Amh iyi ama az yumurta oluştu başına gelen yardımcı olabilir mi

ayseeeserkannn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
155
185
18
31
Merhaba kızlar yarın opu yapılacak yaşım 27 ilk denemem amh 1.93 gibi bişeydi ama 3 yumurta oluştu sadece doktor da şaşırdı başına gelen var varsa kaliteleri nasıldı nasıl oldu döllenme oldu mu az bilgi verir misiniz

Benim amh düşük (0.41) benim de ilk denememde 3 yumurta oluştu. 2 tane 5. gün embryom oldu (iyi kalite dendi), donduruldu. 2. denememde 6 yumurtadan 1 tane 5. gün embryosu (iyi kaliteymiş) 1 tane de 6. gün embryosu (orta kalite) oldu.

Yani az ve öz olması daha iyi :) 18 yumurtası olan insanların da 5.güne 2 tane embryosu kalabiliyor. Hiç üzülme. Önemli olan kaliteli şekilde 5. güne gidebilecekler mi gidemeyecekler mi.

Merhaba kızlar yarın opu yapılacak yaşım 27 ilk denemem amh 1.93 gibi bişeydi ama 3 yumurta oluştu sadece doktor da şaşırdı başına gelen var varsa kaliteleri nasıldı nasıl oldu döllenme oldu mu az bilgi verir misiniz
Ultrasonda bütün folikülleri görmüyorlar canım altta kalanlar oluyor. Görünenden fazlasını topluyorlar opuda

Benim amh düşük (0.41) benim de ilk denememde 3 yumurta oluştu. 2 tane 5. gün embryom oldu (iyi kalite dendi), donduruldu. 2. denememde 6 yumurtadan 1 tane 5. gün embryosu (iyi kaliteymiş) 1 tane de 6. gün embryosu (orta kalite) oldu.

Yani az ve öz olması daha iyi :) 18 yumurtası olan insanların da 5.güne 2 tane embryosu kalabiliyor. Hiç üzülme. Önemli olan kaliteli şekilde 5. güne gidebilecekler mi gidemeyecekler mi.
Transferiniz oldu mu peki

Merhaba benim de 1.19du amh. Ama ilk opuda 3 tane folikül görüldü, 1 tane toplandı sadece. O 5. Gün donduruldu. Havuz yöntemini önerdiği için doktorum ikinci opu da yapıldı 8 yumurta toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti. En iyi kalite olarak 3bb idi. Ben tedavinin ilk aşamasından itibaren prowomen, omepa, arısütü bal polen propolis, kabak çekirdeği ve incir tükettim. Bilmiyorum yumurta uyarıcı iğnelerin mi faydası oldu yoksa kullandığım takviyelerin mi. Yaşınız genç, amhınız çok iyi. Fsh ve opudan önceki e2 değeriniz nasıl?

Bende de aynı sorun var .27 yaşındayım 28 olacağım .Amh bir kere ölçüldü 4.37 çıktı şehir Hastenesinde tabi ne kadar doğru bilmiyorum .İlk tüp bebek tedavimde 11 yumurta toplandı 10 ü olgundu ikinci tüp bebek tedavimde 11 yumurta toplandı 7 si olgundu .Bunlaırn arasında 5-6 ay gibi bir zaman var .İlk doktorum en başta 20 ye yakın folikül gördü fakat hepsi aynı anda büyümedi foliküller arası eşitsizlik var diye düşündüm ben , ikinci doktorum da en başta 10 folikül saydı ama sende foliküller arası eşitsizlik var dedi nitekim düşündüğüm gibi oldu .Halbuki ilk doktorum rezervin çok iyi demişti , ikinci doktor rezervin sınırda iyi beslen , stres yapma dedi .6 ayda bu kadar düşer mi Amh , tekrar ölçtürmedim ama .Eğer bu tedavim negatif olursa tekrar bir Amh ölçtüreceğim .Fakat benim fsh 7-10 arası değişiyor aydan aya.Ben çoçuk istediğimden beri yaklaşık 1 buçuk yıldır , eşimde sperm azlığı olduğunu öğrendiğimden beri birde üstüne 2 kere negatif transferim olunca iyice streslendim , zaten normalde de herşeyi büyüten kafaya takan bir insanım .Stres beni çok etkiledi .Stresfen Abur cubura düşmüştüm , beslenme de beni mahvetti .

Merhaba benim de 1.19du amh. Ama ilk opuda 3 tane folikül görüldü, 1 tane toplandı sadece. O 5. Gün donduruldu. Havuz yöntemini önerdiği için doktorum ikinci opu da yapıldı 8 yumurta toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti. En iyi kalite olarak 3bb idi. Ben tedavinin ilk aşamasından itibaren prowomen, omepa, arısütü bal polen propolis, kabak çekirdeği ve incir tükettim. Bilmiyorum yumurta uyarıcı iğnelerin mi faydası oldu yoksa kullandığım takviyelerin mi. Yaşınız genç, amhınız çok iyi. Fsh ve opudan önceki e2 değeriniz nasıl?
O değerlerim gayet iyi benim doktor diyo zaten kağıtta ki değerinle icraat çok farklı oldu diyo bugün toplandı üç yumurta yarın arayacaklar bakalım doktorum umutlu ama hayırlısı tabi

O değerlerim gayet iyi benim doktor diyo zaten kağıtta ki değerinle icraat çok farklı oldu diyo bugün toplandı üç yumurta yarın arayacaklar bakalım doktorum umutlu ama hayırlısı tabi
O zaman hiç takılmayın sayıya önemli olan kalitesi zaten🤗inşallah güzel haberler alırsınız.

Transferiniz oldu mu peki

Maalesef daha olmadı. İlk sefer yumurtamın yeterli büyüklüğe gelmesi 15 günü bulunca rahimin embryoyu kabul etme zamanını aşmış olduk yapamadık. 2.si daha 1 hafta önce toplandı ama covid vakaları çok arttığı için bu sefer de eşim kabul etmedi transferi. Vaka sayısının azalmasını bekliyoruz :(

İnşallah yumurtalarınız 5. güne kaliteli gider. Kucağınıza da sağlıkla alırsınız :)

Maalesef daha olmadı. İlk sefer yumurtamın yeterli büyüklüğe gelmesi 15 günü bulunca rahimin embryoyu kabul etme zamanını aşmış olduk yapamadık. 2.si daha 1 hafta önce toplandı ama covid vakaları çok arttığı için bu sefer de eşim kabul etmedi transferi. Vaka sayısının azalmasını bekliyoruz :KK43:

İnşallah yumurtalarınız 5. güne kaliteli gider. Kucağınıza da sağlıkla alırsınız :)
Anladım benim üçüncü gün transfer yapacak doktorum beşi beklemicek sizin doktorunuz kim

Back
X