AMH testi yaptiranlar sonucunuzu yazarmisiniz ?

amh test sonucuna gore

• Ankete Katılan
    79
kızlar ovulasyon testi kullanıyor musunuz ? acaba bizde işe yarar mı?

günaydınlaaaarrrr

bursanın bi ilçesinde oturuyorum ben ve bursa 45 dk mesafede... tabi normal şartlarda dün 4 saatte ulaştım hastaneye.... reglin ikinci günü gelin dediler sabah kalkıp havanın durumunu görünce yarın gelsem diye aradım, olmaz bugün mutlaka gelmeye çalışın dediler....... kabus gibiydi. durduk... bildiğiniz durduk. önümüzü göremiyoruz arkamız dolu.... İstanbul-izmir yolu var ya hani meşhur geçen kardan.... o yoldan gitmemiz gerek başka yol yok çünkü. 9:30 daki randevuma 13:35 te gittim kan testlerimi verdim. sonrasında ise ilaç dozlarımı alıp eve döndük; 1 saatte

daha önce iki kez tedavi oldum, biri kısa biri uzun protokoldü. bu defa mikrodoz tedavisinde olcakmışım.....

lucrini sulandırdı 3 su ilave etti... sabah akşam 10 ünite kullanıcam.(reglin 2. günü başlayarak)
femara diye bi hap var sabah akşam 1 er tane
menogon 2toz 1 su günde 1 kez
puregon gün de 1 kez
ve haftaya pazartesi kontrol... şimdilik bu kadar..

hayırlısı olsun canım.. bunlar ne tedavisi için tüp bebek öncesi mi?
Bende istanbuldayım 45 dk belime kadar karda servis bekledim sonrada yolda kaldık 1 saat
ayaklarımın donu açılmadı hala

hayırlısı olsun canım.. bunlar ne tedavisi için tüp bebek öncesi mi?
Bende istanbuldayım 45 dk belime kadar karda servis bekledim sonrada yolda kaldık 1 saat
ayaklarımın donu açılmadı hala
yok canım tüp bebek tedavisinin aslı. mikrodoz protokolü olacak benim tedavim.

Canım inşallah bu çektiklerine değerde bu sefer yüzün gülerrr

HANIMLAR ÜNİVERSİTE ARAŞTIRMA HASTANELERİ ÜCRETSİZ YAPIYOR BU TESTİ. VE LÜTFEN SONUCU KÖTÜ OLAN VARSA KENDİLİĞİNDEN GEBELİK BEKLEMESİN

HANIMLAR ÜNİVERSİTE ARAŞTIRMA HASTANELERİ ÜCRETSİZ YAPIYOR BU TESTİ. VE LÜTFEN SONUCU KÖTÜ OLAN VARSA KENDİLİĞİNDEN GEBELİK BEKLEMESİN
haklısınız çok zor... ancak 0,2 amh ile doğal hamile kalan yakın arkadaşım da var.....

haklısınız çok zor... ancak 0,2 amh ile doğal hamile kalan yakın arkadaşım da var.....
O kadar sabrim kalmadi her ay kistim oluyor benim her ay. Cok tuhaf gittigim butun doktorlar yuzde bes sans var tup bebekte diyor ama burda arkadaslar olumlu seyler yaziyor. Ya ben doktora dusmedim yada diger arkadaslar vakit kaybediyor

arkadaşlar benim yaşım26 3 yıldır bebişim olmuyor adet düzensizliğim vardı östrojen eksikliğimde oluyor arada ama bana hiç amh testi yapmadılar diğer testler yapıldı ama doktor gerek yok dedi peki size ne şikayetlerle yaptılar bu testi

fsh normalden yüksek çıkarsa erken menapoz habercisi oluyor bu durumda amh bakılıyor

