Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın selamı üzerinize olsun..belki moral olur diye böle başlık attım bu konuda paylaşmak isteyenler lütfen banada biraz morel olur..yaşımdan dolayı rezervem bitmiş dr.lara göre olmazmış allahım sen büyüksün
S.a hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar ! Edirne .vrs nasılsınız? Canlarım dr. Test sonucuna göre yumurtaların bitmiş adet görürsün ama yumurtlama olmaz dedi yaşımda 47 geç evlendim 4,5 yıllık evliyim .dr .um hacettepede prof. Testi özel laboratuvarda yaptırdım hastanede yapılmıyormuş fiatı 120 milyon bu test kadınlarda yumurta rezervini yani ne kadar yumurtan kaldığını ölçen bir testmiş...ama benim umutlarım var güzel mevlam bana gönderecek hayırlısıyla meleğimi... Hepinize sevgilerrrr........[/Q
PEKİ KIBRISTA YUMURTA DONOYONUNU DÜŞÜNMEZMİSİN BÖYLE BİR ŞANSINDA VAR SONUÇTA YİNE SEN KENDİ VÜCUDUNDA TAŞIYCSKSIN SENİN BEBEĞİN OLCAK EŞİN NE DER BİLEMİYORUM AMA DÜŞÜN ARAŞTIR İSTERSEN DEDİĞİİN GİBİ UMUDUNU HİÇ KAYBETME ARKADAŞIM BENDE BUGÜN HİSTERESKOPİ OLDUM 3 TANE POLİP ALDILAR BAKALIM Bİ DAHAKİ ADETİMDE TÜP BEBEĞE BAŞLIYCAM KISMETSE
s.A edirne seninde yaşın gençmiş neden kayanaklanıyor acaba..canım ben dononasyon düşünmüyorum, düşünmemde yüce mevlam bana nasip ederse kendi kanımdan canımdan istiyorum mevlam büyüktür bana gönderecek meleklerinden bir tane olsun cümlesineee diliyorumm..AMİN
7Evet haklısın hepimiz bir yumurta bir spermden yaradılmadık mı kalite önemli demekki senin yumurtalarda kalitesiz olduğundan eşinden kaynaklı bir şey varmı ? Kaç yılık evlisin daha yaşın çok genç önünde uzun yıllar var düşünsenede benim yaşım ileri..alllahtan ümit kesimez
arkadaslar benımde yaşım 30 , amh 0.3 . fsh 16,5 tupbebek tedavısıne başladık.sağda hiç yumurtam yok, solda 3 tane gözukuyo şuanda.iğnelerıme hala devam edıyorum, doktorum ne umutlu ne umutsuz , sadece bekleyecegız dıyor.ama nedense ben umut edıyorum , etmek ıstıyorum ... saglıklı bı bebegı kucagıma aldıgımı hayal edıyorum ve umudum daha da artıyo , rabbım ımtıhan edıyor belkıde dıye dusunup isyan etmıyorum.herseyın hayırlısı hepimiz için
Umudunu kesme tabiki sende yumurta ıyıymış ben tedaviye başladığımda solda hıç yoktu sağda 1 tane kuçuktü oda,
3 ay oldu yavaş yavaş çoğalıyor. bakalım bır dahakı hafta yeniden ult. gırecegım bakalım ne olacak.Fsh da ilaç tedavisi ve diyetle 1 ay normale ınıyor buyuk bır problem yoksa.hanıgı dr gidiyorsun hangı hastane.İnşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız
benimde yumurta rezervim bitmiş durumda.amh 0.1 den küçük.ve benimde fsh uçmuş durumda.canım ben şunu sorcaktım.hiç yumurta yokken nasıl bi tedaviyle artmaya başladı.biesteronmu kullanıyosun.benimde yaş 32 ve 5 aydır kullanıyorum ama bi faydası yok şimdilik.
guzelım bende 31 yaşındayım ben gunde 5 tane ılaç kullanıyorum bıosteronu yatmadan önce ıcıyorum. bır tane yumurtam oluyordu geçen ay 4 oldu ama buyukluklerı yeterlı degıldı bakalım onumuzdekı hafta gırecegım buyuk ıhtımal ne cıkacak.fsh kaç senın 5 aydır hıçbır değişiklik olmadımı benım hemen 1. ayda normal sevıyeye duştu.
Umudunu kesme tabiki sende yumurta ıyıymış ben tedaviye başladığımda solda hıç yoktu sağda 1 tane kuçuktü oda,
3 ay oldu yavaş yavaş çoğalıyor. bakalım bır dahakı hafta yeniden ult. gırecegım bakalım ne olacak.Fsh da ilaç tedavisi ve diyetle 1 ay normale ınıyor buyuk bır problem yoksa.hanıgı dr gidiyorsun hangı hastane.İnşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimizi kucağımıza alırız
kan değerlerının hepsıne baktırdınmı hormonlarının hepsı normal mı?
E2 P4 prolaktın vb nasıllar
ben 1 yıldır medıcalparka gıdıyordum, 1 aşılama oldum .doktorum yıllık ızne ayrıldıgı ıcın bı tanıdıgın tavsıyesıyle prof. engın oral la tanıstım.o gunu asla unutamam.engın bey ultrason muayeneye baslar baslamaz senın yumurtalıkların senden cok daha yaşlı gözukuyor.kım muayene ettı senı dedı .oysakı bugune kadar o kadar muayene oldum bana bısey demedıler medıcalparkta.doktor bey amh testı yaptı ve sonuc 0.3 cıkınca acıl tup bebege basladık.artık ne dıyeyım zararın neresınden dönersen kardır deyıp içimi ferah tutmaya çalısıyorum .