- 13 Ocak 2020
- 329
- 175
- 53
- 27
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Fiyat konusu ne kadar oluyor canım?Pınar Özcan Canm İstanbul Fatih bezmialem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fiyat konusu ne kadar oluyor canım?Pınar Özcan Canm İstanbul Fatih bezmialem
İnşAllah canım hepimiz ulaşırızÇok sevindim canım teşekkür ederim bilgiler için, inşallah hayırlısıyla mutlu sonuca ulaşmanı diliyorum canı gönülden![]()
Tam bilmiyorım canım 15 bini buluyor sanırım eşim çalıştığı için ben herseye ödeme yapmıyorum yada yarısnı ödüyorum vs ama ilaçlarımı cebimden ödedim 3 yıl dolmadığı için devlet desteği alamadım.Fiyat konusu ne kadar oluyor canım?
Hakkında hayırlı olan neyse o olsun canım ama aynen bekleme daha fazlaAmin canım inşallahbenim de amh 0,62 yaş 30. Geç kalmamak lazım dediğin gibi ben de tüp bebek tedavisi için bilgi alıyorum bir yandan, doktorum ultrasonda folikul sayısına da bakacağını söyledi ona göre belli olacak gibi gidişat bakalım. İnşallah hayırlısıyla güzel haberleri almak nasip olsun hepimiz için :)
İnşAllah canım benimTransferi olanlar rabbim kucaklarimizi doldursun inşallah 10 gün sonunda inşallah pozitif haberler alırsınız![]()
Anladım canım hangi merkezde tedavi görmüştün?Tam bilmiyorım canım 15 bini buluyor sanırım eşim çalıştığı için ben herseye ödeme yapmıyorum yada yarısnı ödüyorum vs ama ilaçlarımı cebimden ödedim 3 yıl dolmadığı için devlet desteği alamadım.
Merhaba Esmer brokoli, benim yaş 35 amh 0,67, 1 yıldır istiyoruz.. tüp kontrolü işleminden sonra sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Eşim ve yakınlarım Tüp bebek tedavisi yaptırmamı tavsiye ediyor. Lakin sence tüp ameliyatı olup tıkanıklığın acılması mı daha mantıklı yoksa direkt tüp bebek yaptırmak mı? Ameliyatı olmuş olduğundan sana sormak istedim.Merhabalar,
Amh düşüklüğü ve 6 ay süren klomen tedavisi sonucunda hamile kalmayınca istanbul tip fakültesinin infertilite bölümünden randevu alıp gittim. Yapılan muayene tetkikler sonucunda tüplerimin alinmasi gerektiğini söylediler. İkinci bir doktor görüşü almak için suleymaniye ye gittim. Orda da tüplerimde problem olduğu amelliyat olmam gerektiği tüp bebekte bile şansımın az olduğu söylenince amelliyat oldum tuplerim açıldı.
Doktor 2 veya 3 ay normal yolla denemenizi tavsiye ederim dedi fakat denemeler sonucunda hamile kalamadim. Daha fazla vakit kaybetmemek için rapor çıkarıp bir an önce tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Bende rapor çıkardım ve bu ayki adetimle tedaviye başlayacağım. Amh düşükse acele etmekte fayda var. Yaş faktörü de önemli tabii.
Yaş kaç amh değeriniz nedir? Ve ultrasonda kac folikül sayılıyor bunlara göre doktor sizi yönlendiriyor. Ben geç bile kaldığımı düşünüyorum kendi adıma.
Amin güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ins 'ALLAH sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.
