Amh hormonu 0.1 küçük olanlar (yumurta rezervi bitmiş veya azalanlar).dertleşelimm

javandora

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
68
0
16
Çorum
Allahın selamı üzerinize olsun..belki moral olur diye böle başlık attım bu konuda paylaşmak isteyenler lütfen banada biraz morel olur..yaşımdan dolayı rezervem bitmiş dr.lara göre olmazmış allahım sen büyüksün

Allahın selamı üzerinize olsun..belki moral olur diye böle başlık attım bu konuda paylaşmak isteyenler lütfen banada biraz morel olur..yaşımdan dolayı rezervem bitmiş dr.lara göre olmazmış allahım sen büyüksün

canım allah yardımcımız olsun benim yaşım 28 ama benimde yaşıma göre rezervim çok düşükmüş ultrasonda doktor 4-5 dedi amhtestini nerde yaptırdın bilgi verirmisin ? rezervin hiçmi yokmuş bi tanecik bilemi ?başka bir doktorada gitsen bence sonuçta hepimiz bir umurta birspermden meydana geldik allahtan ümit kesilmez rabbimin bizim için düşündüğü şey elbet vardır sabret arkdaşım

benımde amh testim yaşıma göre çook düşük çıktı.Dr menapoza girip öylede gelebilirdin dedi ama su anda
tedavi görüyorum .Allahtan umut kesilmez.Bütün değerlerim normale donüyor yavaş yavaş .Bencede başke dr da gıt.

S.a hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar ! Edirne .vrs nasılsınız? Canlarım dr. Test sonucuna göre yumurtaların bitmiş adet görürsün ama yumurtlama olmaz dedi yaşımda 47 geç evlendim 4,5 yıllık evliyim .dr .um hacettepede prof. Testi özel laboratuvarda yaptırdım hastanede yapılmıyormuş fiatı 120 milyon bu test kadınlarda yumurta rezervini yani ne kadar yumurtan kaldığını ölçen bir testmiş...ama benim umutlarım var güzel mevlam bana gönderecek hayırlısıyla meleğimi... Hepinize sevgilerrrr........

S.a hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar ! Edirne .vrs nasılsınız? Canlarım dr. Test sonucuna göre yumurtaların bitmiş adet görürsün ama yumurtlama olmaz dedi yaşımda 47 geç evlendim 4,5 yıllık evliyim .dr .um hacettepede prof. Testi özel laboratuvarda yaptırdım hastanede yapılmıyormuş fiatı 120 milyon bu test kadınlarda yumurta rezervini yani ne kadar yumurtan kaldığını ölçen bir testmiş...ama benim umutlarım var güzel mevlam bana gönderecek hayırlısıyla meleğimi... Hepinize sevgilerrrr........[/Q

PEKİ KIBRISTA YUMURTA DONOYONUNU DÜŞÜNMEZMİSİN BÖYLE BİR ŞANSINDA VAR SONUÇTA YİNE SEN KENDİ VÜCUDUNDA TAŞIYCSKSIN SENİN BEBEĞİN OLCAK EŞİN NE DER BİLEMİYORUM AMA DÜŞÜN ARAŞTIR İSTERSEN DEDİĞİİN GİBİ UMUDUNU HİÇ KAYBETME ARKADAŞIM BENDE BUGÜN HİSTERESKOPİ OLDUM 3 TANE POLİP ALDILAR BAKALIM Bİ DAHAKİ ADETİMDE TÜP BEBEĞE BAŞLIYCAM KISMETSE

s.A edirne seninde yaşın gençmiş neden kayanaklanıyor acaba..canım ben dononasyon düşünmüyorum, düşünmemde yüce mevlam bana nasip ederse kendi kanımdan canımdan istiyorum mevlam büyüktür bana gönderecek meleklerinden bir tane olsun cümlesineee diliyorumm..AMİN

kızlar ben daha bu testi yaptırmadım ama çok korkuyorum bizimki sebepsiz 4 yıldır çocuk olmuyo arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum şimdiden çünkü dev tüp bebek tedavisine başlayacağım bu test kötü çıkınca tüp bebek bile yapılmıyormuş tedavi gören arkadaşlar nasıl bir tedavi bu ben yükseltilemiyo diye biliyorum inşallah öyle değildir

