- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
- Konu Sahibi Gizlimelekank
ARTIK BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFEN KAFAYI YİYECEM BEN YOKMU BENİM GİBİ OLAN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ARTIK BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFEN KAFAYI YİYECEM BEN YOKMU BENİM GİBİ OLAN
İnan günlerdir harap oldum bilgisayarın başından kalkmadım ne uyku ne yemek tüm değerler normal birtek amh 0,46 nasıl birşey bu ama burda okuyorum yada doktorda söyledi düşük diye sizce hamile kalma şansım varmı tüp bebekleNe kadar yardimci olur bilmiyorum ama guvenilir diye dusundugum bir hastanede yapilan tahlilde amh degerim 0,79 cikti. Doktor direkt tup bebek dedi. Fakat icim rahat etmedi ve testi tekrarlamak istedim. Tup bebekle alakasi olmayan ozel ve bulundugum sehrin en kaliteli laboratuvarinda testi tekrarladim. Ve sonuc 4,33
Sonucunuz kac cikti bilmiyorum ama tavsiyem testi tekrar etmeniz. Ayrica dusuk bile ciksa normal yolla gebelik elde edilebiliyor ve tek belirleyici amh degildir.
bu arada benim yaşımda var 39İnan günlerdir harap oldum bilgisayarın başından kalkmadım ne uyku ne yemek tüm değerler normal birtek amh 0,46 nasıl birşey bu ama burda okuyorum yada doktorda söyledi düşük diye sizce hamile kalma şansım varmı tüp bebekle
Merruse umarım öyledir umarım Allah'ın izniyle olur bende güzel haberimi yazar diğer insanlara umut olurum inşallahTabiki şansınız var. Asla umutsuzluğa kapılmayın, döllenmek için 1 tek sağlıklı yumurta ve Rabbimin izni yeter. Diğer tüm değerleriniz ve eşinizin spermiyogramı normalse elbette gebelik mümkün. Rezerv azalmış ta olsa, menopoza girmediğiniz sürece gebelik şansı vardır. Ve 39 yaş henüz menopoz için çok erken. Ümitsiz olmayın ve testi de tekrarlayın.
Tosun ikimizde aynıyız nasıl yapacaz Dr ne dedi özel yaptığın bişey varmıYaşına göre değerin yine iyi.benim yaş 31 değerim 0.2 düşün artık yani
Canım amh 0,46 diğerleri normal ama bu stresle eminim onlarda değişmiştir ne olacak bilmemNe kadar yardimci olur bilmiyorum ama guvenilir diye dusundugum bir hastanede yapilan tahlilde amh degerim 0,79 cikti. Doktor direkt tup bebek dedi. Fakat icim rahat etmedi ve testi tekrarlamak istedim. Tup bebekle alakasi olmayan ozel ve bulundugum sehrin en kaliteli laboratuvarinda testi tekrarladim. Ve sonuc 4,33
Sonucunuz kac cikti bilmiyorum ama tavsiyem testi tekrar etmeniz. Ayrica dusuk bile ciksa normal yolla gebelik elde edilebiliyor ve tek belirleyici amh degildir.
Doktorum direk tüp bebek diyor aşılama bile önermiyorlar.arı sütü bal polen kullanıyorum üniversitede tüp bebek sırasına girdim canım sıra bekliyorumTosun ikimizde aynıyız nasıl yapacaz Dr ne dedi özel yaptığın bişey varmı
Inşallah olur özele gidemiyormusun hangi şehirDoktorum direk tüp bebek diyor aşılama bile önermiyorlar.arı sütü bal polen kullanıyorum üniversitede tüp bebek sırasına girdim canım sıra bekliyorum
Biliyormusun devlet daha iyi ben Ankara'ya gidince birde oraya soracam üzülme çünkü benimkini devlet karşılamıyor diye gitmiyorum 2 yıllık evli olunca karşılamıyor diye biliyorumBursadayım canım malesef buara maddi durumdan dolayı özeli tercih edemiyorum
Ve test tekrar yapıldı bir çıktı eski sonuç ömrümü yedi çok teşekkürederimNe kadar yardimci olur bilmiyorum ama guvenilir diye dusundugum bir hastanede yapilan tahlilde amh degerim 0,79 cikti. Doktor direkt tup bebek dedi. Fakat icim rahat etmedi ve testi tekrarlamak istedim. Tup bebekle alakasi olmayan ozel ve bulundugum sehrin en kaliteli laboratuvarinda testi tekrarladim. Ve sonuc 4,33
Tekrar baktır başka yerebende yeni yaptırdım amh 0.46 çıktı nolvak şimdi tüp bebekte mi yapamıcam
AMH NA UYGUN FİYATA YAPAN KURUM VARMI?BEN 180 TL YE YAPTIRDIM.Baktırıcam biraz incir kürünü yapayım
BENİM FSH 0.14 TÜ TÜP BEBEK YAPTIRDIM.YUMURTAN OLMASI NORMAL.BAZI BİTKİLERLE BU DEĞERLERİ YÜKSELTEN VAR. FSH FORMUNDA YAZMIŞLAR.bende yeni yaptırdım amh 0.46 çıktı nolvak şimdi tüp bebekte mi yapamıcam