Amh düşük olanlar ltfff

Biz vesilelere sarılıyoruz Rabbim kimine veriyor imtihan kimine vermiyor imtihan

Bize de sabretmek düşüyor
Tamam inşallah iyi haberlerini bekliyorum
Aynen Allah yar yardımcımız olsun inşallah canım sağol işin rast gitsin seninde

Arkadaşım ben 34 yaşındayım ve 8 aylık evliyim. Bebek sahibi olmayı istediğim için hiç korunmadım. İlk dört ay bebek olmayınca doktora gittim ve bazı testlet yaptırdım. Bunlardan biri amh testiydi. Amh sonucum 0,67 çıktı. Sevgili doktorum "amh değerin çok düşük,önünde çok zaman yok,tüp bebek merkezine gitmelisin"dedi. Nasıl üzüldüğümü, kaçtane sitede benzer durumda olanları aradığımı tahmin edebilirsin. Neyse daha fazla uzatmıyım konuyu ben ovulasyon testiyle yumurta takibi yaptım iki ay. Şu anda 6 haftalık hamileyim çok mutluyum. Herhangi bir tedavi görmedim. Sadece yumurtlama dönemimi takip ettim. Sende kendini hırpalama. Bence yumurtlama dönemini takip et. İnşallah herşey gönlünce olur.

Peki amh iniz düşük adetinizde azalma oldumu bana ateş basıyor adetimde azaldı kürlerden tedavilerden bıktım artık
Umudum kalmadı demek istemiyorum gayretullaha dokunur hayırlısı artık Rabbim ol derse olacak

Yirmili yaşlarımda 5-6 gün normal şekilde adet görüyodum ben. Otuzu geçtikten sonra adetimde günümde azaldı. Evlendiğimde adetim 4 gün sürüyodu. Bu 4 gününde ikisi normal ikisi çok az şekilde geçiyodu. Allah büyüktür. Sakın umudunu kaybetme. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize. Ben burada yazılanlardan çok etkileniyodum. Yumurtlama takibi yaptığım 2 ayda hiç birşey okumadım. Kimseyi dinlemedim. Bugün burada bişey yazmamın sebebi ben gibi sıkıntıda olanlara gönül rahatlığı verebilmek. Hepimiz farklıyız. Kötü örnekleri okuyup içini karartma. Rabbim gönlüne göre versin.

Evt çok haklısın söylediklerin moral oldu Allah razı olsun inşallah hayırlısı ile bebeğini kucağina alırsın

Merhabalar Herkese Bende yaklaşık olarak 8 aydır gebelik için uğraşıyorum fakat herhengi bir gebelik söz konusu değildi. Amh değerim 0,2 çıktı ve tüm doktorlar tüp bebek önerdi. Yaşım bu arada 40. Ve bu ay hiçbir tedavi görmeden 5 haftalık hamileyim. Ümidinizi kaybetmeyin. İsteyen herkese rabbim nasip etsin. Mucize oldu resmen bizede. Umut olsun diye burda paylaşmak istedim:) sevgilerimle

Senin adına çok sevindim benimde yaş 41 amh 0.3 9 ay oldu kalamadim bu ay tüp bebek nasip ise başlayacaz darısı başımıza inşallah Allah kazasız belasız evladını kucağına almayı nasip etsin

8 aydır korunmuyorum bebeğim olmadı yaşım 32 amh sonucu 1.92. Doktorum yaşına göre normal ama doğurganlık için yüksek değerde değil dedi. Herşeyi kafaya takıyorum. Dün rahim filmi çekildi anesteziyle tüpler açık rahim iyi durumda. Artık 1 tane evladım olsun istiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Aşılama tüp bebek gibi değil demi canım tüp bebek ilk çocuğu karşılıyor ikinci nin hiçbir masrafına karışmıyor aşılama da var mı ilk çocuk yok ikinci çocuk yoksa herkese aynı mı?

Aşılama tüp bebek gibi değil demi canım tüp bebek ilk çocuğu karşılıyor ikinci nin hiçbir masrafına karışmıyor aşılama da var mı ilk çocuk yok ikinci çocuk yoksa herkese aynı mı?
Aşılama tüp bebek gibi değil daha kolay
Ben ikisini de özel de yaptırdığım için devlet hangısıne kaç tanesine yardım ediyor bilgim Yok canm

Canım 1.92 amh için kötü bir değer değil diye biliyorum. Benim 0.67 diydi değerim. Şu anda gebeliğimin 10.haftasındayım. ilk gittiğim doktorum ümidimi kırmıştı. Bence başka bir doktora daha gitmelisin. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucağına alırsın. Ama asla unutmaman gereken birşey var "sağlıklı ve normal bir psikoloji" ye sahip olmadan herşey ters gidiyo. Moralini sakın bozma.

Benimki 0.01. Sanırım benim hiç şansım kalmadı Sizin değerlerinizin yanında ben tam bir umutsuz vakayım .

Benimki 0.01. Sanırım benim hiç şansım kalmadı Sizin değerlerinizin yanında ben tam bir umutsuz vakayım .
Öyle demeyin Rabbimden ümidi kesmeyelim dua edelim bu mübarek günlerde
Rabbim olmazları oldurur
Kafamdan sildim ben takmıyorum artık aklımı başka şeylere veriyorum Ahlanıp vahlanmakla bir ömür geçmez kardeşim Rabbim nasıp ederse kim engel olabilir ümitvar olun

Kesinlikle katılıyorum. Moral cok önemli. Ama 8 aydır olmayınca neden olmuyo diye hırslandım artık hata yapıyorum biliyorum ama doktorum amh için hamile kalırsın yaşına göre normal ama genel anlamda düşük dedi.
Senin adına çok sevindim. Hayırlısıyla bebeğini alırsın inşallah kucağına. Ne kadar zaman sonra hamile kaldın? Ve normal yolla mı?

Canım evleneli 9 ay bitti. Yaşım 34. Hemen bebek sahibi olmak istediğim için evliliğin 2. Ayında doktora gittim. Folikasite başlattı beni başkada bişey yapmadı. Evliliğin 4.ayında hala gebe kalamayınca özel doktora gittim. O zaman amh testim yapıldı. Sonuç 0.67 tabi doktor değerin çok düşük önünde zamanın yok tüp bebek denemen lazım dedi. Benim için tam bir çöküştü. Bu sayfalarda yazanları defalarca kez okudum. Ama hep olumsuz şeyler yazıyodu. Sonra eşim dediki bu böyle olmaz. Bırak artık bunları düşünmeyi. Gerçekten bana çok destek oldu eşim. Neyse sonuç olarak hiçbir tedavi görmedim. Bebeğim 10 haftalık. Dün kalp atışlarını dinledik. İnanılmaz bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tek duam budur. Sende kendini üzme hiç. Allah büyüktür. Buraya bunları yazmamın nedeni insanlara moral olmak. Hep olumsuzu düşünmemek lazım. Bir sürü güzel örnekte var. Bebeğimde bu güzel örneklerden biri. İnşallah sende en kısa zamanda bu güzelliği yaşarsın.

Cok teşekkür ederim iyil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…