AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Bazen gözüküyor bazen gözükmüyor...birkaç deneme oldu tüp bebekte..bazılarında yumurta gelişimi olmadığı için iptal 2 tanesi de negatifle sonuçlandı...Yani transfer falan oldu ama malesef tutunmadılar bana...Şu an doğum kontrol hapı yasmin kullanıyorum...FSH en son 25 lerdeydi...Ama dönem dönem değişiyor mesela bir ara 59'a kadar çıktı...FSH vs çok takılma...İyi beslenmek daha doğrusu dengeli beslenmek ve bazı vitamin takviyeleri almak gerekir..Burada da herkes yazıyor okursun mesajlarında...Kimi kür uyguluyor kimi vitamin vs kullanıyor. Ağlamanın sana faydası yok...Ben de üzülüyorujm ama her gün ağlamıyorum..O şekilde hiç olmadım...Yeterince stresliyiz zaten..Film vs izle, alışveriş yap bir süre bebek fikrinden uzaklaş...İyi geliyor insana...Ben 8 ay boyunca boş boş durdum..O dönemde doğru düzgün adet de olmadım..Doğru değildi yaptığım ama rahattım psikolojik açıdan belki kendin kandırma...Ağlamadım, üzülmedim sadece 8 ay hiçbirşey yapmadım...Sen tedavini yap, kendine iyi bak ama sürekli bebek sahibi olma fikrini aklına getirme..Sanki bekarmışsın gibi hisset, düşün..
keske senin gibi olabilsem yeni oldugu icinmisir nedir bu fikre alisamiyorum tanrim ya olmazsa diyorum bunu dusunmek bile kahrediyor elimde degil eve kapandim tv bile bakmiyorum hayat durdu gibi

Ben kemdime o kadar kıZiyorum ki belki de buyuzdendir hiç mi hiç Sakinleşemiyorum! benim çok stresli bir iş hayatım vardı duzen yok beslenme yok gece yok gündüz yok adetlerimin 2015 e kadar hep düzenliydi 2016 yılında işi bırakma kararı aldım 13 yılın sonunda ve o yıl çok stres yaptım işi bırakmak çok radikal bi karardı benim için ve yurt dışına taşınma kararı aldım vize işlemleri ıvırı zıvırı derken 2 gecikmeli regli yasadım strestendir dedim 2016 nisan 7'si regli oldum o gun yurt dışına çıktım hazirana kadar regli olmadım dr ye gidemedim sağlık poliçesi yaptırmamıştım hava degisimidir dedim sonra türkiyeye geldim medikal park prof nida bayık a gittim hormon tahlilleri istedi ve bi tane de sktürücü yazdı bu arada düğünüm için de ayrica bi telas içindeyim o ilacı düğün günüme kadar ictim hormon tahlillerini ve semeari dugunden sonra yaparim dedim o zan reglide olurumndedim olmadim esimle balayi programimizi yapmistik ve iskocyaya gittik sonra agustosa kadar bise yok ates basmalari falan zehir oldu balayi turkiyeye geldik esimle dr ye gittik (ozel) dr bakti tahliller cikti fsh 95 amh 0.01 lh 81 prolaktin 12.46 diyerleri normal sayilirdi Ve dr o kadar rahatti ki bunu soylerken " siz dedi menepoza girmissiniz dedi sansiniz yok esim yanimda öluyorum zannettim o an kabustu ve hala kabus cok kotu kizlar cookk[/QUOTE
Yeni ögrendigin icin şu an bu durumdasın bir zaman sonra alışılıyor cnmm..Kesinlikle fsh ya takılma bir iner bir çıkar..stres hormunudur..Ateşbasması fsh yukseldiginde ortaya çıkıyor..soğan kürü yap cnmm bol yürüyüs ve fredom82 arkadaşın yazdığı gibi sağlıklı beslenmeye bak..kilon varsa hemen ver.üzülme cnmm Rabbim yeterki ol desin ne mucizeler duyuyoruz..Insallh bu mucizelerden bulandan birileride bizler oluruz..

