M Mervos123 Üye Kayıtlı Üye 24 Kasım 2020 42 5 6 24 28 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #41 Tomaaa .!.: 34 yaşındayım benim annem 37 yaşında ablamda 36 yaşında girdi menepoza bende erken giricem amh onu gösteriyor benim yumurta olmuyordu prp tedavisi yapıldı o şekilde 1 tane yumurta gelişti, sizin 3 tane şansınız çok yüksek:) Genişletmek için tıkla... Nerde yaptınız acaba drum da bana onerdi bide maliyeti yuksek galiba
Tomaaa .!.: 34 yaşındayım benim annem 37 yaşında ablamda 36 yaşında girdi menepoza bende erken giricem amh onu gösteriyor benim yumurta olmuyordu prp tedavisi yapıldı o şekilde 1 tane yumurta gelişti, sizin 3 tane şansınız çok yüksek:) Genişletmek için tıkla... Nerde yaptınız acaba drum da bana onerdi bide maliyeti yuksek galiba
T Tomaaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 164 145 103 28 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi nejlaa 86 #42 Mervos123 .!.: Nerde yaptınız acaba drum da bana onerdi bide maliyeti yuksek galiba Genişletmek için tıkla... yeditepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım ama keşke yaptırmasaydım hiçbir işe yaramadı
Mervos123 .!.: Nerde yaptınız acaba drum da bana onerdi bide maliyeti yuksek galiba Genişletmek için tıkla... yeditepe üniversitesi hastanesinde yaptırdım ama keşke yaptırmasaydım hiçbir işe yaramadı