çok şükür işleminiz başarılı olmuş, sağlıkla gelsin bebeğiniz...ben sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Sağ taraftan yumurta geliyor mu açıkcası doktorum herhangi birşey söylemedi... sizin tek yumurtalığınız alındı mı yoksa doğuştan mı böyle yoksa tıkalı mıydı? bende şayet tüp bebek yaptırırsam sağ tıkalı diye yumurta alınabilir mi acaba onu merak ediyorum..Merhaba ben 27 yaşındayım, amh 0.25 tek yumurtalığım var, üç tüp bebek tedavisi sonrasında hamile kaldım, birinci de 3, ikincide 1, üçüncüde 5 yumurta toplandı.iki yumurtalığım olsa daha fazla toplanirdi muhtemelen
Merhaba,Merhaba Esmer brokoli, benim yaş 35 amh 0,67, 1 yıldır istiyoruz.. tüp kontrolü işleminden sonra sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Eşim ve yakınlarım Tüp bebek tedavisi yaptırmamı tavsiye ediyor. Lakin sence tüp ameliyatı olup tıkanıklığın acılması mı daha mantıklı yoksa direkt tüp bebek yaptırmak mı? Ameliyatı olmuş olduğundan sana sormak istedim.
çok şükür işleminiz başarılı olmuş, sağlıkla gelsin bebeğiniz...ben sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Sağ taraftan yumurta geliyor mu açıkcası doktorum herhangi birşey söylemedi... sizin tek yumurtalığınız alındı mı yoksa doğuştan mı böyle yoksa tıkalı mıydı? bende şayet tüp bebek yaptırırsam sağ tıkalı diye yumurta alınabilir mi acaba onu merak ediyorum..
Merhaba geçmiş olsun öncelikle, şöyle anlatayım benim yumurtalığım kistten dolayı alındı ama doğuştan yarım rahimliyim ve tupumun bir tanesi yok, aksi gibi tüp olan yerdeki yumurtalık alındı, yumurtalık olan yerdeki tupum de doğuştan gelişmemiş yok yani.bu halde bile doğal yolla olabilir dediler ama biz beklemek istemedik, sorun çok olduğu için.tup bebekte yumurta toplama işleminde direk yumurtalıklardan yumurta aliniyor diye biliyorum, mesela iki tüpü olmayan kişiye de tup bebek tedavisi uygulanabiliyor, o yüzden telaş yapmayın rabbim hayirli zmanda nasip etsin inşallahMerhaba Esmer brokoli, benim yaş 35 amh 0,67, 1 yıldır istiyoruz.. tüp kontrolü işleminden sonra sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Eşim ve yakınlarım Tüp bebek tedavisi yaptırmamı tavsiye ediyor. Lakin sence tüp ameliyatı olup tıkanıklığın acılması mı daha mantıklı yoksa direkt tüp bebek yaptırmak mı? Ameliyatı olmuş olduğundan sana sormak istedim.
çok şükür işleminiz başarılı olmuş, sağlıkla gelsin bebeğiniz...ben sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrendim. Sağ taraftan yumurta geliyor mu açıkcası doktorum herhangi birşey söylemedi... sizin tek yumurtalığınız alındı mı yoksa doğuştan mı böyle yoksa tıkalı mıydı? bende şayet tüp bebek yaptırırsam sağ tıkalı diye yumurta alınabilir mi acaba onu merak ediyorum..
Merhaba,Merhaba geçmiş olsun öncelikle, şöyle anlatayım benim yumurtalığım kistten dolayı alındı ama doğuştan yarım rahimliyim ve tupumun bir tanesi yok, aksi gibi tüp olan yerdeki yumurtalık alındı, yumurtalık olan yerdeki tupum de doğuştan gelişmemiş yok yani.bu halde bile doğal yolla olabilir dediler ama biz beklemek istemedik, sorun çok olduğu için.tup bebekte yumurta toplama işleminde direk yumurtalıklardan yumurta aliniyor diye biliyorum, mesela iki tüpü olmayan kişiye de tup bebek tedavisi uygulanabiliyor, o yüzden telaş yapmayın rabbim hayirli zmanda nasip etsin inşallah
İstanbul Fatih bezmialem CanmAnladım canım hangi merkezde tedavi görmüştün?
