Aynen Allah yar yardımcımız olsun inşallah canım sağol işin rast gitsin senindeBiz vesilelere sarılıyoruz Rabbim kimine veriyor imtihan kimine vermiyor imtihan
Bize de sabretmek düşüyor
Tamam inşallah iyi haberlerini bekliyorum
Aşılama tüp bebek gibi değil demi canım tüp bebek ilk çocuğu karşılıyor ikinci nin hiçbir masrafına karışmıyor aşılama da var mı ilk çocuk yok ikinci çocuk yoksa herkese aynı mı?Biz geçen sene 12 bin falan harcadık tüp bebeğe
Ben aşılama da önce hap kullandım beş gün ,sonra yumurta takibine gittim yumurtam Baya büyüdüğü için iğne kullanmama gerek kalmadı
Eğer yumurtam bu kadar çabuk buyumeseydi tüp bebekte kullanılan iğnelerden kullanacaktım
Biz sadece aşılama işlemine 1.350 tl ödedik canm özelde yaptırdım
Tabi iğne kullansaydım fiyat yükselirdi ama onun için bişey diyemem senın su kadar tutar diye
Aşılama tüp bebek gibi değil daha kolayAşılama tüp bebek gibi değil demi canım tüp bebek ilk çocuğu karşılıyor ikinci nin hiçbir masrafına karışmıyor aşılama da var mı ilk çocuk yok ikinci çocuk yoksa herkese aynı mı?
Teşekkür ederim canımAşılama tüp bebek gibi değil daha kolay
Ben ikisini de özel de yaptırdığım için devlet hangısıne kaç tanesine yardım ediyor bilgim Yok canm
Öyle demeyin Rabbimden ümidi kesmeyelim dua edelim bu mübarek günlerdeBenimki 0.01. Sanırım benim hiç şansım kalmadıSizin değerlerinizin yanında ben tam bir umutsuz vakayım .
Kesinlikle katılıyorum. Moral cok önemli. Ama 8 aydır olmayınca neden olmuyo diye hırslandım artık hata yapıyorum biliyorum amaCanım 1.92 amh için kötü bir değer değil diye biliyorum. Benim 0.67 diydi değerim. Şu anda gebeliğimin 10.haftasındayım. ilk gittiğim doktorum ümidimi kırmıştı. Bence başka bir doktora daha gitmelisin. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucağına alırsın. Ama asla unutmaman gereken birşey var "sağlıklı ve normal bir psikoloji" ye sahip olmadan herşey ters gidiyo. Moralini sakın bozma.
Canım evleneli 9 ay bitti. Yaşım 34. Hemen bebek sahibi olmak istediğim için evliliğin 2. Ayında doktora gittim. Folikasite başlattı beni başkada bişey yapmadı. Evliliğin 4.ayında hala gebe kalamayınca özel doktora gittim. O zaman amh testim yapıldı. Sonuç 0.67 tabi doktor değerin çok düşük önünde zamanın yok tüp bebek denemen lazım dedi. Benim için tam bir çöküştü. Bu sayfalarda yazanları defalarca kez okudum. Ama hep olumsuz şeyler yazıyodu. Sonra eşim dediki bu böyle olmaz. Bırak artık bunları düşünmeyi. Gerçekten bana çok destek oldu eşim. Neyse sonuç olarak hiçbir tedavi görmedim. Bebeğim 10 haftalık. Dün kalp atışlarını dinledik. İnanılmaz bir duygu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tek duam budur. Sende kendini üzme hiç. Allah büyüktür. Buraya bunları yazmamın nedeni insanlara moral olmak. Hep olumsuzu düşünmemek lazım. Bir sürü güzel örnekte var. Bebeğimde bu güzel örneklerden biri. İnşallah sende en kısa zamanda bu güzelliği yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?