AMH testi yaptiranlar sonucunuzu yazarmisiniz ?

amh test sonucuna gore

• Ankete Katılan
    79

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Amh testi yaptirip 1in altinda sonucu cikip hamile olan varmi yada hamile kalamayan hadi bir anket yapip gebelik oranina bakalim ve amh sonucu dusuk olanlara moral olsun tup bebek veya normal yolla hamile kalanlar ve amh testinin sonucunu bilenler. Lutfen yazin

Vitamin verdi doktorum,e vitamini, balık yağı, dhea, hayıt tohumu, aslan pençesi,civan perçemi içiyorum hergün. arı sütü yiyorum her gün aç karnına.Çörekotu alıp suyla yutuyorum. Tarçını çok kullanıyorum canım ama diyete başladığım için bal yemiyorum.Çörekotu ,bal,tarçın faydalı diye duydum.Ayrıca sen de arı sütünü kullanabilirsin.Benim iki aydır uyguladığım bu kürlerin sonucu haftaya belli olacak canım, bakalım ne kadar işe yarıyor? Şimdiye kadar kaliteli yumurtam olmadı...

Cnm peki birsey merak ettim yumurtanin kaliteli oldugunu kim diyor yani neyle belli oluyor

Canım bizim zaten sorunumuzdan biri de yumurtalarımızın kalitesiz olması, hormonlardan dolayı.Benim yumurtam erken çatladığında doktor kalitesiz olduğundan demişti.

Burdan yazayım canım iki konu olunca sohbet bölünüyor.:)))Benim adet düzenli ama miktarı çok azaldı, zaten sorun da burada.Aşılama bizim gibilerde başarılı olmuyor cnm, bana da yapıldı ama tutmadı. Fsh konusunda bizi stres kötü etkiliyor, senin ne güzel işte düşmüş fsh bak, her adette kontrol ettiricez yumurtaları .Sen tüp bebek denedin mi?

Yok cnm tup yapmadik ama artik dusunuyorum ankara gataya gittim biraz umutluyum ama hani dogal olsu diyorum ben biraz o yuzdem bide maddi durumdan bekledim. Temel hoca varmis gatada bakalim neler olucak

Cnm birsey sorabilirmiyum adetin kacinci gunu catliyot yumurta ve adatin kac gun suruyo

Bugun fsh sonucumu ogrendim 34 cikti

Bugun fsh sonucumu ogrendim 34 cikti
canım fsh 10 üstü çıkınca doğal hamilelik zorlaşıyor mallesef..sana tavisyem tüp bebek yaptır zaman kaybetmeden..benim fsh geçen sene 60 gördü ama doktorum adetin 3 günü yumurta varsa tedavime başlatıyor genelde düşük doz ilaçlarla büyütüyor yumurtamı 3 tüp bebek denemem oldu negatif.iki ay önce fsh ölçtürdüm düşmüş 12 canım..fsh çok kafana takma çok değişken düştüğü zamanda yumoşlar görünüyor..benim amh 0.16 yaş 35 canım riskli yaşlardayım..sana tavisyem deha biesteron kullan ben 4 ay kullandım..arı sütü Qenzim10 omega3 ve d vitamini al..bunlar yumurtayı kaliteli yapıyor..bol bol incir ye tarçın çörekotu bal karışımı yap her sabah 1 tatlı kaşığı ye..aslan pençesi ve hayıt hormonları dengeleyip fsh düşürüyor canım..

Saol ablacim benim de amh 0.16 tup bebek yaptircaz evet ama yasimi bekliyorum ocak ayinda yasimi dolduruyorum rapor cikiyor bana gataya gidecegim bu arada cok saol gebeligin yok mu abla simdi

Canım herhangi bir şey kullandın mı, hayıt tohumu iç hergün.İşe yarıyor. Ben de bugün kontrole gittim ama malesef yine o kadar vitamine, arı sütü, hayıt ve iki aylık bakım sürecine rağmen hiç yumurtam çıkmadı, yine hüsran anlayacağın...iki ay önce de yoktu, tüp bebeğe başlayamıyorum bile....Ama senin yaşın genç en azından yumurtan vardır,bozma moralini...

Ayyy cnm uzuldum bak sana simdi iki adat arasi kac gun suruyor sende tarcin bal corek otu kullandin mi bir de canim ahmet maranki bi macun tarifi verdi bak resmini atayim fiyati 110 tl tutuyor 40 gun yenecekmis allahin izniyle bebeksiz kadin kalmaz dedi

Eklentiler

• 20141112_181624.webp
    45 KB · Görüntüleme: 286

canım 26 günde bir adet oluyorum ama miktar az.Senin miktarında azalma var mı? Erken menopoz belirtilerinden biri de miktar azalmasıdır.Ben çörek otu yiyorum , çok şey kullanıyorum aslında ama olmayınca olmuyor işte.Ahmet Maranki 'yi hiç bilmiyorum,sen kullandın mı bahsettiğin macunu?

Teşekkür ederim.Hemen araştırayım bunu, sen kullandın mı?
Yok cnm kullanmadim bu ay baya sey kullaniyorum bal tarcin corek otu kullaniyorum. Uzerlik otu varmi bu farkli birsey suda kaynatip uzerine oturulacakmis. Hayit tohumu kullaniyorum ve uhd kahri diye birsey daha varmis bunlari kullaniyorum bu ay bakalim nolacak. Onu da onumuzdeki ay ins gerek kalmazda bu arada bundan once dehea kullandim gunde 3 tane 7 yumurtaya kadar olustu ama catlamadi kist olmus tu biraktim geri bayadir icmiyorum

Benim de miktar azaldi biraz aslinda cok tuhaf yeni evliyken yataga gececek kadar coktu miktar ama bir anda bu kadar olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…