Ben kemdime o kadar kıZiyorum ki belki de buyuzdendir hiç mi hiç Sakinleşemiyorum! benim çok stresli bir iş hayatım vardı duzen yok beslenme yok gece yok gündüz yok adetlerimin 2015 e kadar hep düzenliydi 2016 yılında işi bırakma kararı aldım 13 yılın sonunda ve o yıl çok stres yaptım işi bırakmak çok radikal bi karardı benim için ve yurt dışına taşınma kararı aldım vize işlemleri ıvırı zıvırı derken 2 gecikmeli regli yasadım strestendir dedim 2016 nisan 7'si regli oldum o gun yurt dışına çıktım hazirana kadar regli olmadım dr ye gidemedim sağlık poliçesi yaptırmamıştım hava degisimidir dedim sonra türkiyeye geldim medikal park prof nida bayık a gittim hormon tahlilleri istedi ve bi tane de sktürücü yazdı bu arada düğünüm için de ayrica bi telas içindeyim o ilacı düğün günüme kadar ictim hormon tahlillerini ve semeari dugunden sonra yaparim dedim o zan reglide olurumndedim olmadim esimle balayi programimizi yapmistik ve iskocyaya gittik sonra agustosa kadar bise yok ates basmalari falan zehir oldu balayi turkiyeye geldik esimle dr ye gittik (ozel) dr bakti tahliller cikti fsh 95 amh 0.01 lh 81 prolaktin 12.46 diyerleri normal sayilirdi Ve dr o kadar rahatti ki bunu soylerken " siz dedi menepoza girmissiniz dedi sansiniz yok esim yanimda öluyorum zannettim o an kabustu ve hala kabus cok kotu kizlar cookk
Doktorun yaklaşımı korkunç tabii. Bu kadar direk söylenmez...belki yeni olduğu içindir bu kadar düşünmen. Neden kızıyorsun kendine ayrıca? Benim de aynı şekilde çok stresli bir iş hayatım var..Kendim de takıntılı bir tipim, herşeyi kafaya takan tipler olur ya tam onlardanım. Bakma böyle konuştuğuma. Ben 0,01 öğreneli çok oldu, çünkü başından beri kistlerim vardı..Ama evli olmayınca yapacağım hiçbirşey yoktu...doktorun öyle söylediğine bakma sen...Ben yıllardır 0,01 AMH ile geziyorum ortada. Bu arada belki de sıfır. Baktırmadım çünkü bir daha..Bir yumurta bir sperm yeterli bebek için...güzel yoldasın..Civan perçemi vs ben içmedim hiç içmiyorum da...korkuyorum öyle bitkisel şeylerden de...Nasıl kullanmalıyım onu da bilmiyorum...İyi yoldasın böyle devam et. Ağlarsan, üzülürsen kendine yazık edersin...Şu an yurt dışında mısın?

K.k de sorun var sanırım alıntı yapıyor yazılarım gelmiyor.. yeni duyunca bende aynı durumdaydım..Yaşın bizden kücük cnm fsh yükselince ateşbasması oluyor..Bunu için soğan kürü uygula ve fredom82 arkadasın söyledigi gibi düzenli beslenmek çok önemli..bol yuruyüs ve kilon varsa vermeye bak..düşunme desem dahi düsünülüyor.Burada ne mucizelere şahit olduk..Yeterki Rabbim ol desin arkadasımm.Drlar çok acımasız maalesef..:(

