Amh düşüklüğü olanlar kaç kere denedi?

Merhaba kızlar. Benim de amh 0.39 30 yaşındayım 3 ay önce öğrendim amh değerimi. 10 aydır deniyoruz şu an. Doktor 3 ay önce ilaç tedavisi verdi olmazsa tüp bebek yaptıracağım bende. Her ay 4 5 arası Folikül görüyoruz bu ay Letu ve Gonal f verdi iki Folikül büyümüştü 12.gün 16 ve 20 mmdi çatlatma iğnesi oldum bekliyorum bakalım

Benim de yaş 36 amh değerim 0.60 hamile kalamayacağımı söylemişti doktor bugün hamile olduğumu öğrendim aynı doktora gittim kendisi bile tıbben zor olacak şeyler Allah katında kolayca olur dedi direk keseyi ve kalp atışını gördük adet düzensizliğim olunca geç gittim doktora yani Rabbim ol derse olur en kısa zamanda tüm bebek bekleyenlerin kucaklarını doldursun sağlıklı, hayırlı bir evlatlarla

İçimi ısıttınız tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim dilerim sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize

Bizim %15 geldi sonuç. Eşiniz hangi takviyeyi kullandı acaba

Benim yaş 29, amh 0,37. Bir aşılama 4 tüp bebek denedik 1 yıl içinde. Sonuncu tuttu ama malesef kimyasal oldu. Şimdi eşimle birlikte genetik karyotip için kan verdik sonucu bekliyoruz tekrar denemedsn önce.
Her denemede tek embriyo ilerliyor o yüzden malesef her negatif sonrası yeniden başa dönüyoruz ama umudu kesmek yok, kimyasal gebelik olduysa sağlıklısı da olacaktır bir gün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…