AMH DÜŞÜK OLANLAR

Ne güzel ikimizde Konya'dayız. bundan altı ay önce başkent hastanesindeki Cemalettin hocaya gidiyordum. yani çok umutlu başlamamıştı ama tamamen de boşverci değildi clyoprognova deha biosterol folik ait yazmıştı onları kullanıyordum. yaşlı bi doktordu emekli olmuş kendisini aradım meram tıpta kazım gezginç diye bi doktora yönlendirdi. kendisinin yanından bu gün geldim. gitmez olaydım bozuk olan psikolojımı daha da bozdu. öğrenmişler bi amh 0.01 yumurtaların bitmiş kendi yumurtanla olmaz ancak taşıyıcı anne olabilirsin dedi. bide ınhibin b ye baktı oda 5 ten düşükmüş. ben ali sami gürbüzle birebir görüşmedim internetten msj atmıştım tahlil sonuçlarımı ve doktorların neler dediğini gel bi muayene edelim falan yazmamıştı oda umutsuz vakka olarak görmüştü öyle olunca da gitmedim. çok kötüyüm ben ya adam bana bu genç yaşta sana neler olmuş şuna dikkat et buna dikkat et demesi gerekirken o kadar acımasızlar ki ancak taşıyıcı anne olabilirsin .......
cnm sami beyin internetten neden cevap vermediğini biliyorum.çünkü internete fazla girecek vakit bulamıyor, girmiyor.çok nadir giriyor, onda da kısa süre sonra çıkıyor facete falan.dilerseniz numarasını özelden yazarım.ama bence zaten konyadasınız.en güzeli tahlilleri alıp adetin 2. yada 3. günü muayeneye gidin mutlaka.çok yoğun olduğu için muayeneyle en güzel cevabı verir.benim de amh 0,14.4 kere tedacvi oldum ama yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı ya da boş çıktı.ama gelme artık falan demiyor.ümidin kesme pes etme diyor.ve inançlı bir doktor her muayenede besmele çekiyor biz vesileyiz veren Allah diyor.ilk muayene ücretsiz zaten.bir kaybınız olmaz ki.her cumartesi kon tvde 10-11de kadın sağlığı programında merkez doktorları çıkıyor.izlemenizi tavsiye ederim.son olarak bu programın birinde sami bey ben kimseye çocuğun olmaz diyemem Allahtan korkarım dedi.siz düşünün gerisini.karar sizin...

Merhabalar,
aylardır yazışmaları takip ediyor , bir umut bulmaya çalışıyorum. 31 yaşındayım ve henüz evli değilim.3 senedir adet düzensizliği sebebiyle doktora gidiyorum , yaşın genç stres yapma bir şey olmaz diyip adet söktürücüleri vererek gönerdiler ama düzelme olmayınca tanıştım amh la...
amh 0,06
fsh 35,23
lh 19,27
prolaktin 10,45
Doktor menopoza girdiğimi söyledi , asla hamile kalamayacağımı da ...ağlamaktan helak oldum ve araştırmalara başladım , burda okudum tsh yüksekliği de etkiliyor diye , tsh baktırdım yüksek çıktı şuan ilaç kullanıyorum , soğan kürü yaptım adet gördüm , şimdi 2. kısmını tamamladım adet olabilmeyi bekliyorum.
Kadın doğum uzmanları ne yazık ki yapılacak birşey yok diye kapıdan gönderiyorlar , İstanbuldayım en azından menopozu geriye döndürmek mümkünse tedavi olmak istiyorum , önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Hepinize duacıyım , dilerim Rabbim hepinize bir evlat nasip eder
merhaba şu anda bekarların kaln yumurtalarını dondurabiliyorlar.yasal olarak izin var.izmir irenbe kaan bozkurt imkanınız varsa mutlaka bi rgidin muayene olun derim...

merhaba şu anda bekarların kaln yumurtalarını dondurabiliyorlar.yasal olarak izin var.izmir irenbe kaan bozkurt imkanınız varsa mutlaka bi rgidin muayene olun derim...
kimseden nefret etmek istemem ama doktorlardan inanılmaz nefret ediyorum. bekarların yumurtaları donduruluyor demişsin. ben o şansıda kaybettim. bu salak doktorlara senelerdir gidiyorum. o kadar bilinçsiz biri de değilim biseyleri ihmal edip kendi haline bırakanlardan da değilim. benimde regli düzensizliğim vardı evlenmeden önce kısacası ben bu durumla on beş yıldır uğraşıyorum. 5-6 yaşlarındayken lösemi olmuştum çok güzel tedavi etmişler işte vücudumda bir çok seyi yıkmışlar bide adamlara yıllardır gidiyoruz ya sizin başınızdan bunlar geçmiş yarın birgün bu da evlenecek anne olmak isteyecek şunlara dikkat edin yumurta dondutturun ya da ne yapılması gerekiyorsa yapsalardı yok suydu yok buydu deyip yıllarımı harcadılar sonunda da 2010 da erken menopoz dediler. o zaman nişanlıydım düşünsene 26 yaşındasın seviyorsun seviliyorsun hayallerin var, karşındakine bu durumu nasıl ifade edeceksin karma karışık durum. ama ben tüp bebekten çok umutluydum mutlaka bi çözüm yolu olduğuna inanarak çıkmıştım bu yola. 32 yaşına geldim beş yıldır evliyim evliliğimin altncı ayında çıktım bu yola tüm kapılar yüzüme kapana kapana bu güne geldim. bir gün önce tavsiye üzerine dr gittim adam bana onca hastanın içinde sen ancak taşıyıcı anne olabilirsin kendi yumurtan kalmamış kendi yumurtanla olmaz dedi. konyadayım burada bile doktora gitmek inan beni artık çok yoruyor. kaan hocayı burada duydum . gidip de eli boş dönmek istemiyorum. bakalım psikolojım değişirse giderim inş. beni glişmeleren haberdar edersen duyduğunu işe yarayacağını düşündüğün ne varsa çünkü beni ancak benim gibiler anlıyor. görüşmek üzere

