Amh değeri YÜKSEK olup hamile kalan var mı?

Lice_sss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
5.282
9.112
198
Evet kızlar yanlış yazmadım Amh yüksek olup hamile kalan var mı benim 9 değerim ama 2 başarısız tüp tedavim oldu amh yüksek ama yumurtalar kalitesiz böyle bir durum yaşayan var mı içinizde neler yaptınız bana umut olursunuz inşallah .Benim gibi olan varsa buyrun beraber birbirimize yardımcı olalım

Sanirim o kisi benim canim amh 9 cikmisti haziranda test yapildi sonra rahim filmi cekildi temiz cikti seker hapi kullandim 4 ay klomen kullandim yine olmadi sonra yasmin dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullan dedi kullandim ertesi ay inofolic toz kullandim hamile kaldim

Sanirim o kisi benim canim amh 9 cikmisti haziranda test yapildi sonra rahim filmi cekildi temiz cikti seker hapi kullandim 4 ay klomen kullandim yine olmadi sonra yasmin dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullan dedi kullandim ertesi ay inofolic toz kullandim hamile kaldim
[/QUO. Ayy maşallah canım ne güzel ben de kullandım onu ama ile olmadı bende 5 yıldır bekliyorum ben :(

Fsh 8-9 arası değişiyor görüntü olarak pkos varmış ama hormonlar adet düzenim falan normal canım

Evet kızlar yanlış yazmadım Amh yüksek olup hamile kalan var mı benim 9 değerim ama 2 başarısız tüp tedavim oldu amh yüksek ama yumurtalar kalitesiz böyle bir durum yaşayan var mı içinizde neler yaptınız bana umut olursunuz inşallah .Benim gibi olan varsa buyrun beraber birbirimize yardımcı olalım
Senin yine iyimis canim benim amh degerim 12.89 cikti 😭

Amh yuksekligi pko demek kizlar benimde 13 dü pko teshisi kondu sekerhapi klomen kullandim enson 6ya kadar dustu inofolic kullandigim ayda hamile kaldim
Ayyyy ne guzel canim bende yeni basladim iste 2. Kutudayim 9 kutu kullanicam bakalim insallah hamile kalirimda o kadar kullanmaya gerek kalmaz 🤗

Bende hafif pko varmış ama adet ve hormonlar düzenli senin de öyle mi hamile kaldın mı hiç
Hayir malesef duzenli degil adetlerim ve cocuk sahibi d3gilim daha ve adet duzensizligi icin doktora gittigimde ogrendim hormonumun yuksek oldugunu ve yuksek oldugu icinde cocuk sahibi olmam icin bu engel önune dedi ve suan inofolic şase kullaniyorum 3 ay kullan dedi ona gore tedavine devam edicez dedi ve suan 25 gundur daha kullaniyorum ilaci 🤗

Back
X