- 23 Ocak 2024
- 926
- 224
- 23
- 33
- Konu Sahibi minikbaykus
-
Erken menapoz diyorlar sen ve benim gibi oluncaKızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Meraba canım benim amh 0.09 ve benimde sadece 2 yumurta göründü
İnşallah kalitelidir ama bir taraftan menopoza girmek istemiyorum0.14 2 yumurta benimde önemli olan kalitesi
Senin o zaman 002den yüksektir canım0.02 idi 4 yumurta saydı
Yasim 35Kac yaşındasın peki benim karın ultrasonda gördü vajinal bakmadi
Benim amh 12. İki tane yumurtam büyümüştüKızlar geçen hafta bir aylık gecikme yüzünden amh 004 olduğunu öğrendim. karın ultrasonla baktı ve sadece 2 yumurta gördü. sizlerin kaç yumurta vardı ve değeriniz kaç. Normalde Benim yasındaki birinde 10 ve üstü olmaliymis
Yalniz 26 yasimda evlendim o zamanda amh degerim 0.52 cikmisti 4 yumurta cikmisti yani 9 yil oldu ve su an 2 yumurta ve 0.09 stres ve beslenme tarzi spor vb cok etkiliyor kendimde tecrube ettimYasim 35
Amh 1.2 mi büyuyen yumurta değilde antral folikul sayısı oluyor ya rezervle ilgili işte oBenim amh 12. İki tane yumurtam büyümüştü
Oo bayağı uzun sürmüş 054 hızlı düşmemişYalniz 26 yasimda evlendim o zamanda amh degerim 0.52 cikmisti 4 yumurta cikmisti yani 9 yil oldu ve su an 2 yumurta ve 0.09 stres ve beslenme tarzi spor vb cok etkiliyor kendimde tecrube ettim
hayır amh 11.90Amh 1.2 mi büyuyen yumurta değilde antral folikul sayısı oluyor ya rezervle ilgili işte o
Senin yüksek canım pcos mu varhayır amh 11.90
Benimde 12 pcos var gebeliğiniz kendiliğinden mi olduhayır amh 11.90
Evet canımSenin yüksek canım pcos mu var
Bu dediğiniz vajinal yolla bakılan toplam folikul demi 5 dediğiniz. Bana iki dedi. Ama karından baktı ve adetin 20.gunuydu fark edsr miAmh 0.74 . 7 yumurta görüldü 5i toplanabildi bu ay da geciktim sanırım düştü iyice kontrole gideceğim adetin 3. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?