S.A sevilcim Nasılsınız? canım benim yaşa bağlı oarak yumurtalarım bitmiş diyor dr ..dediğin kürler var olan yumurtanın kalitesini yükseltiyor çogalma olamuyor bildiğim kadarıyla senin yaşın kaç?Allahım büyüktür neylerse Allahım güzel eyler..AMİN

a.s javandora canım ben 24 yaşındayım geçen hastanede bu testi yaptırmış biri vardı yani oda 23 24 yaşında falan 0.2 gibi birşeydi çok kötü olmuştu çaresizce herkese testi yaptıran varmı diye soruyordu doktor yumurtalıkların 44 yaşındaki kadınlarınki gibi demiş.Allah kolaylık versin bende de yumurta sıkıntısı var iki ayda bir tane yumurta oluyor puregon falan kullandım hiç fayda etmedi yumurta kaliteli olsa sayı önemli değil.Rabbim hepimize yardımcı olsun

Son düzenleme:
Evet haklısın hepimiz bir yumurta bir spermden yaradılmadık mı kalite önemli demekki senin yumurtalarda kalitesiz olduğundan eşinden kaynaklı bir şey varmı ? Kaç yılık evlisin daha yaşın çok genç önünde uzun yıllar var düşünsenede benim yaşım ileri..alllahtan ümit kesimez

s.A edirne seninde yaşın gençmiş neden kayanaklanıyor acaba..canım ben dononasyon düşünmüyorum, düşünmemde yüce mevlam bana nasip ederse kendi kanımdan canımdan istiyorum mevlam büyüktür bana gönderecek meleklerinden bir tane olsun cümlesineee diliyorumm..AMİN

bilmemiyorum ki ben çok erken adet gördüm buda erken ergenliğe girmek bir sebep olabilir .inş. dediğin gibi rabbim çok bekletmez ümidini kaybetme sakın rabbim duaları geri çevirmez cuma günleri 1000 defa ya varis çek 4 hafta üst üste her cuma yapabilirsin

Evet haklısın hepimiz bir yumurta bir spermden yaradılmadık mı kalite önemli demekki senin yumurtalarda kalitesiz olduğundan eşinden kaynaklı bir şey varmı ? Kaç yılık evlisin daha yaşın çok genç önünde uzun yıllar var düşünsenede benim yaşım ileri..alllahtan ümit kesimez
7
eşimde bi sorun yok sorun bende sanırım doktorlar birşey yok diyo 4 yıllık evliyim

arkadaslar benımde yaşım 30 , amh 0.3 . fsh 16,5 tupbebek tedavısıne başladık.sağda hiç yumurtam yok, solda 3 tane gözukuyo şuanda.iğnelerıme hala devam edıyorum, doktorum ne umutlu ne umutsuz , sadece bekleyecegız dıyor.ama nedense ben umut edıyorum , etmek ıstıyorum ... saglıklı bı bebegı kucagıma aldıgımı hayal edıyorum ve umudum daha da artıyo , rabbım ımtıhan edıyor belkıde dıye dusunup isyan etmıyorum.herseyın hayırlısı hepimiz için

arkadaslar benımde yaşım 30 , amh 0.3 . fsh 16,5 tupbebek tedavısıne başladık.sağda hiç yumurtam yok, solda 3 tane gözukuyo şuanda.iğnelerıme hala devam edıyorum, doktorum ne umutlu ne umutsuz , sadece bekleyecegız dıyor.ama nedense ben umut edıyorum , etmek ıstıyorum ... saglıklı bı bebegı kucagıma aldıgımı hayal edıyorum ve umudum daha da artıyo , rabbım ımtıhan edıyor belkıde dıye dusunup isyan etmıyorum.herseyın hayırlısı hepimiz için

Umudunu kesme tabiki sende yumurta ıyıymış ben tedaviye başladığımda solda hıç yoktu sağda 1 tane kuçuktü oda,
3 ay oldu yavaş yavaş çoğalıyor. bakalım bır dahakı hafta yeniden ult. gırecegım bakalım ne olacak.Fsh da ilaç tedavisi ve diyetle 1 ay normale ınıyor buyuk bır problem yoksa.hanıgı dr gidiyorsun hangı hastane.İnşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız

Umudunu kesme tabiki sende yumurta ıyıymış ben tedaviye başladığımda solda hıç yoktu sağda 1 tane kuçuktü oda,
3 ay oldu yavaş yavaş çoğalıyor. bakalım bır dahakı hafta yeniden ult. gırecegım bakalım ne olacak.Fsh da ilaç tedavisi ve diyetle 1 ay normale ınıyor buyuk bır problem yoksa.hanıgı dr gidiyorsun hangı hastane.İnşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız

benimde yumurta rezervim bitmiş durumda.amh 0.1 den küçük.ve benimde fsh uçmuş durumda.canım ben şunu sorcaktım.hiç yumurta yokken nasıl bi tedaviyle artmaya başladı.biesteronmu kullanıyosun.benimde yaş 32 ve 5 aydır kullanıyorum ama bi faydası yok şimdilik.

