- 24 Mart 2018
- 72
- 22
- 38
- 32
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Benim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldın nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyüm . Ayrıntılıya Cuma gircem çarşambada bi periantoloji uzmanıma görüneceğimBen aka aka 34 e geldim valla
Çok zor süreç
Dr wc dışında kalkma dedi
10 haftadır tedirgin ola ola zaman gecti
Bol su için siz de
Riske atıp iş falan yapmayın
Benimmde çok azdı işte dr um çok korkuttu beniBenim baktı çoğu yerde kalmamış dedi 4 cm flan varmış bu kadar az suyla gelebilir miyim bende 34 lere kadar sence nasıl önlemler aldım nasıl tedaviler uygulandı nolur yardımcı ol çok kötüyüm
Bende duyduğumda karaları bağlamıştım ama bu dönemde en önemli şey motivasyon deyip havuç suyuna ve normal suya sarıldım dahada azalma olmadı bende ilk önce moralini düzeltmekle başlamalısın.Gerçekten mi benim umudum yok daha önce de düşüğüm vardı bide benimki aktı gece baya baya anladım geri yerine gelsede aktığı yerden bi daha akmaz mı ?
Zaten iş flan yapmıodum rehber öğretmeniym işim zor değil rapor aldım bugünde eşimin annesi annem başımda ama ben umutsuzum daha önce düşük dış gebelik yaşadım sanki tutunamayacak daha 23 haftalık suyu çok çok az sence artar mı havuç suyuna flan başladımBenimmde çok azdı işte dr um çok korkuttu beni
Çalışıyorsan acil rapor yazsın dr un izine ayrıl
Evde katı meyve sıkacagı yoksa hemen alın sabah akşam bir bardak havuç suyu için
Ve iş falan birşey yapmayın
Benim herşeyi 2 buçuk aydır eşim yapıyor allah bin kere razı olsun
Bol da su için günde en az 2 buçuk litre
Beslenmenize de dikkat edin
Ayakta kalmayın
Çarşamba umutlu bir şeyler derlerse düzelir ama şimdi zorlasam da düzelmez sizden çare arıyorum belki desteğinizle umutlanırım senn suyun kaçlardaydı benim baya azalmış 4 cm flan kalmışBende duyduğumda karaları bağlamıştım ama bu dönemde en önemli şey motivasyon deyip havuç suyuna ve normal suya sarıldım dahada azalma olmadı bende ilk önce moralini düzeltmekle başlamalısın.
Benim arttı işteZaten iş flan yapmıodum rehber öğretmeniym işim zor değil rapor aldım bugünde eşimin annesi annem başımda ama ben umutsuzum daha önce düşük dış gebelik yaşadım sanki tutunamayacak daha 23 haftalık suyu çok çok az sence artar mı havuç suyuna flan başladım
Cuma Cumartesi çok aktı dün gece durdu sanki ama su içiyorum hep tualete git gel ne akıo anlayamıyorum şu an. Gördüğün akıntı mı yoksa su gibi mi? Benim su gibi aktı aönşyon sıvısı oymuş Peki bebeğinin gelişimi nasıl ne dio doktorun ?Benim arttı işte
Ama bırakınca yine azaldı sen hiç birakma
En önemlisi olumsuz düşünme
Hep sonuna kadar gideceğiz diye düşün ltf
Dinlenmenin etkisi çok büyük
Toparlanır merak etme
Çamaşırında sıvı görüyor Musun
Benim hep sabahları uyanınca ilk wc ye girerken akmış olduğunu görüyorum
Su gibi benim de bildiğin çamaşırıma su dökülmüş gibiCuma Cumartesi çok aktı dün gece durdu sanki ama su içiyorum hep tualete git gel ne akıo anlayamıyorum şu an. Gördüğün akıntı mı yoksa su gibi mi? Benim su gibi aktı aönşyon sıvısı oymuş Peki bebeğinin gelişimi nasıl ne dio doktorun ?
Bana ölçü söylemedi dr umÇarşamba umutlu bir şeyler derlerse düzelir ama şimdi zorlasam da düzelmez sizden çare arıyorum belki desteğinizle umutlanırım senn suyun kaçlardaydı benim baya azalmış 4 cm flan kalmış
Vok sikintili ben 36 haftadan sonra yasadim tip dilinde bisey diyorlar surekku takipte olmsn laximMerhaba
28 haftalık hamileyim
24/ haftadan beri sıvının az olduğunu söylüyor doktorum
Bebeğin gelişimi iyi
Sıkıntı Yok ancak sabahları çamaşırımda sıvı görüyorum
Turnusallı ped kullandım ve sızıntı olduğu netlesti
Aynı dUrumu yaşayan arkadaslar
Süreç nasıl sonuçlandı neler yasadınız
Doktorum wc harici kalkmayacaksın dedi
Sürekli yatıyorum
Canim olcumu 5 kademeli sanirim 4 yada bese gelince sikibti diye biliyorumBana ölçü söylemedi dr um
Detay vermiyor pek
Doktor söylemiyor iste bana değeriCanim olcumu 5 kademeli sanirim 4 yada bese gelince sikibti diye biliyorum
Keşke benimkinde senin kadar büyük olsaydı ama daha 23 haftalıkVok sikintili ben 36 haftadan sonra yasadim tip dilinde bisey diyorlar surekku takipte olmsn laxim
Bak canim gunde 3 litre su ic istrihat etKeşke benimkinde senin kadar büyük olsaydı ama daha 23 haftalık
Soylemesi lazim ama kuzum benim doktorlar diyorduDoktor söylemiyor iste bana değeri
Doktor söylemiyor iste bana değeri
Ben zaten hep olumlu düşünüyorumHayatım bilsen ne olacak . Bence bilmemek daha iyi . Herşeyi merak etme öyle
Bebeğine odaklan , bebeğin seninle , yakında da kucağında olacak
Herşey sorunsuz ilerleyecek İnan bana
En güzeli yaşasın içinde boşver . Yakında bitecek 1 ay dediğin nedirBen zaten hep olumlu düşünüyorum
Olumlu düşüne düşüne 2.5 ayı devirdim
Kaldı bir ayım onu da atlatırsam gerisi kolay
Ben sormuyorum zaten
Benim dr herşeyi içinde yasıyor sadece yapacağım seyleri söylüyor
Sen de öylesinEn güzeli yaşasın içinde boşver . Yakında bitecek 1 ay dediğin nediro havuç suyunu da ihmal etme ki biliyorum bebeğin için şimdiden çok özeniyorsun Çok şanslı bir kız olacak , bilgili , özenli bir annesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?