amh değerlerim yardımcı olun lütfen

Elifcicek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2016
11
1
1
29
Merhabalar öncelikle henüz 20 yaşında bekar bir kızım amh testi sonucum 1.50 çıktı korkuyorum beni ne gibi durumlar bekliyor ?
Sizler az cok fikir sahibisinizdir lütfen yardım edin kafayı yicem yoksa

Merhabalar öncelikle henüz 20 yaşında bekar bir kızım amh testi sonucum 1.50 çıktı korkuyorum beni ne gibi durumlar bekliyor ?
Sizler az cok fikir sahibisinizdir lütfen yardım edin kafayı yicem yoksa
Doktorunuzla konustunuz mu bilmiyorum ama yasiniza gore amh degeriniz baya dusuk. Amh yumurtalik rezervini gosteriri ve her gecen adet doneminde eksilen folikullerinis olur buda amh degerine yansir. Yani amh surekli azalqn bi deger. bekarsiniz cocuk dusunme durumunuz yok sanirim. Ama yumurta dondurma
Islemi uygulayabilirsiniz. Bilemiyorum bi ara turkiyede yasakti sanki. Imkaniniz varsa yurt disinda basariyla gerceklestirebilecwginiz bi islem.yasiniz cok genc eminimki kaliteli yumurtalariniz vardir. Amh degeri 0.6 olan biriyim doktorlara gore cocuk sahibi olma ihtimalim yuzde 5. Ama hala mucadele ediyorum. Keske diyorum keske birileri bana bunu yillar once soyleseydi ona gore onlemimi alsaydim diyorum. Basarilar ins guzel haberlerinizi aliriz

Merhaba hanmlar,amh testi yaptırdım fakt kafam karıstı referans değeri direkt 1,18 den baslıyor 9,16 ya kadar sonucumda 5,59 sizce nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…