benimde yumurta rezervim bitmiş durumda.amh 0.1 den küçük.ve benimde fsh uçmuş durumda.canım ben şunu sorcaktım.hiç yumurta yokken nasıl bi tedaviyle artmaya başladı.biesteronmu kullanıyosun.benimde yaş 32 ve 5 aydır kullanıyorum ama bi faydası yok şimdilik.

guzelım bende 31 yaşındayım ben gunde 5 tane ılaç kullanıyorum bıosteronu yatmadan önce ıcıyorum. bır tane yumurtam oluyordu geçen ay 4 oldu ama buyukluklerı yeterlı degıldı bakalım onumuzdekı hafta gırecegım buyuk ıhtımal ne cıkacak.fsh kaç senın 5 aydır hıçbır değişiklik olmadımı benım hemen 1. ayda normal sevıyeye duştu.

guzelım bende 31 yaşındayım ben gunde 5 tane ılaç kullanıyorum bıosteronu yatmadan önce ıcıyorum. bır tane yumurtam oluyordu geçen ay 4 oldu ama buyukluklerı yeterlı degıldı bakalım onumuzdekı hafta gırecegım buyuk ıhtımal ne cıkacak.fsh kaç senın 5 aydır hıçbır değişiklik olmadımı benım hemen 1. ayda normal sevıyeye duştu.

kan değerlerının hepsıne baktırdınmı hormonlarının hepsı normal mı?
E2 P4 prolaktın vb nasıllar

ben 1 yıldır medıcalparka gıdıyordum, 1 aşılama oldum .doktorum yıllık ızne ayrıldıgı ıcın bı tanıdıgın tavsıyesıyle prof. engın oral la tanıstım.o gunu asla unutamam.engın bey ultrason muayeneye baslar baslamaz senın yumurtalıkların senden cok daha yaşlı gözukuyor.kım muayene ettı senı dedı .oysakı bugune kadar o kadar muayene oldum bana bısey demedıler medıcalparkta.doktor bey amh testı yaptı ve sonuc 0.3 cıkınca acıl tup bebege basladık.artık ne dıyeyım zararın neresınden dönersen kardır deyıp içimi ferah tutmaya çalısıyorum .

kan değerlerının hepsıne baktırdınmı hormonlarının hepsı normal mı?
E2 P4 prolaktın vb nasıllar

ben kan değerlerime baktırdım.fsh yüksek çıkınca e2 zaten düşüyo.banada direkt tüp dediler.hatda bazı doktorlar yurt dışından başka çaren yok dediler.daha önce 1 tüp denemem olmuştu.şuan 2.ciye başlamayı istesemde vucüt yumurta üretmiyo.canım 5 ilaç alıyorum demişsin bunları yazabilirmisin.bende dhea folik asit kullanıyorum.doktorunun önerdiği ilaçlar neler

ben 1 yıldır medıcalparka gıdıyordum, 1 aşılama oldum .doktorum yıllık ızne ayrıldıgı ıcın bı tanıdıgın tavsıyesıyle prof. engın oral la tanıstım.o gunu asla unutamam.engın bey ultrason muayeneye baslar baslamaz senın yumurtalıkların senden cok daha yaşlı gözukuyor.kım muayene ettı senı dedı .oysakı bugune kadar o kadar muayene oldum bana bısey demedıler medıcalparkta.doktor bey amh testı yaptı ve sonuc 0.3 cıkınca acıl tup bebege basladık.artık ne dıyeyım zararın neresınden dönersen kardır deyıp içimi ferah tutmaya çalısıyorum .

medicalpark bende oraya gıttım 1,5 yıl 1 tane aşılama yaptırdım olmadı.Benımde bekleyeceksın hıcbır problem yok dedıler hep Hastanede çalışmaya başlayınca prof. gıttım banada o söyledi butun problemlerı direk tüp bebek bır dahakı ay hemen baslıyruz tedavıye dedı.Onun üzerıne dr araştırmaya başladım ve ist gıttım Şimdide bekliyoruz bakalım ama benım dr olumsuz konusmadı İnş olur bır umutla beklıyoruz hepimiz

Back
X