AMH testi yaptiranlar sonucunuzu yazarmisiniz ?

amh test sonucuna gore

• Ankete Katılan
    79
bazı aylar yumurtası olmadığından tedavisi iptal olan arkadaşımdan bahsediyorum... öyle olsa onu da dipnot olarak söylerdim zaten.... Allah yardımcın olsun bi şey diyemem...
ancak ben benim durumumdan çok daha kötü durumda olup ta hamile kalan çok insan tanıyorum.....

ebrulikis cnm Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah nisana kadar hamile kalırsın gitmezzin
benim eşim kabul etmiyo onu ben çaresizlikten olabilir diye bakıyodum ama eşim asla diyo o yolda benim için kapalı cnm neyapalım bizde duaya devam ediyoz Allah isteyen herkesin kucağını doldurur inşaallah

eskiden bu konuşmaları bile yapamaz gözlerim dolar veya ağlamaya başlardım kendimi tutamazdım. şimdi alıştım o yüzden çok rahat yazıyorum ama tabii bazen patlamalar yaşıyorum ama ben kendimi böyle kabullendim ama ümidimide hiç yitirmedim inşallah birgün rabbim verecek benimde yüzümü güldürecek inşallah heppimizin yüzümü en kısa zamanda güldürür

inşallah sonuna kadar sağlıkla gidenb i gebeliğin olur.... kan da baktırdın mıııı

teşekkür ederim canımmm... yarın sabah kanda da bakacak arkadaşım inş. sıkıntısız sürer herşey.. darısı bütün isteyenlerin başına

bal tarçın çörekotu karşımı yedim 1 ay, yumurta takibi yaptım ve preseed jel kullandım canım
bal tarçın çörekotunu hangi ölçülerde yedin tatlım bi de yumurta takibini nasıl yaptın, doktor vasıtasıyla mı yoksa ovulasyon testi falan mı kullandın?

yaşım 38 eylülde 39 olcak geçen sene evlendim ve iki düşük yaşadım üç ay arayla ve geçen ay test yaptırdım amh 3.56
fsh 5.36 6 aydır hamile kalamadım ve tüp bebek düşünüyorum ve çok üzülüyorum

yaşına göre amh ve fsh çok çok iyi.... ben 34 yaşındayım ve 0,79 amh; en yüksek 20 ye çıkmıştı fsh.... amh nin 1 in altında olması, fsh ın 10 un üzerinde olması rezerv azlığına delalet.... sizde bir problem olup olmadığını elbette bilemeyiz... ancak bu değerlere göre bir problem varsa da bu rezerv azlığı değil gibi duruyor.... lütfen biraz sakin olun, iyi bir dr a danışın... ama tüp bebek düşündüğünüzü söylemeden. belki de gerek yoktur. yaşadığınız şeyler çok üzücü... daha geçen yıl evlenmiş ve 2 düşük yaşamışsınız zaten.... vücudunuzu bu kadar hırpalamayın... anlıyorum yaşınızdan ötürü belki hemen hamile kalmak istiyorsunuz ancak stresin çok etkili olduğunu unutmayın.... değerleriniz gayet güzel, rezerv azlığı veya menopoz riski bu değerlere göre yok....

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim, ama değerlerim iyi olmasına rağmen doktorlar yaşın önemli olduğunu söylüyor.

Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim, ama değerlerim iyi olmasına rağmen doktorlar yaşın önemli olduğunu söylüyor.
doktorlar her zaman en kötüsünü söylerler.... endişe etmemelisin... doktorlar eminim stresin ne kadar önemli olduğunu da söylemişlerdir... bence biraz sakinleşip doğal denemeye devam edebilirsin. diğer iki düşüğün sebebi hakkında herhangi bir açıklama yapıldı mı? yada test vs.... düşüklerden alınan parçalara genetik test vs. yapılabiliyor... acaba kromozomsal bir sebepten mi düşük yaşadın? yada başka herhangi bir sebep açıklandı mı?

Trombofili paneli tesimde MTFR 677 heterizigot cıktım. Cok bir etken olmaz diyorlar yaş ve kalite düşüklüğü düşük nedeni olurmuş. amh degeri iyi ama bilemiyorum eşimde bende kromozon testi yaptırdık sonuc bekliyoruz esim spermigromda yaptırdı sorun yok. Allah büyük ama yas sebebi dedikçe doktor umut falan kalmıyor bende

a aaaa olur mu canım öyle şey..... saçmalama lütfen.... duyanda 48 zanneder... yapma Allah aşkına. tsh falan baktırdın mı? o da gebelikte 2-2,5 civarı olmalı ve bazen gebelikte yükselebiliyomuş ve bu da düşüğe sebep olabiliyomuş....yaşın abarttığın kadar değil. bunu bi kere at kafandan... ikincisi kendiliğinden gebe kalabilmişsin bu çok güzel ve önemli bi şey. ha mevzu kalite diyolarsa da ne biliyim beslenme alışkanlıklarını değiştirirsin birazcık... azcık destek yaparsın.... ama öyle umudum kalmıyo falan yok, cısss, çok ayıpppppp.... duymıyım bi dahaaaaa

ben 3 kez negatif aldım hala kendiliğimden gebe kalacağıma inanıyorummmm üstelik tüp bebek tedavisinde en yüksek dozda verilen ilaçlar da oldu, yumurtalarım inatla büyümedi... normal doz verildi 6-7 folikülden 2 embriyo anca oluşturulabildi... bi defa devlet hastanesinde normal kadın doğumcu bana sana kim erken menopoz dedi diyip klomen verdi sonra kontrolde 1 mm bile büyümemişler müdahalesiz yumurtaların kesinlikle büyümüyo dedi... ve ben tüm bunlara rağmen normal gebe kalacağıma inanıyorum düşünebiliyomusunnnn

Cok güzel inancını kaybetme sakın insallah bebeğini kucağına alrsın. Benim fsh 3.53 tsh 1.49

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…