AMH testi yaptiranlar sonucunuzu yazarmisiniz ?

amh test sonucuna gore

• Ankete Katılan
    79

Yumurta sayısı 7 iken tedavi yapılmadı mı canım, bizim gibiler için 7 yumurta çok iyi bir sayı çünkü...

Yumurta sayısı 7 iken tedavi yapılmadı mı canım, bizim gibiler için 7 yumurta çok iyi bir sayı çünkü...
Allah belasini versin o doktorun neymis 7 yumurta var ama kist varmis gecen aydan kalma birsey yapilamazmis zaten o yuzden biraktim orayi da oysa ne kadar sevinmistim 5 ay boyunca her ay cagirdi ayda bir defa o ilaci verdi gonderdi hep en son ay 7yumurtaya ragmen birsey yapmayinca ilaci da doktoruda biraktim

Ahh canım ya, yaşın genç yumurta sayın iyi, sen iyi bir doktor bul bak bu sayı cidden maşallahhhh çok iyi.Değerlendirsinler...

Ahh canım ya, yaşın genç yumurta sayın iyi, sen iyi bir doktor bul bak bu sayı cidden maşallahhhh çok iyi.Değerlendirsinler...
Ama o birdefaydi baska olmadi ki igneye ragmen 1 yumurta kendiliginden iki yumurtam oluyor o ilk baslarda oyleydi bi daha olmadi malesef

Adeti ilaçlamı görüyosun arkadaşım? Sordum çünkü adet görende mutlaka folikül olur demişti doktorum yani iğnelerle belki çıkardı

Adeti ilaçlamı görüyosun arkadaşım? Sordum çünkü adet görende mutlaka folikül olur demişti doktorum yani iğnelerle belki çıkardı
Canım ben ilaçsız adet olabiliyorum, şimdiye kadar ilaç hiç kullanmadım, sadece miktarı azaldı. Bilmiyorum aslında adet olabiliyorsam yumurta nasıl yok??

Canım ben ilaçsız adet olabiliyorum, şimdiye kadar ilaç hiç kullanmadım, sadece miktarı azaldı. Bilmiyorum aslında adet olabiliyorsam yumurta nasıl yok??
Yani son konuştuğum doktora tam da bu konuyu sordum ade görsek bile yumurta olmaz mı dedim. Adet görüyorsan mutlaka folikül vardır belki ilaçla büyütülmesi gerekebilir demişti..

Yani son konuştuğum doktora tam da bu konuyu sordum ade görsek bile yumurta olmaz mı dedim. Adet görüyorsan mutlaka folikül vardır belki ilaçla büyütülmesi gerekebilir demişti..
Canım nasıl o zaman benim doktorum görmedi hiç folikül acaba.Aklım almıyor artık zaten bu işleri. Sen naptın canım tedavi öncesi vitamin almaya devam ediyormusun?Memorial ile görüşebildin mi?

Canım nasıl o zaman benim doktorum görmedi hiç folikül acaba.Aklım almıyor artık zaten bu işleri. Sen naptın canım tedavi öncesi vitamin almaya devam ediyormusun?Memorial ile görüşebildin mi?
Ben devam ediyorum daha doğrusu denemelerde bırakıyorum sonuç olumsuz olduğu için devam ediyorum ama semra hanım bu vitaminlere pek sıcak bakmıyor gidince birkez daha konuşucam bu konuyu.görüştüm canım randevu aldım gidip yüzyüze konuşmak en mantıklısı

Cnm bal tarcin corek otu kullaninn gercekten faydasini goruceksiniz

Cnm bal tarcin corek otu kullaninn gercekten faydasini goruceksiniz
Ya öylemi gerçekten. Siz kullanıp faydasını gördünüzmü?ben bi ay denedim ama tesadüf kist oldu sonrada korktum denemeye... Peki nasıl yapayım adetin kaçıncı günü ve kaç gün biraz anlatırsanz çok sevinirim

benimde 1.48 netten sordum doktora çok düşük hemen tüp yaptır dedi çapa tıp fakültesine gidiyorum ordaki doktorlar gayet normal dedi anlamadım hangisi doğru söylüyo

benimde 1.48 netten sordum doktora çok düşük hemen tüp yaptır dedi çapa tıp fakültesine gidiyorum ordaki doktorlar gayet normal dedi anlamadım hangisi doğru söylüyo
Amh 1.48 çok kötü değil cnm eğer eşinde problem yoksa iyi bi dr ile bi iki ay yum takibi yap çatlatmayla bile olur yani.. Ha baktın olmuyor o zmn tüp ü düşün. Bizim amh lar yerlerde sürünüyor seninkinin yanında :) daha yüksek olsa iyi ama ne bileyim 1.48 çok düşük değil...senin yerinde olsam herseyden önce hsg çektirirdim

canım iyi moral oldun bana :) ama inşallah seninde kucağın boş kalmaz Rabbim sanada nasip eder hayırlı sağlıklı bi bebek
4 kez yum takibi yaptırdım eşimde çok büyük sorun yok spermogram sonuçları normalin üstünde doktorlar hep olur dediler hsg,histeroskopi hepsini çektirdim hiç bi sorun yok diyo doktorlar eşimde varikosel çıktı 6 ay önce ameliyat oldu değerler yine iyi ama bebiş hala yok eşimin 2.tahlilinin sonucuna göre tüp yada aşı olcam bakalım hayırlısı hepimize bu arada 3 yıllık evliyim 2 ay sonra 30 olcam nasipse

senin amh sonucun kaç çıktı canım ?

Adetin ilk gunu baslayip on iki gun kullaniyorsun birakiyorsun

benimde 1.48 netten sordum doktora çok düş. heme. tüp yaptır dedi çapa tıp fakültesine gidiyorum ordaki doktorlar gayet normal dedi anlamadım hangisi doğru söylüyo
Cnm senin Ki cok cok normal gayet guzel bizim ki 0.16 dusun yani 1 in ustu normal sayiliyor . sen Kendini stresten uzak tut bebe fikrini cikar aklindan altarnatf tiptan yararlan

Canim neden bilmiyorum ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum

Cnm senin Ki cok cok normal gayet guzel bizim ki 0.16 dusun yani 1 in ustu normal sayiliyor . sen Kendini stresten uzak tut bebe fikrini cikar aklindan altarnatf tiptan yararlan
Allahım yardımcımız olsun inşaAllah çıkardım kafamdan bir müddet ama çok yalnızım kimsem yok yakınımda ailem uzakta evde tek başıma iyice kafayı yıcek gibiyim bende mıyom var soğan suyu yaptım iyice buyuttu bilmeden zarar vermekte istemiyorum sizin yaşınız kaç kaç yıllık evlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…