AMH testi yaptiranlar sonucunuzu yazarmisiniz ?

amh test sonucuna gore

• Ankete Katılan
    79
Sen hiç telaş etme cnm eşinde de sorun yoksa inşallah 1 hadi bilemedin 2. Denemende olur hatta doğal bile olur ama insan telaş ediyor işte..sadece aşılama yada tüp e karar verirsen iyi bi yerde yaptır derim.güzel dileklerin için çok sağol Allah hepimize tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Aaa hadi inşallah canım yaa bizlere de umut ol! Amh ımız benzer benm de 0.19.. Ama adetimin 4. Günündeyim çörekotlu karışımı yapsam olmazmı şimden sonra?
Olur cnm ben ikinci gun yapmaya basladim adetin birinci gunude olurmus. Bir tatli kasigindan az fazla bal bir cay kasigi tarcin bir cay kasigi corek otu karistir. Karisimi agzina aldilin ile damagin arasinda bal ve tarcini erit corek otunu da cigne yut sabah ilk uyandiginda aksamda yatarken yap ben oyle yaptim ve bana gore ise yaradi

Meneksemelifim de burda oylama yapmis ama yorum yazmamis ve amh 1in altindaymis aslinda yorum yapsada bize moral olsa

Cnm çok sağol mutlaka yapıcam 2 ay sürem var onu iyi değerlendirmeye çalışıcam

çok sağol canım bende teşekkür ederim iyi dileklerin için telaş ister istemez oluyo yaşımız geçiyo Allah sağlık huzur versin olur dediğin gibi fakülteye gidiyorum canım özele gidecek durumum şuan için yok malesef sizde durum nedir

Sanada mi tup bebek canim
Ebrucum ben 4 micro yaptım Allah 5. De kısmet eder inşallah..
Canım senin avantajın var bunu unutma bak bizler çok iyi yerlere gidiyoruz da ne oluyo üzme kendini lütfen..devlet hast tüp bölümüyle ilgili pek bilgim yok ama eminim onlarda çok çok iyidir.. Sen dr araştır içine sinsin yeter

canım avantaj falan değil sadece nasip kısmet ben buna inanıyorum biçok sorunu olanında olmuyo bebği hiç bi sorun olmayanında olmuyo nasip kısmet sen 4 kere tüpmü yaptırdın Rabbim en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah hepimize kaç yıllık evlisiniz yaş kaç buarada

Nasil yani cnm tutmadimi tup bebekler micro nedir bilmiyorum

Canım yaş 28 eşim 38 onda da morfoloji sıfır başta iyiydi stresle düşmüş öle dediler. Evet 4 micro imsi. 2 düşük 1 dış geb 1 negatif ve bunların hepsi 10 ayda oldu Genetikler temiz sadece pıhtılaşma var..olsun sen iyi düşün umut et birgün olacak de çünkü ne kadar kötü düşünürsen o kadar kötü olur Allah korusun..

Anladm cnm sende bal tarcin ye

Cnm

merhaba kızlar benımde amh sonucum 1.4 çıktı..bi hamileliğim var düşükle sonuçlanan ..bende tedrıgın oldum sımdı çokmu dusuk acaba..
bu arada ebru bende merak ettım senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…