Çok ama çok teşekkür ederim açıklaman için, içim çok rahatladı.. tıkanıklık sebebini göremedi doktorum, çünkü bana HyCosy denilen HSG ye benzer birşey yapıldı, HSG değil, sorun nerede görülmedi, film felan da verilmedi.. 7sinde doktorla görüşmemiz var, Rahim filmi ister mi detay görmek için bilmiyorum, ki tüp bebek önerecekse ben rahim filmi ile detayları gördükten sonra tedavi edilebilecek ufak bir sorunsa tedavi ettirip öyle tüp denemek istiyorum. Bazen bu tıkanıklık Hidrosalpinks denilen bir sıvıdan da olabiliyor, ki bu tüp yapsak da embriyonun tutunmasına engel oluyor...Merhaba,
Zamanında bu amelliyati olmaktan kaçan biri olarak bu amelliyat her gittiğim hastanede karşıma çıktı. Üstelik tuplerim bağlanacak diye doktorla ortak karar sonucu amelliyat oldum.
Amelliyat kararını verirken doktorumun söylediklerini aynen aktarmış olayım size. Bu amelliyati olmak yada olmamak sana kalmış olmazsan da tüp bebek yapabilirsin fakat bu tüpündeki sorun sebebiyle tutma ihtimali %3. Ancak amelliyat edip tüpündeki hasar giderildikten sonra sansin yükselir. Ben doktor olarak emeğinin ve paranın boşa gitmemesi için amelliyat olup o şekilde tüp bebek yapmanı tavsiye ederim demişti. Bu açıklama benim amelliyata onay vermeme sebep verdi. Ve bir mucize oldu tüplerim açıldı. Basit bir yapisiklik cikti sorun.
Bence amelliyat olup daha sonrasında tüp bebek yapmalısınız. Tüplerin durumundan emin olmak tedavi sürecinde bir nebze de olsa insanın biraz daha kafasının rahat olmasına sebep oluyor.
Çok teşekkür ederim, siz de inşallah güzel bir hamilelik gecirip kucağınıza alırsınız bebeğinizi :)Merhaba geçmiş olsun öncelikle, şöyle anlatayım benim yumurtalığım kistten dolayı alındı ama doğuştan yarım rahimliyim ve tupumun bir tanesi yok, aksi gibi tüp olan yerdeki yumurtalık alındı, yumurtalık olan yerdeki tupum de doğuştan gelişmemiş yok yani.bu halde bile doğal yolla olabilir dediler ama biz beklemek istemedik, sorun çok olduğu için.tup bebekte yumurta toplama işleminde direk yumurtalıklardan yumurta aliniyor diye biliyorum, mesela iki tüpü olmayan kişiye de tup bebek tedavisi uygulanabiliyor, o yüzden telaş yapmayın rabbim hayirli zmanda nasip etsin inşallah
Ben sizin yerinizde olsam hsg çekilirim fakat duruma göre yinede histeroskopi yaptiririm. Tüp bebekte sansi arttirabilecek birşey histeroskopi.Çok ama çok teşekkür ederim açıklaman için, içim çok rahatladı.. tıkanıklık sebebini göremedi doktorum, çünkü bana HyCosy denilen HSG ye benzer birşey yapıldı, HSG değil, sorun nerede görülmedi, film felan da verilmedi.. 7sinde doktorla görüşmemiz var, Rahim filmi ister mi detay görmek için bilmiyorum, ki tüp bebek önerecekse ben rahim filmi ile detayları gördükten sonra tedavi edilebilecek ufak bir sorunsa tedavi ettirip öyle tüp denemek istiyorum. Bazen bu tıkanıklık Hidrosalpinks denilen bir sıvıdan da olabiliyor, ki bu tüp yapsak da embriyonun tutunmasına engel oluyor...
Senin dediğin gibi, bast bir işlemle giderilecekse yaptırmak en mantıklısı. yok değilse o zaman tıkanıklık engeli ortadan kaldırılarak tüp bebeğe başlamak.
kesinlikle haklısınız, para zor kazanılıyor. bir sorun varsa gidermeden tüp bebeğe başlamak çok mantıksız ...Ben sizin yerinizde olsam hsg çekilirim fakat duruma göre yinede histeroskopi yaptiririm. Tüp bebekte sansi arttirabilecek birşey histeroskopi.
