- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
- Konu Sahibi Gizlimelekank
cnm sami beyin internetten neden cevap vermediğini biliyorum.çünkü internete fazla girecek vakit bulamıyor, girmiyor.çok nadir giriyor, onda da kısa süre sonra çıkıyor facete falan.dilerseniz numarasını özelden yazarım.ama bence zaten konyadasınız.en güzeli tahlilleri alıp adetin 2. yada 3. günü muayeneye gidin mutlaka.çok yoğun olduğu için muayeneyle en güzel cevabı verir.benim de amh 0,14.4 kere tedacvi oldum ama yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı ya da boş çıktı.ama gelme artık falan demiyor.ümidin kesme pes etme diyor.ve inançlı bir doktor her muayenede besmele çekiyor biz vesileyiz veren Allah diyor.ilk muayene ücretsiz zaten.bir kaybınız olmaz ki.her cumartesi kon tvde 10-11de kadın sağlığı programında merkez doktorları çıkıyor.izlemenizi tavsiye ederim.son olarak bu programın birinde sami bey ben kimseye çocuğun olmaz diyemem Allahtan korkarım dedi.siz düşünün gerisini.karar sizin...Ne güzel ikimizde Konya'dayız. bundan altı ay önce başkent hastanesindeki Cemalettin hocaya gidiyordum. yani çok umutlu başlamamıştı ama tamamen de boşverci değildi clyoprognova deha biosterol folik ait yazmıştı onları kullanıyordum. yaşlı bi doktordu emekli olmuş kendisini aradım meram tıpta kazım gezginç diye bi doktora yönlendirdi. kendisinin yanından bu gün geldim. gitmez olaydım bozuk olan psikolojımı daha da bozdu. öğrenmişler bi amh 0.01 yumurtaların bitmiş kendi yumurtanla olmaz ancak taşıyıcı anne olabilirsin dedi. bide ınhibin b ye baktı oda 5 ten düşükmüş. ben ali sami gürbüzle birebir görüşmedim internetten msj atmıştım tahlil sonuçlarımı ve doktorların neler dediğini gel bi muayene edelim falan yazmamıştı oda umutsuz vakka olarak görmüştü öyle olunca da gitmedim. çok kötüyüm ben ya adam bana bu genç yaşta sana neler olmuş şuna dikkat et buna dikkat et demesi gerekirken o kadar acımasızlar ki ancak taşıyıcı anne olabilirsin .......