Doktorun yaklaşımı korkunç tabii. Bu kadar direk söylenmez...belki yeni olduğu içindir bu kadar düşünmen. Neden kızıyorsun kendine ayrıca? Benim de aynı şekilde çok stresli bir iş hayatım var..Kendim de takıntılı bir tipim, herşeyi kafaya takan tipler olur ya tam onlardanım. Bakma böyle konuştuğuma. Ben 0,01 öğreneli çok oldu, çünkü başından beri kistlerim vardı..Ama evli olmayınca yapacağım hiçbirşey yoktu...doktorun öyle söylediğine bakma sen...Ben yıllardır 0,01 AMH ile geziyorum ortada. Bu arada belki de sıfır. Baktırmadım çünkü bir daha..Bir yumurta bir sperm yeterli bebek için...güzel yoldasın..Civan perçemi vs ben içmedim hiç içmiyorum da...korkuyorum öyle bitkisel şeylerden de...Nasıl kullanmalıyım onu da bilmiyorum...İyi yoldasın böyle devam et. Ağlarsan, üzülürsen kendine yazık edersin...Şu an yurt dışında mısın?
Canin 2016 'da baslayan adet duzensizlikkerim

5 ay regli olmadim ve bunu strese ve hava degisine baglayip gecistirdim buyuz den kizginim kendime. Lutfen kullan bu kurleri fsh 95 den 34 e indi ilk ay doktora soyledim ilaclara ek olarak devam edebilirsiniz dedi onlarda bu tur kurlerin faydali oldugu gayet tabi biloyorlar ve maydanoz tuket , dogal ostrojen

Ben turkiyedeyim canim bi dr bulup kendisinden nasil bi yol izlemeliyiz fikrini alip gitmeyi ve ilac tedavisinsonrasi tr ye tekrar gelmeyi dusunuyorum hic iyi degilim ben de de takinti cok 2 aydir atamoyorum
Uzerimden bu shok u

Selamlar 2 senelik deneme, yumurta takibi ve iki aşılamanın ardından tüp bebek macerası başlıyor... Bizim durumda aslında eşimde de bende de sıkıntı yok ama benim amh düşük. 31 yaşındayım ve değer 0,1. Doktorum Birgül Sarıkamış acilen soru işaretsiz tüp bebek dedi. Başladık sürece bakalım hayırlısı...

Selamlar 2 senelik deneme, yumurta takibi ve iki aşılamanın ardından tüp bebek macerası başlıyor... Bizim durumda aslında eşimde de bende de sıkıntı yok ama benim amh düşük. 31 yaşındayım ve değer 0,1. Doktorum Birgül Sarıkamış acilen soru işaretsiz tüp bebek dedi. Başladık sürece bakalım hayırlısı...
Hadi bakalim canim ins! umarim hersey dilediginiz ölcude gelisir

dua edecegim

Eşimde de bende de sıkıntı yok. AMH 0,1 demişsiniz. Sizde sorun var anlamına geliyor bu zaten. Hepimiz için hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize :dua:

Amh düşüklüğü başlı başına bir sorun zaten bende 29 yaşındayım amh 4 ay önce 0. 11 çıkmıştı :(

Eşimde de bende de sıkıntı yok. AMH 0,1 demişsiniz. Sizde sorun var anlamına geliyor bu zaten. Hepimiz için hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize :dua:
O yuzden diyorum amh haricinde hic bir degerde sıkıntı yok gibi. Annede ananede yok ama amh dusuk iste... Sen istersen sorun var diyeyim :) insallah hepimiz...

O yuzden diyorum amh haricinde hic bir degerde sıkıntı yok gibi. Annede ananede yok ama amh dusuk iste... Sen istersen sorun var diyeyim :) insallah hepimiz...
Amacım polemik yaratmak değil..."Ailemde sıkıntı yok ama malesef ben de varmış" deseydin yanlış anlamazdım. Zira benim de öyle...Ne annem, ne anneannem ne de kızkardeşim de sorun yok. Tek sorunlu kişi benim bu konuda..