Tüplerdeki sorunlar ne olursa olsun halledilmesi gerek bence. Tup bebek külfetli birsey sonucta ve ben kimsenin emeği parası zayii olsun istemem. Hakkınizda hayirlisi olsun.
Zaten surec inanın çok stresli. Acaba kaç yumurtam olacak ? Kalitesi nasil olacak ? 5. Güne gidecek mi ? Tutacak mi ? Derken insan kendini unutuyor. Tüm bunların arasında birde acaba tüplerden dolayı olmazsa ihtimali sizi bi hayli yorar. En azindan sorunsuz tedaviye başlarsanız sizin için daha iyi olur.kesinlikle haklısınız, para zor kazanılıyor. bir sorun varsa gidermeden tüp bebeğe başlamak çok mantıksız ...
Çok doğru. O halde ben her ne derse doktorum, yapacağı işlemin öncesinde HSG talep edeyim. Belki ilerde bu rapor bana yarayabilir. Mesela Türkiyede tüp veya herhangi bir operasyon yaptıracaksam. Tüp sürecini düşünmek bile şuanda beni çok strese sokuyor. Ama hormon tedavisi olan klomen veya aşılama yüzdelerinden daha fazla bir başarı yüzdesine sahip. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah :)Zaten surec inanın çok stresli. Acaba kaç yumurtam olacak ? Kalitesi nasil olacak ? 5. Güne gidecek mi ? Tutacak mi ? Derken insan kendini unutuyor. Tüm bunların arasında birde acaba tüplerden dolayı olmazsa ihtimali sizi bi hayli yorar. En azindan sorunsuz tedaviye başlarsanız sizin için daha iyi olur.
Ben aralıkta amelliyat oldum doktor 2 3 ay normal yolla deneyin dedi denedik ama olmadı. Raporumu daha yeni aldım adetle birlikte başlayacağım inş 'ALLAH.Çok doğru. O halde ben her ne derse doktorum, yapacağı işlemin öncesinde HSG talep edeyim. Belki ilerde bu rapor bana yarayabilir. Mesela Türkiyede tüp veya herhangi bir operasyon yaptıracaksam. Tüp sürecini düşünmek bile şuanda beni çok strese sokuyor. Ama hormon tedavisi olan klomen veya aşılama yüzdelerinden daha fazla bir başarı yüzdesine sahip. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah :)
Sizin tüplerdeki yapışıklık açıldıktan sonra tüp bebek tedavisine mi başladınız? şuan hangi aşamadasınız?
biz de en kısa zamanda bu sorunlar giderilince başlayacağız.. Ben de yumurta toplama işlemine girince size yazarım kaç tane toplandığını... Ama sayıdan çok kalite önemli.. kiminde 10 toplanıyor 3.-5. güne gelen sayısı 1 veya 2 oluyor, ya da hiç olmuyor. Biraz da Allah'ın nasibi...Ben aralıkta amelliyat oldum doktor 2 3 ay normal yolla deneyin dedi denedik ama olmadı. Raporumu daha yeni aldım adetle birlikte başlayacağım inş 'ALLAH.
Amin RABBIM cümlemizin hakkında hayırlısını versin![]()
Tabii mutlaka yazın bende size yazarım tedavide ne oldu. Ins 'ALLAH annelik makami bize de nasip olurbiz de en kısa zamanda bu sorunlar giderilince başlayacağız.. Ben de yumurta toplama işlemine girince size yazarım kaç tane toplandığını... Ama sayıdan çok kalite önemli.. kiminde 10 toplanıyor 3.-5. güne gelen sayısı 1 veya 2 oluyor, ya da hiç olmuyor. Biraz da Allah'ın nasibi...