Merhaba, ben daha önce kendi hikayemi paylaşmıştım forumların birinde, ama size de buradan yazmak istedim. Belki umut olurum. Benim amh 0,56, fsh 9,99 çıkmıştı hiç unutmuyorum sene 2014, ve doktor beni paniğe sürüklemişti, yaşım da 31 di o zaman. Hergün ağlıyordum, tüp bebek yöntemini önermişti ama çok az şans veriyorum demişti, ağlaya ağlaya ne hal olmuştum... Sonraki ay kendiliğinden hamile kalmıştım, o ne yazık ki düşükle sonuçlandı, o arada doktor yine oo çok kötü değerler vs, tüp bebeğe hemen başlayalım yoksa bir kaç içinde menapoza girebilirsin, premature ovarian failure yani erken yumurta yetmezliği var demişti bana. Zaten yeni düşük yapmışım bir de üstüne bunları duyunca iyicene bunalıma girmiştim. Sonra bu böyle gitmez diye doktora gitme faslını kapattım, eşimle boşver dedik, ama başka araştırmalar yaptım, doğal neler var diye, yurtdışında tıp okumuş bir arkadaşım aynen şunu demişti, hücrenin yapı taşı yağ ve protein, kendini iyi besle demişti. Ben de beslenme düzenimi değiştirdim, balık, zeytinyağı köyden aldığımız, doğal bal polen, avakado vb doğal kaliteli yağlardan ve yumurta falan tüketiyordum hergün düzenli olarak, özel olarak böyle bal arı sütü polen yemiştim. Sebze meyve yedim, çok özen gösterdim, sabah aç karnına bir kaç yaprak ıspanak yiyordum mesela, hamuru, şekeri, beyaz un kestim. O düşükten 3 ay sonra hamile kaldım yine kendiliğinden, çok şükür sağlıkla bebeğim doğdu, 2 yaşında şimdi. Başka doktora gittim, bana aynen şunu demişti: bir daha asla gidip amh falan baktırma ! Amh'si 0,01 olup hamile kalan hastalarım var benim demişti bana. Rezervin kötü de olsa hamile kalabilirsin, stres çok etkiliyor demişti. İnşallah en kısa zamanda en hayırlı, sağlıklı ve güzel şekilde minik bebeğinizi kucağınıza alırsınız.