Amh düşük olanlar ltfff

Orkmav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
121
28
98
49
Amh 0.368 tüp bebek deniliyor aşılama çatlatma denemeden dogrumudur yada amh düşük olup gebe kalan varmı aranızda kızlar ltf yasayanlar veya bilgisi olan bana acil cvp versin

Benm de Amh düşük önce tüp bebek denedik şimdi aşılama yaptırdık
Birkaç gün sonra test yapıcam bekliyorum
Ama tüp bebek çok zor önce aşılama deneyın bence
Benm ki 0.8 bide
Doktor eşimde problem olmadığı için aşılama yaptı
Daha önce profosore gittim o direk tüp bebek demişti

Canım benimde esimde problem yok benimkinde prof hemen tüp bebek önerdi aşılama tutmaz dedi bilgide bu konuda olmayınca kaldım arada araştırıyorum çok tşk ederim bilgin için aşılamada şansımız dahami fazla inşallah hamilesinnnnm banada umut olur senin durumun hayırlı haberlerini alırım netice alınca buraya yazsana

Hayır aşılama da daha az şans
Tüp bebekte şansınız çok dediler çok Ümit verdilerde ne oldu ? Oda tutmadı
Çok ümitlendik çokda üzüldük
Rabbim nasip ederse olmazları oldurur
Bence aşılama dene hem daha kolay daha az masraflı tüp bebek çok zor
Bi kere aşılama dene sonra tüp bebek denersin bence
Yine de karar senin
İnşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin sanada inşallah

Tüp bebeği profosore yaptırdık
Sonra iki tane normal kadın doğumcuya gittim
Yine tedavi için ,tüp bebek yaptırdım deyince ikiside yüzüme bakmadan beni postaladılar git tüp bebek yaptır gene dediler ama ben gitmedim
Üçüncü kez bi kadın dogumcuya gittim o yüzüme baktı bana aşılama yaptı sağolsun şimdi beklemedeyim

Amin inşallah yok dediğinde haklılık payı çok hem çok pahalı hem mesaketli bir yol tüp bebek 7bin 8 bin arası şuan mümkün değil maddi olarak ben bu ay iyi bir Dr bulup aşılama deneyim inslalah emeklerimizi boşa gitmez

Banada öyle yaptı benim prof tüp bebek dedi maddi olarak fazla olunca yaptıramadım adam yüzümüze bakmadı ama hangi kapıyı calsam tüp bebek aşılama yapalım paraya yazık zamanına yazık yok psikolojinin bozuluyor bu yolda diyen yok ama ben aşılama deniyecem haklısın ayıp olmazsa aşılama ne kadar tahminen

Biz geçen sene 12 bin falan harcadık tüp bebeğe
Ben aşılama da önce hap kullandım beş gün ,sonra yumurta takibine gittim yumurtam Baya büyüdüğü için iğne kullanmama gerek kalmadı
Eğer yumurtam bu kadar çabuk buyumeseydi tüp bebekte kullanılan iğnelerden kullanacaktım

Biz sadece aşılama işlemine 1.350 tl ödedik canm özelde yaptırdım
Tabi iğne kullansaydım fiyat yükselirdi ama onun için bişey diyemem senın su kadar tutar diye

Çörek otu bal tarçın karıştırıp yedim sabah aksam onunda faydası olmustur tavsiye ederim canm
Sadece hap bu kadar büyütmez benm tüp bebekte bir sürü iğne vuruldum
Aşılama da gerek kalmadı şükür

muzurluke çok tşk ederim benim yumurtalarim bu ay 18mm kadar büyüdü bende aşılama deniyecem önce çok tşk ederim bilgilerin için evde uygulayan bu tarifini canım

Ne demek rica ederim
Bi faydam dokunduysa ne mutlu bana
Doktora mi gittin ki 18 mm de iğne olman lazm şimdi hemen olacakmısın aşılama ?

Bana bu ay iğne ile geliştirdiler yumurtalarim sonra 17mm 18mm 16mm 3 yumurta vardı ovitrella iğne oldum inşallah tutmuştur Çarşamba Dr gidicem belli olucak canım eğer olmazsa aşılama ile ilgili iyi bir Dr araştıracak İzmir'de

Ne demek rica ederim
Bi faydam dokunduysa ne mutlu bana
Doktora mi gittin ki 18 mm de iğne olman lazm şimdi hemen olacakmısın aşılama ?
Ama bana önerilen çatlatma 20mm ben beklemedim faydanın olmazmi birazda Dr para tuzağı var biliyorsun umutsuz dolaşıyoruz hemen para tüp bebek ucuz olan Dr yapmıyor yapmak istemiyor bence

Sen doktora gitmişsin de ben şurayı anlamadım sen şimdi aşılamamı yaptırdın çatlatma iğnesinden sonra
Siz kendınız. Mi denediniz ?
Baştan doktora gittiğini söylemedin ya kafam karıştı
Çarşamba kan testi mi yapıcan canm
Bana haber ver mutlaka merak ettim
İnşallah hayırlı haber verirsin

Üç yumurtan var mıs daha ne istiyorsun. Bende seni umutsuz vaka sandım ya bende bi tanecik var

Üç yumurtan var mıs daha ne istiyorsun. Bende seni umutsuz vaka sandım ya bende bi tanecik var
Varda oldu Dr iyi dedi ama anlatamam bir moral bozdular tüp bebek bile biraz .zor dediler aşılamada hiç sanasi yok dediler beee beee canim sen bana umut oldun aşılamada yani sen beni sevindirdi Allah'ta seni sevindirdi aşılamada sonuç alırım inşallah

Amin amin canm inşallah ikimizde seviniriz
Ne demek Rabbimden Ümit kesilir mi hiç? O olmazları oldurur
O doktorlar halt yemiş bişey bildikleri Yok
Şans Yok ne demek ya , evt doğru şans yoktur , aslında Rabbim nasıp ederse vardır .
Hem senin üç yumurtan var benim bir senin bana umut vermen lazm
Tabi işin şakası
İnşallah mutluluğumuzu da paylaşırız

İ
Maşallah canım zaten yumurta büyümesi önemli imiş baya araştırdım hayırlı haberlerle inşallah canım rabbim nasip eder bizede inşallah valla umut kesilmez Allah nasip ederse ne prof ne Dr carsam Ça Dr değiştirdim yeni birine gidecem bakalım o ne diyecek haber veririm sana buradan

Biz vesilelere sarılıyoruz Rabbim kimine veriyor imtihan kimine vermiyor imtihan

Bize de sabretmek düşüyor
Tamam inşallah iyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…