amh değerim 0.299?

amh değerim 0.299 çıktı 2 yıldır çocuk olmuyordu çok üzgünüm çok ağlıyorum tek çare tüp bebek mi ? onunda tutmama ihtimalleri varmış sabahtan beri çok kötüyüm ne yapacağım lütfen yardımcı olun
2 yıl üstüne amh değerine bakalım mı dediler yoksa siz mi geç hastaneye gittiniz. Üzülmeyin kaliteli yumurtlar ve sperm birleşirse tüp bebek de şansınız var yeter ki sağlıklı beslenin. Tüp bebekten sonra normal gebe kalan da var siz tedaviye başlayın vakit kaybetmeden ama moraliniz yüksek tutarak.

2 yıl üstüne amh değerine bakalım mı dediler yoksa siz mi geç hastaneye gittiniz. Üzülmeyin kaliteli yumurtlar ve sperm birleşirse tüp bebek de şansınız var yeter ki sağlıklı beslenin. Tüp bebekten sonra normal gebe kalan da var siz tedaviye başlayın vakit kaybetmeden ama moraliniz yüksek tutarak.
ben kaç oldu gidiyorum zaten ama ilk defa eğitim araştırmaya gittim ve amh ye baktılar devlet hastanesinde hiç bakmamışlar ben yeni öğrendim her devlette yokmuş sanırım bilmiyorum. tüp bebek yapmadan kalamam mı yani hsg çekilecek 1 hafta sonra da

amh değerim 0.299 çıktı 2 yıldır çocuk olmuyordu çok üzgünüm çok ağlıyorum tek çare tüp bebek mi ? onunda tutmama ihtimalleri varmış sabahtan beri çok kötüyüm ne yapacağım lütfen yardımcı olun
Amh 0.13le hamile kaldim tam da tup bebege gidecekken hemde
Umudunuzu kaybetmeyin stres yapmayin esinizin degerleri nasil? Ikinizde kaliteli vitaminler kullanmalisiniz en az 4 5 ay boyunca
Allah'in izniyle olur

Amh 0.13le hamile kaldim tam da tup bebege gidecekken hemde
Umudunuzu kaybetmeyin stres yapmayin esinizin degerleri nasil? Ikinizde kaliteli vitaminler kullanmalisiniz en az 4 5 ay boyunca
Allah'in izniyle olur
Eşime randevu alacağız daha görünmedi o ama az önce baktım prolaktin de 33.9 çıkmış çok stresli 2 ay geçirdim ama gerçekten çok stresliydim acaba o yüzden mi diyorum sanırım ilaç ile prolaktin inebiliyormuş gerçekten kabullenemiyorum çok zor geliyor nereye baksam tüp bebek diyor o da yumurta bulabilmek zormuş ilk seferinde tutması da zormuş ama geçen ay daha ben doktora gittiğimde yumurtaların çatlamış hatta değerlendir demişti şok oldum hiç böyle bir şey beklemiyorum tüplerim için gittim ben hsg için ama bu sonucu görünce çok geçirdim

25 yaşında amh 0.3 ile 35 yaşında 0.3 aynı şey değil. Sizin şansınız daha yüksek. Ama dogal yöntemi bekleyip vakit kaybetmeyin. Bu yollardan geçmiş biri olarak ilk önce rahim filmi çektirin tüplerin durumuna bakılsın. Sonra adetin 2 günü yumurta takibi yaptırın bazen amh ile yumurta sayısı birbirini tutmuyor. Saglikli beslenin egzersiz yapın. Klomen ve catlatma ignesi ile şansınızı deneyin. Olmazsa tup bebek zaten. Ben de ilk duyduğumda 28 yaşında amh 0.3dü. Sonra çok vakit kaybettim dogal olur diye siz yapmayın. Tup bebek öcü değil. Aşılama yaptırmayın vakit ve para kaybı. Bir de prp eksozom gibi yöntemler deneysel o ise de girmeyin. Sormak istediğiniz bir sey varsa sorabilirsiniz

