canım benim de 12. haftamda olmuştu,daha doğrusu öğrenmiştim. su neredeyse hiç içmiyordum. eğer yeterli sıvı tüketmiyorsan onunla alakalı olabilir. doktorum bana 3 lt içeceksin demişti. ben hiç içmezken 3 lt nasıl içecem derken 1.5 ltyi zor bitiriyodum 1 hafta sonra tekrar gittik ve suyum artmıştı. internetten araştırdığım kadarıyla su içme ve amniyon sıvısının kesin ilişkisi tespit edilememiş ama bu durumlarda bütün doktorlar bol su öneriyorlar. ben etkisini gördüm sen de ihmal etme. inşallah normal seviyeye çıkar biran önce
canım aynı sorunu yaşayan biri olarak ilk önce moral diyorum..bende çok araştırıyodum nette ve çok moralim bozuluyodu sonra drum bana kızdı net yarım dr dedi candan eder sen hiç kafanı bulandırma dedi,yapçak bişi yok demişti dün gibi hatırlıyorum ömrü varsa Allah nasip ettiyse bişicik olmaz demişti..bol bol su içtim suyum hep sınırda kaldı ama sağlıklı bi bebeğim var şimdi hamdolsun..o yüzden sen nette araştırıp bozma moralini bazı drlar da çok abartıyo bazen benim gittiğim prf de hiç iyi şeyler söylememişti hatta erken doğum olur kesin demişti ama çok şükür 38 haftaya kadar bekledi bebeğim benim üstelik sadece su azlığı da değildi plasenta kireçlenmesi de vardı bitürlü kontrol alınamayan şeker de..sıkma canını sen zor biliyorum ama sakın stres yapma..
canım merak ettim nasılsın?gittin mi bugün doktora?
çok sevindim canım ya inan çok dua ettim aynı şeyleri yaşayan biri olarak..inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına ve bunları tebessümle hatırlarsın benim gibi..kendini sakın yorma efor sarfedip vücut su kaybına uğrar demişti benim drum ve tabiki su içmeye devam..ben normalde pek su içmezdim hamilelikte daha fazla içmeye başladım ama en fazla 1 lt falan dr en az 3 lt diyince şok oldum ve ilk günlerim wc de geçmişti :)sonra vücüt alıştı..Rabbime emanetsin selametle canım..ayy çok sevindim gerçekten ya..arkadaşın da dediği gibi inşallah diğer hamilelerden de iyi hebrler alırız..
merhaba arkadaşlar biraz önce doktordan geldim ve çok mutluyum bebeğimin suyunun daha iyi olduğunu söyledi dr bir sorun yokmuş şükürler olsun paylaşmak istedim herkese sağlıklı günler iyi bayramlar
sevincimi paylaştığın için çok teşekkürederim seninde iyi haberleri almaya devam ettiğine sevindim allahın izniyle hiç birşey olmayacak bebeklerimize sağlıklı sıhatli alacağız kucaklarımıza dua edip biraz akışına bırakmak lazım galiba, sende içini rahat tut inşallah bütün testlerin dahada sevinmeni sağlayacak sonuçlar verir
canım bende kaybettim 33 haftalık amniyon sıvısı azlığı sebeebyle gitti kuzum benimde başın sağolsun ...............Merhaba, benim sizlere kötü haberlerim var malesef bebeğimi 20.haftada kaybettim, kalbi durmuş nedeni bilinmiyor sıvı azlığı problemini aşmıştık ama yeni bir problemmi yada sıvı azlığımı bilmiyorum ama sonuç ortada 10 gün önce bebeğim karnımda ölmüş düşmedide tutunmuş öylece tesadüfen ulrtasonda faerkketik,acilen hastaneye gittim önce normal doğum yaptrıdılar 12 saat sancı çektim nihayetinde doğdu sonra kürtaj sonra eli kolu boş eve dönüş hayatımın en en zor günlerini geçiriyorum rabbim sabır versin sadece onu istiyorum onu alıp gömmek herşeyden çok acı en acısıda bardaktan boşalırcasına göğsümden süt akması hergün atlet değiştirmem oğlum yok ama rızkı hala akıyor boşa çok çok acı rabbim kimseye bunları yaşatmasın bana dua edin sabır dileyin, diyecek bişey bulamıyorum acım çok büyük
Merhaba, benim sizlere kötü haberlerim var malesef bebeğimi 20.haftada kaybettim, kalbi durmuş nedeni bilinmiyor sıvı azlığı problemini aşmıştık ama yeni bir problemmi yada sıvı azlığımı bilmiyorum ama sonuç ortada 10 gün önce bebeğim karnımda ölmüş düşmedide tutunmuş öylece tesadüfen ulrtasonda faerkketik,acilen hastaneye gittim önce normal doğum yaptrıdılar 12 saat sancı çektim nihayetinde doğdu sonra kürtaj sonra eli kolu boş eve dönüş hayatımın en en zor günlerini geçiriyorum rabbim sabır versin sadece onu istiyorum onu alıp gömmek herşeyden çok acı en acısıda bardaktan boşalırcasına göğsümden süt akması hergün atlet değiştirmem oğlum yok ama rızkı hala akıyor boşa çok çok acı rabbim kimseye bunları yaşatmasın bana dua edin sabır dileyin, diyecek bişey bulamıyorum acım çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?