cnm sami beyin internetten neden cevap vermediğini biliyorum.çünkü internete fazla girecek vakit bulamıyor, girmiyor.çok nadir giriyor, onda da kısa süre sonra çıkıyor facete falan.dilerseniz numarasını özelden yazarım.ama bence zaten konyadasınız.en güzeli tahlilleri alıp adetin 2. yada 3. günü muayeneye gidin mutlaka.çok yoğun olduğu için muayeneyle en güzel cevabı verir.benim de amh 0,14.4 kere tedacvi oldum ama yumurta ya gelişmedi, ya erken çatladı ya da boş çıktı.ama gelme artık falan demiyor.ümidin kesme pes etme diyor.ve inançlı bir doktor her muayenede besmele çekiyor biz vesileyiz veren Allah diyor.ilk muayene ücretsiz zaten.bir kaybınız olmaz ki.her cumartesi kon tvde 10-11de kadın sağlığı programında merkez doktorları çıkıyor.izlemenizi tavsiye ederim.son olarak bu programın birinde sami bey ben kimseye çocuğun olmaz diyemem Allahtan korkarım dedi.siz düşünün gerisini.karar sizin...
canım ben Ali Sami GÜRBÜZ'e msj attım cvp da yazdı bundan bir buçuk yıl önceydi dediğim gibi değerlerimden doktorların koyduğu teşhisten bahsetmiştim. kendisi msjında bana muayeneye gel diye yazmamış senin durumundaki hastalara yapılabilecek pek bişey yok kendiliğinden olma ihtimali var diye yazmıştı. bende o dönemde duydun mu bilmiyorum ama konya kızılayda Mustafa ULUSOYA gitmiştim oda tüp bebekçi işte clyo prognovaya başladı 4-5 ay kullandım sonrada gelmene gerek yok her altı ayda bir kontrole gel dedi . 2014 de amh 0.16 idi simdi 0.01 olmuş daha da mı berbat hale gelmiş yumurtalar . sen hangi ilcaları kullanıyorsun takviye uyguladığın bitkisel tedavi felan var mı . en son gittiğim doktorun sokunu atlatayım giderim inş.ali sami gürbüze. cevapların ve ilgin içinde teşekkürler. gelişmelerden duyduklarından mutlaka beni haberdar et olur mu.görüşmek üzre

Kızlar daha önceden de yazdım 0.1 amh çıkan bir çok örnekte bebeği olan var hemde kendiliğinden ama siz tabiki önlemi alın bide daha önce bekarlar için yumurta toplama yoktu yeni yasalaştı

Kızlar daha önceden de yazdım 0.1 amh çıkan bir çok örnekte bebeği olan var hemde kendiliğinden ama siz tabiki önlemi alın bide daha önce bekarlar için yumurta toplama yoktu yeni yasalaştı
evt çok güzel oldu.artık kemoterapi almadan donduruyorlar.imkanlar artıyor artık.Rabbim büyük inşallah bizlere de nasip eder anneliği hayırlısıyla...

kızlar birşey sormak istiyorum. benim amh değerim 1,3.
fakat adetin 3. günü yapılan hormn testlerimde fsh 5,1 çıktı.
bir tezatlık yok mu.
henüz dr a gösteremedim

merhaba arkadaşlar.dün tedaviye başladık.folikül görüldü ama küçükmüş.deneyeceğiz dedi.iğne ilaç vs. başladık.ismimle dua ederseniz sevinirim.ismim aysel.

Amh kabusum oldu..

32 yaşındayım bekarım 5 yıl once yumurtalık kisti ameliyatı oldum.. 1 yıl.önce duzensizlikle dr gittim. Doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullan duzelmezse geldi. İlaç bitti ama 2 aydan sonra reglim 50 gün sarktı ateş basmalar oldu. Menopoz diye kendimle dalga geçtim =)) yine dr gittim. Yıllardır yapmadıkları hormon tahlilini yaptılar fah 38 çıktı ilk kabusum fsh oldu... 3 ay cylco kullandım.. soğan küfür yaptım. Tekrar horman tahlili yaptık fsh 19 düştü.. havalarda uçtum.. Amh 0.20 çıktı..