Merhaba bende izmirdeyim bundan 10 ay önce kansizlik icin gittigim doktorum nedenini arastirmak icin beni kadin hastaliklarina yonlendirdi.Hersey burda basladi yapilan kan testinde fsh 30 lh 43 cikti doktor bide amh testi istedi ve sonuc 0.06 cikti.Direk bizi tup bebege yonlendirdi.Emin olmak icin 5 özel hastane dolastik ama sonuc ayni hepsi tup bebege yonlendirdi.taki eylul ayinda kendiligimden adet olana kadar.adet olduktan sonra tekrar gittigimde 3.gun yapilan testte fsh ve lh normale donmus ama ostrojen yuksek cikmisti.doktor bunun normal oldugunu soyleyip bizi tup bebek merkezine yonlendrdi.degerler dusmus ama tek careniz tup bebek dedi arka arkaya 2 gun muayene oldugumuz doktorlar.en son care gittigimiz smyrna tup bebek merkezindeki Suhendan hanimin muayenesinde bende 2 tane kist oldugunu soyledi.diger doktorlarin goremedigi kisti o gordu amh in 0.06 bile olsa normal yolla hamile kalabilecegimi soyledi once kistleri alalim dedi.histereskopiyle beraber alinan kistlerden sonra artik ilk adetimde baslayacagimiz tup bebek tedavisini beklemeye basladik.ve ben 1.5 ay gecmesine ragmen yine adet olamadim ama sonuc suhendan hamiminda dedigi gibi normal yolla hamile kaldim su an 8 haftalik ve hersey yolunda allaha sukur.Uzun lafin kisasi bu durumda moral cok onemli psikolojinizi bozmayin bide ozel hastanelere para yedrmeyin 4 doktorun gormedigi yada girupte soylemedigi kisti sagolsun suhendan hanim daha kan sonuclarina bakip soyledi muayene etmeden.diger doktorlar normal yolla hamilelige %10 bile ihtimal olmadigini sooyleyip hep tup bebege yonlendirdiler.Artik anlasmalimi hepsi bilmiyorum iyice ticarete dokmusler işi.Moral cok onemli rabbim herseyin en iyisini bilir dua edin ve moralinizi yuksek tutun...

Merhaba bende izmirdeyim bundan 10 ay önce kansizlik icin gittigim doktorum nedenini arastirmak icin beni kadin hastaliklarina yonlendirdi.Hersey burda basladi yapilan kan testinde fsh 30 lh 43 cikti doktor bide amh testi istedi ve sonuc 0.06 cikti.Direk bizi tup bebege yonlendirdi.Emin olmak icin 5 özel hastane dolastik ama sonuc ayni hepsi tup bebege yonlendirdi.taki eylul ayinda kendiligimden adet olana kadar.adet olduktan sonra tekrar gittigimde 3.gun yapilan testte fsh ve lh normale donmus ama ostrojen yuksek cikmisti.doktor bunun normal oldugunu soyleyip bizi tup bebek merkezine yonlendrdi.degerler dusmus ama tek careniz tup bebek dedi arka arkaya 2 gun muayene oldugumuz doktorlar.en son care gittigimiz smyrna tup bebek merkezindeki Suhendan hanimin muayenesinde bende 2 tane kist oldugunu soyledi.diger doktorlarin goremedigi kisti o gordu amh in 0.06 bile olsa normal yolla hamile kalabilecegimi soyledi once kistleri alalim dedi.histereskopiyle beraber alinan kistlerden sonra artik ilk adetimde baslayacagimiz tup bebek tedavisini beklemeye basladik.ve ben 1.5 ay gecmesine ragmen yine adet olamadim ama sonuc suhendan hamiminda dedigi gibi normal yolla hamile kaldim su an 8 haftalik ve hersey yolunda allaha sukur.Uzun lafin kisasi bu durumda moral cok onemli psikolojinizi bozmayin bide ozel hastanelere para yedrmeyin 4 doktorun gormedigi yada girupte soylemedigi kisti sagolsun suhendan hanim daha kan sonuclarina bakip soyledi muayene etmeden.diger doktorlar normal yolla hamilelige %10 bile ihtimal olmadigini sooyleyip hep tup bebege yonlendirdiler.Artik anlasmalimi hepsi bilmiyorum iyice ticarete dokmusler işi.Moral cok onemli rabbim herseyin en iyisini bilir dua edin ve moralinizi yuksek tutun...
Ne güzel ne mutlu size..Yine de AMH değeri önemli canım. Yaşın küçük sanırım, tüplerin de açık. Tüpler de sıkıntı olsaydı hamile kalman zordu. Benim de aynı kistlerim var ve tüplerimin biri kapalı..Bana tüp bebekte bile şans vermiyor ki doktorlar..AMH=o,01

