Amniyon sıvısı azlığı (acil)

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Kızlar 27. Haftadayım. 24. Haftadan beri bu sorunum var. Bugün doktor artık her hafta kontrole geleceksin erken doğum riski var bebeği tutabildiğimiz kadar içerde tutacağız dedi. Çok canım sıkıldı. Bir türlü moralimi toparlayamıyorum. Gelişimi iyi fakat tek sorun su azlığı. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Havuç suyu bebeğin suyunu dengeliyormuş çok kişiden duydum.hafta da2 kere 1 su bardağı içiliyo

Bende sınırdaydım 20. hafta detaylı ultrasonda. O hafta bol su ictim. Kontrolde kendi Dr'um su seviyesi gayet iyi dedi. Gerci su icmekle birebir dogrudan ilintisi yokmus ama bence bol su icmeyi dene icmiyorsan eğer.

Bol bol su iç ve hergün 1 tane havuc yemeye calış havuc suyuda olur,düzelir inş moralini bozma

Bende sınırdaydım 20. hafta detaylı ultrasonda. O hafta bol su ictim. Kontrolde kendi Dr'um su seviyesi gayet iyi dedi. Gerci su icmekle birebir dogrudan ilintisi yokmus ama bence bol su icmeyi dene icmiyorsan eğer.
Canım günde 3 litreyi geçgin su içiyorum zaten en başından beri onla alakası yok malesef

Back
X