3 gündür dr dr geziyorum. Dr umutsuz konusuyor bazıları yumurta toplar dedi simdi yumurta toplamaya randevu aldım.. İnşallah yumurtam olur ve sağlam.olur yinede bilinen bir dr tavsiyesi varsa yazarsanız sevinirim.. Allahım benim kollarımı boş koymayacak karnimda o tekmeleri hissedeceğim buna inanıyorum...

Birgün burdan.tüm umutsuzlara umut olacağım dualarınızı eksik etmeyin...

Amh kabusum oldu..

32 yaşındayım bekarım 5 yıl once yumurtalık kisti ameliyatı oldum.. 1 yıl.önce duzensizlikle dr gittim. Doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullan duzelmezse geldi. İlaç bitti ama 2 aydan sonra reglim 50 gün sarktı ateş basmalar oldu. Menopoz diye kendimle dalga geçtim =)) yine dr gittim. Yıllardır yapmadıkları hormon tahlilini yaptılar fah 38 çıktı ilk kabusum fsh oldu... 3 ay cylco kullandım.. soğan küfür yaptım. Tekrar horman tahlili yaptık fsh 19 düştü.. havalarda uçtum.. Amh 0.20 çıktı..

3 gündür dr dr geziyorum. Dr umutsuz konusuyor bazıları yumurta toplar dedi simdi yumurta toplamaya randevu aldım.. İnşallah yumurtam olur ve sağlam.olur yinede bilinen bir dr tavsiyesi varsa yazarsanız sevinirim.. Allahım benim kollarımı boş koymayacak karnimda o tekmeleri hissedeceğim buna inanıyorum...

benim de amh 0,14.2 yıllık evliyim.1 yıldır tedavi görüyorum.ilk öğrendiğimde fsh 55ti. cyclo baskılar zaten soğan kürünün de faydası olur.yumurta geliştirmek için tedavi olduğunuzda zeytinyağı incir kürü yapın.kaliteyi artırıyor.dhea kullanıyor musunuz?onun da faydası oluyor.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmir renbe kaan bozkurt bu işin uzmanı.eğer o civarlardaysanız.bulunduğunuz ve gidebileceğiniz şehir yazarsanız tekrar yardımcı olurum.bir de d vitamini mutlaka ölçtürün.bizde genelde düşük oluyor ve kaliteyi etkiliyor.b12, tiroit baktırın.aile hekimleri bakıyor.ilaç kullanırsınız sonuca göre.bekarların yumurta dondurması yasaktı önce.bu yıl geldi serbestlik.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

benim de amh 0,14.2 yıllık evliyim.1 yıldır tedavi görüyorum.ilk öğrendiğimde fsh 55ti. cyclo baskılar zaten soğan kürünün de faydası olur.yumurta geliştirmek için tedavi olduğunuzda zeytinyağı incir kürü yapın.kaliteyi artırıyor.dhea kullanıyor musunuz?onun da faydası oluyor.hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama izmir renbe kaan bozkurt bu işin uzmanı.eğer o civarlardaysanız.bulunduğunuz ve gidebileceğiniz şehir yazarsanız tekrar yardımcı olurum.bir de d vitamini mutlaka ölçtürün.bizde genelde düşük oluyor ve kaliteyi etkiliyor.b12, tiroit baktırın.aile hekimleri bakıyor.ilaç kullanırsınız sonuca göre.bekarların yumurta dondurması yasaktı önce.bu yıl geldi serbestlik.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Amh kabusum oldu..

Merhaba,

İstanbuldayım.. zeytinyağlı incir kürü nasıl yapılıyor ? D vitaminini bugün gidip yaptırayım..troitlerim normal bı amh artması için birşey yokmu?

Diğer ilaçları kullanmadım.. dr o kadar acımasız ki menopoz tedavisine başlatacağız dedi..

Merhaba,

İstanbuldayım.. zeytinyağlı incir kürü nasıl yapılıyor ? D vitaminini bugün gidip yaptırayım..troitlerim normal bı amh artması için birşey yokmu?

Diğer ilaçları kullanmadım.. dr o kadar acımasız ki menopoz tedavisine başlatacağız dedi..
kaan beye gidin izmire imkanınız varsa.saraçoğlunun incir kürü amh iyi geliyor onu deneyin önce isterseniz.istanbulda murat berksoy beslenmeyle falan yükseltiyormuş amh.yalnız muayenesi 400 tl imiş.istediği testler de maliyetliymiş.durumunuz varsa araştırın derim

ARKADAŞLAR ..
YUMURTALIK REZERVİNİ ARTTIRMAK İÇİN
LÜTFEN ARI SÜTÜ DENEYİN BAL İLE BİRLİKTE ..
YALNIZ KARIŞIM DEĞİL AYRI AYRI ALIN ..
FAYDASINI GÖRECEKSİNİZ

ben normal aldım önce kaşığa arı sütü alıyorum göz kararı ama çok değil üzerinede bal döküp dil altında gezdirip yutuyorum
ilk geçen ay kullandım antral sayısı 3- den 9 a çıktı

Back
X