25 yaşında amh 0.3 ile 35 yaşında 0.3 aynı şey değil. Sizin şansınız daha yüksek. Ama dogal yöntemi bekleyip vakit kaybetmeyin. Bu yollardan geçmiş biri olarak ilk önce rahim filmi çektirin tüplerin durumuna bakılsın. Sonra adetin 2 günü yumurta takibi yaptırın bazen amh ile yumurta sayısı birbirini tutmuyor. Saglikli beslenin egzersiz yapın. Klomen ve catlatma ignesi ile şansınızı deneyin. Olmazsa tup bebek zaten. Ben de ilk duyduğumda 28 yaşında amh 0.3dü. Sonra çok vakit kaybettim dogal olur diye siz yapmayın. Tup bebek öcü değil. Aşılama yaptırmayın vakit ve para kaybı. Bir de prp eksozom gibi yöntemler deneysel o ise de girmeyin. Sormak istediğiniz bir sey varsa sorabilirsiniz
ben tüp bebeğin tutmamasından çok korkuyorum çok stresli bi insanım yanı o kadar çaba gösterip şu stresim yüzünden işe yaramaz diye korkuyorum. rahim filmini eğitim araştırmada çekeceğiz ama randevu yok çok dolu o gün özele gitsem çektirdiğim gün görünür mü acaba vakit kaybetmeden doktora görünmek istiyorum

ben tüp bebeğin tutmamasından çok korkuyorum çok stresli bi insanım yanı o kadar çaba gösterip şu stresim yüzünden işe yaramaz diye korkuyorum. rahim filmini eğitim araştırmada çekeceğiz ama randevu yok çok dolu o gün özele gitsem çektirdiğim gün görünür mü acaba vakit kaybetmeden doktora görünmek istiyorum
Hiç vakit kaybeden tüp sürecine girin düzgün sağlıklı beslenin ve vitamin takviyesi kullanın randevu sürecine kadar

kardeşim ebelik okuyor staj görüyor doktor yaşı genç demiş gebelik doğal yolla da olabilir son çare tüp bebek demiş beklemeli miyim yoksa tüp bebeğe mi gitmeliyim bilmiyorum
Esiniz de gerekli testleri yaptirsin ona gore gerekli vitaminleri kullanin
Yumurta sayisi degil kalitesi onemli bu da dogru vitamin kullanmakla olur
Ben 2.5 sene ugrastim

tüp bebek süreci nasıl anlatabilir misiniz biraz
Ya ben arkadaşlardan duyma eksik anlatabilirim o yüzden burada açılan çok konu başlığı var yaptıranlardan daha güncel kesin bilgiler alabilirsiniz ama yakında bir ablam yaptırdı bahçeşehirde ikiz tuttu ondan önce üç kere devlette yaptığı tutmadı sanırım laboratuvar önemli tüpte yani genelde özellerde tutuyor büyük oranda. Sanırım önce gonalf tarzı ilaçlar ile yumurta geliştirip sonra opu denen toplama işlemi oluyor eş sperm verip laboratuvarsa döllenme sağlanıyor yani daha bi bilgim yok

hamile kaldınız ama değil mi ben hemen transfer olmak istemiyorum açıkçası dondurma yapmak daha mantıklı gibi sanki
Zaten bu uzun bir surec
Yeterli yumurta toplanmasi gerekiyor bazen 2 3 ay yumurta toplaniyor
Kac tanesi dollenecek 3.gune giden 5.gune giden yumurtalar oluyor
Evet hamile kaldim 3 yil once 0.13 olan amh degeriyle
Su an tekrar hamileyim amh kimbilir kac
Daha da dusmustur
Ben tum yontemleri denedikten sonra tup bebege karar vermistim bu surecte saglam vitaminler kullandim ve tup bebege baslayamadan hamile kaldim

Zaten bu uzun bir surec
Yeterli yumurta toplanmasi gerekiyor bazen 2 3 ay yumurta toplaniyor
Kac tanesi dollenecek 3.gune giden 5.gune giden yumurtalar oluyor
Evet hamile kaldim 3 yil once 0.13 olan amh degeriyle
Su an tekrar hamileyim amh kimbilir kac
Daha da dusmustur
Ben tum yontemleri denedikten sonra tup bebege karar vermistim bu surecte saglam vitaminler kullandim ve tup bebege baslayamadan hamile kaldim
peki her opu da genel anestezi mi veriyorlar benim en büyük korkum anestezi sonrası saçmalamak apandisit ameliyatı sonrası çok aşırı saçmalamıştım açıkçası ama o 1 buçuk saatlik ameliyattı 😂

Back
X