- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Havuç suyu bir haftadır içiyorumCanim internette ve burada cok denk geldim havuç ve havuc suyu iyi geliyormuş.
Istersen bir dene kimyasal degil ilac degil sifa olur insallah.
Inşallah geçici bir durumdur, sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle inşallah...Havuç suyu bir haftadır içiyorum
Hala ara ara geliyor teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederimInşallah geçici bir durumdur, sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizle inşallah...
çok azdı arkadaşımın bebeğinin suyu..15 gün aralıksız havuç suyu içti ve düzeldi..siz ve bebeğiniz sağlıkla kavuşun inşallahMerhaba
28 haftalık hamileyim
24/ haftadan beri sıvının az olduğunu söylüyor doktorum
Bebeğin gelişimi iyi
Sıkıntı Yok ancak sabahları çamaşırımda sıvı görüyorum
Turnusallı ped kullandım ve sızıntı olduğu netlesti
Aynı dUrumu yaşayan arkadaslar
Süreç nasıl sonuçlandı neler yasadınız
Doktorum wc harici kalkmayacaksın dedi
Sürekli yatıyorum
Faydası oldu demekçok azdı arkadaşımın bebeğinin suyu..15 gün aralıksız havuç suyu içti ve düzeldi..siz ve bebeğiniz sağlıkla kavuşun inşallah
İnşallah teşekkür ederimbende havuç suyu yazacaktım zaten içiyormuşsun
allahın izniyle düzlir merak etme ama sen yat dinlen sağlıkla zamanında dogsun bebegın
Sadece 15 gün içti bir daha gerek kalmadiFaydası oldu demek
Hep devam etti mi acaba içmeye
Ben de içiyorum düzenli bir haftadır umarım artış olur
Amin insallah
Teşekkür ederim cnmSadece 15 gün içti bir daha gerek kalmadi
TesekkürlerSadece 15 gün içti bir daha gerek kalmadi
Benimde amniyon sıvısında azalma olmuştu 20. Haftalarda 1 hafta sabah akşam havuç suyu sıkıp içtim ve günlük 3 lt su tükettim düzeldi.Bende bugün gittim akıntım çoktu bebeğin sıvısı baya azalmış 23. Haftdayım naaptomız havuç suyu işe yaradı mı moraleol ihtiyacım var
Gerçekten mi benim umudum yok daha önce de düşüğüm vardı bide benimki aktı gece baya baya anladım geri yerine gelsede aktığı yerden bi daha akmaz mı ?Benimde amniyon sıvısında azalma olmuştu 20. Haftalarda 1 hafta sabah akşam havuç suyu sıkıp içtim ve günlük 3 lt su tükettim düzeldi.
Ben de ilk öğrendiğimde sanırım 24. HaftadaydımBende bugün gittim akıntım çoktu bebeğin sıvısı baya azalmış 23. Haftdayım naaptomız havuç suyu işe yaradı mı moraleol ihtiyacım var
Benim de akıyor geceGerçekten mi benim umudum yok daha önce de düşüğüm vardı bide benimki aktı gece baya baya anladım geri yerine gelsede aktığı yerden bi daha akmaz mı ?
Ben aka aka 34 e geldim vallaBende bugün gittim akıntım çoktu bebeğin sıvısı baya azalmış 23. Haftdayım naaptomız havuç suyu işe yaradı mı moraleol ihtiyacım var
Benim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldım nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyümBen aka aka 34 e geldim valla
Çok zor süreç
Dr wc dışında kalkma dedi
10 haftadır tedirgin ola ola zaman gecti
Bol su için siz de
Riske atıp iş falan yapmayın
Benim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldım nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyüm . Ayrıntılıya Cuma gircem çarşambada bi periantoloji uzmanıma görüneceğimBen aka aka 34 e geldim valla
Çok zor süreç
Dr wc dışında kalkma dedi
10 haftadır tedirgin ola ola zaman gecti
Bol su için siz de
Riske atıp iş falan yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?