amh testi kötü çıkıp tüp bebek deneyenler

kızlar testimi yaptırdım bugün 10. gün düşük 6.68 doktor umutlanma salı günü tekrar yaptır düşük artarsa konuşuruz dedi kısaca yine olmadı allahım sizlere nasip etsin salı günü bir mucize de bana nasip eder belki dua edeceğim hayırlısı artık ama çok üzgünüm çookkkk:43::43::43::43:

Canım ne denerkii..Kelimelerr kifayetsizzz..Ama 10. gün erken üzülmek için..KK da neler gördük neler yaşadık..11. gün negatif denilen 12. gün pozitif çıkan bile vardı..Salı günü inşş Rabbim meleğinin haberini duyurtur sana..Ama yılmak üzülmemek elde değil biliyorumm..Dualar ile güçlü olacağız canımm..

benim amh 0.04 fsh 12 eşimdede %97 morfoloji bozuk. şuan 2. ci tüp bebek denememizi yapıyoruz ege üniversitesinde.salı günü yumoşlarım toplanacak

Rabbim yardımcın olsun canımm..Kaç yumoş oldu?? Tedavi aşamasında hangi protokol uygulandı sana??

amh degerim 19.2 çıktı. tüp bebek tedavisinde ne gibi sıkıntısı olur benım için. bi de doktor glifor ilacını yazmıştı

amh degerim 19.2 çıktı. tüp bebek tedavisinde ne gibi sıkıntısı olur benım için. bi de doktor glifor ilacını yazmıştı

sanırım polikistik over sendromu var sende, insülin direncin düşsün diye diabet ilacı vermiş doktor peki canım sonuç ne oldu şimdi bebek sahibi olabildin mi?

Merhabalar.. Ben 31 Yaşındayım.Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Back
X