Ne güzel ne mutlu size..Yine de AMH değeri önemli canım. Yaşın küçük sanırım, tüplerin de açık. Tüpler de sıkıntı olsaydı hamile kalman zordu. Benim de aynı kistlerim var ve tüplerimin biri kapalı..Bana tüp bebekte bile şans vermiyor ki doktorlar..AMH=o,01

öncelikle tesekkurler yasim 29 :) benim anlatmak istedigim doktoru iyi secmek lazim ilk gittigim dokotrlar hepside ozel hastahane sonuclara gore direk sen hamile kalamazsin dediler dogal olarak insanin psikolojisi bozuluyor.Muayene eden 4 doktorda kist oldugunu soylemedi gormemeleri imkansiz bir gun de olusabilcek.bisi.degil sonucta bu kist.hepsinde ayni laflar normal yolla hamile.kalman imkansiz direk tup bebege git.kaybedecek.bir.gunun.bile.yok.hemen tedaviye baslayalim filan telefonla.aramalar ozel ilgilenmeler sonucta para kazanacaklar.Son doktorumuz bize moral verdi belki tedaviye baslamadan hamile kalirsin.dedi daha histerskopi yapip kistleri almadan ki diger doktorlar histereskopinin h sinden bahsetmemisti bize.tüpbebek.merkezinden hangi doktor gonderdi diye bile sordular ne cikarlari varsa artik Allah bilir.Sizede Allah șifa versin insallah bebeginize kavusursunuz Allahtan ümit kesilmez...Sonucta bir tek yumurta bile yetiyor hamilelik icin

öncelikle tesekkurler yasim 29 :) benim anlatmak istedigim doktoru iyi secmek lazim ilk gittigim dokotrlar hepside ozel hastahane sonuclara gore direk sen hamile kalamazsin dediler dogal olarak insanin psikolojisi bozuluyor.Muayene eden 4 doktorda kist oldugunu soylemedi gormemeleri imkansiz bir gun de olusabilcek.bisi.degil sonucta bu kist.hepsinde ayni laflar normal yolla hamile.kalman imkansiz direk tup bebege git.kaybedecek.bir.gunun.bile.yok.hemen tedaviye baslayalim filan telefonla.aramalar ozel ilgilenmeler sonucta para kazanacaklar.Son doktorumuz bize moral verdi belki tedaviye baslamadan hamile kalirsin.dedi daha histerskopi yapip kistleri almadan ki diger doktorlar histereskopinin h sinden bahsetmemisti bize.tüpbebek.merkezinden hangi doktor gonderdi diye bile sordular ne cikarlari varsa artik Allah bilir.Sizede Allah șifa versin insallah bebeginize kavusursunuz Allahtan ümit kesilmez...Sonucta bir tek yumurta bile yetiyor hamilelik icin
O konuda haklısın...Kesinlikle bu iş ticarete dönmüş durumda...Beni de arayanlar oluyor, en iyisi biziz vs vs diyorlar...Muayeneye gidince de ilgilenmeler, sarılmalar bunları yaşadım...İnşallah bizim için de öyle bir mucize olur...

Canim hangi ilaclari kullandin

Back
X