. Ve 2700 Tl ücret ödedik. yumurta alınsaydı 4500 tl olacakmış. İlaçlar hariç. İşin psikolojik yıkımı yanında bu maddi olarak nereye kadar sürdürülebilir onu da bilmiyorum. Sizin de opu ücretleriniz bu civarda mı? Allah hepimize yardım etsin 1 aydır sizler için de dua ediyorum