O kadar sabrim kalmadi her ay kistim oluyor benim her ay. Cok tuhaf gittigim butun doktorlar yuzde bes sans var tup bebekte diyor ama burda arkadaslar olumlu seyler yaziyor. Ya ben doktora dusmedim yada diger arkadaslar vakit kaybediyor
o arkadaşımın da miyomu vardı, mümkün değil tedavisiz tedavi ile de çok zor denildi.... bal-tarçın-çörek otu-polen karışımı yedi ikinci ay hamile kaldı. anlıyorum inan ki, benim de amh 0,7 lerde... bana da %30-35 şans veriliyor ki ona bile insanın canı sıkılıyor elbette... söylemek istediğim şu ki, inancınızı yitirmeyin, çocuk için hiç şans verilmeyen insanların bile doğal yolla gebelikleri olabiliyor... bu bir olasılık; elbette ki durup beklemek olmaz. önce tedavi olcaz sonra tevekkül edicez...
seni de anlıyorum ama umudunu yitirme tatlım....

amh testi fsh yüksekliği ile birlikte muayene de ki duruma göre karar veriliyor. görünen folikül sayısı az ise istenebilir mesela, fsh ınız normal çıksada....

benim amh 0.01 fsh 30 larda doktorlar hiç bir şey bile yapmıyolar tek çaren yumurta nakli diyolar hiçbişiy yapamayız yapılmazda diyolar 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim doktorlar başka türlü hiç bir şansın yok deyip gönderiyorlar ama tabi Allahtan ümüt kesilmez ben yinede Allah bana nasip edeceğine inanıyorum sadece vakti gelmemiştir. şuanda doktora gitmiyom çünkü hiç bir doktor bişiy önermiyo tedavi uygulamıyor. trisequens diye bi ilaç verdiler onu kullanıyom gittiğim doktor boşuna gelme parana yazık diyo zaten sana yapabileceğimiz bişiy yok diyolar. ben yinede duyduğum dokra gitmeye çalışıyom Allahtan ümit kesilmez

ben araştırma hastanesine gitmiştim amh testi için ona ekstra ücreti oldugunu söylediler ben özelde yapmıştım ama tekrarlanması gerektiğini bilmiyodum birkere yapmak yeterli deniyodu şuanda saraçoğlundan kür istedim onu kullanıyom bitince tekrarlayacam testi inşallah

Ah canm ah. Benim de 0.16 her ay kist oluyorum ben. Simdi bende yumurta donasyonu yaptiracagim allah affeetsin evliligimi kurtarmak ve kocami uzmek istemedigim icin kabul ettim nisanda gidicez kibrisa

Cnm o arkadasin test sonucu yanlis cimmistir miyom olan insanlarin bizden daha fazla yumurtasi var. Benimde bir tanidim miyomlarla hamle kaldi hemde iki defa ve bebekleri dogdu. Bize gelince ben her ay kalitesiz yumurta olduhu icin ve menepoza her ay daha cok yaklastigim icin kist oluyor. Gitmedigim doktor kalmadi. Benim amh0.16 iken bana yuzde bes sans veriliyor. Ignede kullandim ama hic yumurta buyumedi. Catlatma ignesi vurundum yumurtam catlamadi. Bu ay yine ultrasyona girdim 2 kist 9 tanede minik yumurtan var dedi. Ama nafile ins o 9 yumurta kist olmaz tekrar. Bizim gibi olanlari hamile kalmasina gelince. Saglikli bir bayanin her ay adetin 3. Gunu ultrasyonda 7-8-9 tane 5mm lik yumurta olurmus. Ama bizde ki ya yumurta yok ya yumurta kucuk. Ignelere ragmen yumurta tutmuyor. Hadi tuttu di elim bebek sagliksiz olup dusuk riski ortaya cikiyor bende bizim durumda olan hamile taniyorum bebekleri zayif gelisn bebekleri dogup 3 gun yasayan. ve artik yumurta donasyonu olsun eski mutlulugum huzurum geri gelsin diye kabulleniyorum

fsh normalden yüksek çıkarsa erken menapoz habercisi oluyor bu durumda amh bakılıyor
teşekkür ederim bilmiyordum bende hep baktırmaak istedim ama hiç bi tahlilimde bakmadılar demekki bu yüzden gerek duymamış doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…